2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام عزیزم من بار دوم بود میرفتم به نظرم خیلی بهتر از رستمی هست چون همه کاراش رو خودش انجام میده ...

آهان ممنون عزیزم.شما دکتر گویا یا زهرا شمالی میشناسید؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا امیدی ندارم....خدا خودش به همه کمک کنه به منم رحم کنه😔😔😔

روز ۸ بودی دیگه اره ؟صبر کن هر چند خودمم کامل ناامیدم شما چن تا انتقال دادی ؟من نمی دونم به چیه یه دونه دل خوش کردم اونم بلاست هم نبود 

دکترم گفت یه هفته دیگه بیا اگه سقط نشد بهت دارو بدم قراره دوشنبه برم به نظرت خودم برم بیمارستان یا ص ...

احتمالا میخواد دارو بده تو خونه بخوری 

بمون همون دوشنبه برو مطب

چون سن بارداریت کمه احتمالا راحت تر سقط میکنی

من ۱۳ هفته بودم

اونموقع متاسفانه نمیدونستم 

فک میکردم خود پزشک بهترین کار رو برای بیمار انجام میده

اره حتما میتونی چرا نتونی

پیش یکی که از کارش مطمئنی انجام بده اگر لازم شد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بتام زده بود کمتر از ۰/۳. رنج آزمایشگاه هم زده بود زیر ۶/۵ منفی

عزیزم احتمالا منفی هست چون اگه دیروز بیبی هاله انداخته روز قبلش حتما ازمایشت باید مثبت میشد حداقل مشکوک میشد 

ولی خب ان شاالله معجزه شده باشه برات فردا صبح ی مدیکور بزن اگه زیر ده دقیقه مثبت شد دوباره برو ازمایش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بعد ۴۰ دقیقه یه هاله کمرنگ افتاده که با چراغ گوشی معلوم میشه بنظرتون مثبته؟؟؟؟

ان شالله مثبته چرا عجله کردی دل منم خالی شد ...دوستان اراد جون و راهنمایی کنید 🤲🤲🤲

بعد ۴۰ دقیقه یه هاله کمرنگ افتاده که با چراغ گوشی معلوم میشه بنظرتون مثبته؟؟؟؟

عزیزم بعد ۴۰ دقیقه معتبر نیست اون خط تبخیره صبر کن زوده الان فردا امتحان کن دوباره زیر ۱۰ دقیقه درسته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍