2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046767 بازدید | 684547 پست
ممنون عزیزم برا همدردیت خوب شما معلوم نشد علتش چی بوده که قلبش تشکیل نمیشد؟؟ مشکل از خودتون بود یا ج ...

من خودم pco و انعقاد خون

همسرم واریکوسل و dfi

جدیدا رفتم پیش دکتر رزاقی تهران. آزمایشات کامل رو برام نوشته.

درضمن گروه خونی پدرو مادر مثبت و منفی بدشه هم تاثیر داره.

من منفی هستم شوهرم مثبت

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

عزیزم خیلی تبریک میگم ان شالله خوشبختی و عاقبت بخیریشونو ببینی🤲🤲🤲

چقد دیر فهمیدید که رشدش متوقف شده... چقد سخته خدا این همه درد... خدا انشاالله زودی دامنتو سبز کنه بر ...

آره عزیزم. من صبر کرده بودم با سونوی دوازده هفته برم که نینی دست و پا داشته باشه. شوهرم ار مانیتور فیلم بگیره😢

خیر و صلاح خدارو بعدش فهمیدم و خداروشکر کردم. 

انشاالله برای شما هم به زودی جاش نینی سالم و صالح عطا کنه.

جوشونده و گرمی بخور تا خونریزیت شروع بشه. نترس اصلا مثل پریوده عزیزم.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
نیکاد جون و عزیزانی که این دو سه روز منفی شدین _ دوستانی که در راه درمان هستید  @داداشمممم ‍& ...

عزیز دلم مرسی که گفتی ممنونم مامان مهربون که این حرفا رو میزنی و نور امید رو توی دلمون روشن میکنی توکل به خدا انشالله که همه منتظرا به زودی مامان بشن منم مامان میشم انشالله. خدا عزیزاتو برات حفظ کنه نی نیت زیر سایه شما و پدرش ۱۲۰ ساله بشه. من همه توکلم به خداس فقط خدا سپردم به خودش خودمم تمام تلاشمو میکنم. ممنونم خواهری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیز دلم مرسی که گفتی ممنونم مامان مهربون که این حرفا رو میزنی و نور امید رو توی دلمون روشن میکنی تو ...

عزیز دلمی 

ممنونم ازت 

پیامم رو حذف کردم و اصلاح کردم مجدد ارسال میکنم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
به سلامتی انشالله. پیش کدوم دکتر میخوای بری برای شروع سیکل؟ والا خب اگا سرده بخوری بهتره ولی حالا که ...

مرسی گلی . انشالله که با دکتر شما شروع میکنم دیگه توکل بخدا ‌ .

بعضی وقتها میبینم که تعیین جنسیتیها با دکتر انصاری مثبت شدن تو سایت ، میگم برم انصاری بعد پشیمون میشم . اخه اکثرا بار دوم باهاش مثبت شدن .

ولی فک میکنم دکتر اسرافیلی دقیق تره و با حوصله تره . 

همه رو رعایت میکنم بازم پاهام و شکمم همیشه سرده

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم ممنون بیمه تأمین اجتماعی چطور پرداخت می‌کنه باید مدارک ببریم شعبه؟ ممنون میشم راهنمایی کن ...

فکر کنم مدارک خودتو و همسرتو و بیمارستان رو باید ببری تا بعد از مدتی به حسابتون بریزن

من انشاالله ماه دیگه عمل دارم. دقیقترشو نمیدونم عزیزم

همه ی اونایی که بذ من بودن قلبو دیدن ولی من 😞😞😞😞

پروانه جان نبینم ناراحت باشیا . زود رفتی گلی . بخدا من ۵ هفته و ۴ روز رفتم گفت کیسه زرده کامل نیستدفورمگی داره قلبم نداره  سه هفته بعد رفتم‌ماشالله کامل بود دخترم 

زود رفتی . دلشوره نداشته باش .خدا بزرگه . عجله نکن . فعلا ولش کن ۸ هفته برو . میبینی که همه چیش خوبه

مرسی گلی . انشالله که با دکتر شما شروع میکنم دیگه توکل بخدا ‌ . بعضی وقتها میبینم که تعیین جنس ...

خیلی خوشحالم از انتخابت به نظرم کار درستی داری میکنی با دکتر اسرافیلی میری جلو حالا خودت بعدا میفهمی فرقش رو. انشالله به زودی خدا بهت گل پسری رو میده. بازم به دکتر بگو واسه رحم سرد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم رحم از کجا بفهمیم سرده یا گرمه

عزیزم من همیشه سکمم یخه .‌انگار یه قالب یخ روش گذاشتم . طبعم به شدت سرد بود باز الان بهتر شده ‌.  مشکل اینه که تا گرمی بخورم سرفه های شدید میگیرم . فقط می تونم روغن سیاهدونه بزنم و کیسه اب گرم‌

نیکاد جون و عزیزانی که این دو سه روز منفی شدین _ دوستانی که در راه درمان هستید

@داداشمممم    

@مکرمه    

@alae    

@wihan‍ 

@باران31    

و بقیه عزیزان نتونستم بیشتر تگ کنم و تک تک اسم ببرم

هیچ وقت تو این مسیر کم نیارین با توکل به خدا کاری که فکر می کنید درسته رو  انجام بدید اصلا نا امید نشید

من ۱۱_ ۱۲ سال درگیر درمان بودم

تجربه چند  ای یو ای وسه پانکچر و چند انتقال منفی _  دوبار هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی_ لنفوتراپی_ سرم ای وی ای جی_ پردنیزولون_  پی ار پی و....

دو تا سقط فراموش شده

چیزی بود که این سالها به من گذشت.

[QUOTE=213402407]نیکاد جون و عزیزانی که این دو سه روز منفی شدین _ دوستانی که در راه درمان هستید 

اما خدایی که در عین ناباوری بعد اینهمه سال وقتی درمان رو رها کرده بودم دل من رو شاد کرد خدای شما هم هست.
مطمئنم همه تون جواب توکل و توسل و تلاشتون رو میگیرید.
برای خدا کاری نداره هرکسی با هر شرایطی در هر سنی رو به آرزوی مادر شدن برسونه
هیچ وقت از رحمت خدا نا امید نشید خود من  بارها وبارها ناامید شدم و غصه خوردم هیچ وقت فکر نمی کردم این توفیق نصیب منم بشه. غصه بالا رفتن سن تون هم نخورید هیچ وقت برای مادری کردن دیر نیست.

خیلی خوشحالم از انتخابت به نظرم کار درستی داری میکنی با دکتر اسرافیلی میری جلو حالا خودت بعدا میفهمی ...

مرسی گلم . منم ممنونم از شما و چیکا جون که اطلاعاتتون و تجربه تونو بهم گفتین . امروز غروب تو فکر چیکو و نی نیها رودم براشون دعا کردم که انشالله بسلامت ترخیص شن برن خونه ، خداشاهده گفتم ای خدا اینسری سارا مامان دوقلوها بشه بیاد مثل چیکا برامون از بارداریش تعریف کنه