2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سسلام عزیزم من امروز سونو روز دوم رو انجام دادم و گفت توی تخمدون  راستم یه کیست 20*20میلی هست ...

گلم مطمین باش اگه مشکلی بوددکتربرات داروهاروشروع نمی‌کرد حتما همه چی سنجیده دکترت خیالت راحت باشه نگران نباش وباتوکل. بخدا شروع کن توسیکل میکروهستی؟

چی بگم این سقط کلا نا امیدم کرده میترسم بلایی سر رحمم بیاد!!! تنها امیدم اینه جنین دارم هنوز شکر خدا ...

همه ی کارهای لازم انجام بده حتی اگه الان در توانت نیست کم کم انجام بده اشکالی نداره زمانش بیشترشه تا به امید خدا اینبار نتیجه بگیری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

مبارک باشه‌گلم‌ خداروشکر که صحیح و سالمن و حالشون خوبه انشالله عمرشون ۱۲۰ ساااال😍😍😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نیکاد جون سونو که جنین رشد نکرده رو توی یک سونوگرافی انجام دادی؟ نظرم اینه که توی دو تا سونوگرافی ان ...

اره تو یکی انجام دادم ولی وقتی رفتم پیش دکترم سونوها رو دید خودشم بخاطر اینکه مطمن بشه سونوها درست میگه خودشم سونو انجام داد تو مطب خیلی زمان گذشت و توجه کرد ولی دکترمم گفت درسته قلب نداره و رشدش متوقف شده داروهاتو قطع کن یه هفته صبر کن اگه سقط نشد هفته دیگه بیا بهت دارو بدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم . تاپیک آخرتو دیدم. خیلی متاسفم😔 منم سه بار سقط داشتم که هیچکدوم قلب نداشت.‌ سوالی داشتی ...

ممنون عزیزم برا همدردیت خوب شما معلوم نشد علتش چی بوده که قلبش تشکیل نمیشد؟؟ مشکل از خودتون بود یا جنین؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

مبارکه عزیز دلم😍😍😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم سقط دوم من ۱۳ هفته بودم که هفته ۶ رشد متوقف شده بود. ساک و جفت هم تشکیل شده بود. بنابراین دفع ...

چقد دیر فهمیدید که رشدش متوقف شده... چقد سخته خدا این همه درد... خدا انشاالله زودی دامنتو سبز کنه برا منم دعا کن سقطم راحت باشه کارم به بیمارستان نکشه

همه ی کارهای لازم انجام بده حتی اگه الان در توانت نیست کم کم انجام بده اشکالی نداره زمانش بیشترشه تا ...

چشم حتما اینبار همین کارو میکنم تا این تجربه تلخ تکرار نشه ممنون عزیزم برا راهنماییت

مرسی عزیز دلم❤️❤️ آره خداروشکر قلب داشتن، یکیشون کوچولو تره، اون پشت قایم شده، به سختی قلبش رو پ ...

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم انشاءالله که صحیح وسالم جفتشونو بغل کنی...

آره خداروشکر کمتر شده ولی قطع کامل نشده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم چه ناراحتی...میدونم اونم تو فشاره...ولی فشارش از من که بیشتر نیست باید مراحاتمو بکنه که متا ...

حق دارری عزیزم 

منم روز نهم انتقال با شوهر و یکی از فک فامیلاش دعوام شد چقدر بالا پایین پریدم اینجوری گفتی یاد خودم افتادم😂😂😂😂

انشالا نی نی سفت چسبیده به دل مامانش

همه ی اونایی که بذ من بودن قلبو دیدن ولی من 😞😞😞😞

پروانه جان من بخدا مطمئنم این هفته بری سونو قلبش تشکیل شده مطمئن باش آخه برا شما طبق بتات خیلی دیر لانه گزینی کرده خب معلومه هفتت کمتره دیرتر قلبش تشکیل میشه دیگه دورت بگردم ناراحتی وفکر وخیال نکن عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خودتون این طور بودین؟ منم امروز درد دارم ۶امین روزه انتقال ام گاهی به درد تو رحمم میاد و میره 

بله عزیزم من تو بارداری قبلیمم اینجوری بودم