2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
ببین خودشون میگن تو دسته داروهای مضر بارداری هست ولی وقتی تجویز میشه یعنی خوردنش لازمه هفته ای ی دون ...

نه من روزی یدونه داده بهم. مال من فقط anaمثبت شد وگرنه بقیه فاکتورا نرمال بود

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دکتر توکلی هیدروکسی رو تجویز نکرد اون گفت هرچی روماتولوژی تجویز کردو بخورم دکترم خودش معرفی کرد و او ...

عزیزم نگران نباش من با دوتا متخصص روماتولوژی و دوتا زنان در این باره صحبت کردم حتی برای هم نامه هم نوشتن و توضیح دادن بهتر هست مصرف بشه 

میشه اسم کوچیک دکترت بگی؟

کدوم دکتر توکلی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خودشون میگن تو دسته داروهای مضر بارداری هست ولی وقتی تجویز میشه یعنی خوردنش لازمه هفته ای ی دون ...

دکترتون کی هست؟ جالبه شما فاکتورهای دیگه توش مورد بوده در هفته سه تا دادن ولی بمن که فقط anaمشکل داشته روزی یکی اونم توهفته چهاردهم بارداریم

عزیزم نگران نباش من با دوتا متخصص روماتولوژی و دوتا زنان در این باره صحبت کردم حتی برای هم نامه هم ن ...

دکتر مریم توکلی متخصص روماتولوژیه اون فقط آزمایش رو برام نوشت و وقتی دید ana بالاست گفت برم پیش دکتر روماتولوژی دکتر مستانه محمدی ایشون بهم هیدروکسی رو داد

آهان الان متوجه شدم ببین چند تا سلول گرد فقط هست  نمونه برداری از بیضه داشتین تا حالا؟

سسلام عزیزم

من امروز سونو روز دوم رو انجام دادم و گفت توی تخمدون  راستم یه کیست 20*20میلی هست و تخمدون چپمم نوشت پی سی او 2 

بعد گفت از همین امروز امپول گونال روزی دوتا بزن تا روز ششم باز بیای برای سونو

یعنی اون کیست توی روند پانکچر و داروها مشکلی ایجاد نمیکنه؟ 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
عزیزم آزمایش رو مراکز ناباوری دادن همسرتون؟  40 میلیون اسپرم دارن که تعدادش خوبه  مورفول ...

عزیزم ممنون از توضیحاتت🙏🧡.من خودم طبیعی باردار میشم ولی چهار بار سقط شده،دو بار قلب تشکیل نشده،دو بار بارداری پوچ خودمم مشکل دارم که سقط میشه،ولی دکتر همسرم میگه کم تحرکی اسپرم هم باعث سقط میشه،تنها مشکلش کم تحرکی اسپرمه؟خیلی پایینه یعنی؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
دکتر مریم توکلی متخصص روماتولوژیه اون فقط آزمایش رو برام نوشت و وقتی دید ana بالاست گفت برم پیش دکتر ...

آهان فکر کردم دکتر زنانتون توکلی هست

شما درد و خشکی مفاصل هیچ وقت نداشتین؟

مثلاً انگشتی چیزی خشک بشه خم و راست نشه؟

یا مثلاً نسبت به آفتاب حساس نبودین؟

منم همینطورم شوهرم بدتره شبا یه لحظه رو پشت می خوابم هلم میده پهلو بشم😂😂😂اینقدر استرس داره مامانم ...

شماهپارین دارید ؟همش دور ناف می زنید ؟دیگه جا نمونده دور نافم 

شماهپارین دارید ؟همش دور ناف می زنید ؟دیگه جا نمونده دور نافم 

فک کنم رو بازو هم بشه من انوکسا دارم پرستار مرکز برام تو بازو زد منم چرخشی کردم هر روز ی جا میزنم هر دوتا بازو و دو طرف شکم که کبود نشه و اینکه خیلی هم آروم میزنم حداقل ی دقیقه خالی کردنش طول میدم

اولی ۷هفته دومی ۱۳ هفته سومی ۶ هفته عزیزم کسی رو اینجا میشناسین که دلیل ivfاش سقط مکرر باشه؟

نه عزیزم  اطلاع ندارم 

مشکل ایمنی انعقادی ندارین ؟ 

انشاالله به زودی باردار بشی و برات بمونه عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان هنوز هپارین  رو دور ناف می زنید ؟جای دیگه نمیشه زد ؟لطفا جواب بدین

عزیزم من الان پنج ماهمه هنوز دور ناف میزنم 

فکر کنم تو بازو هم میشه زدولی دور ناف بهتره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آهان فکر کردم دکتر زنانتون توکلی هست شما درد و خشکی مفاصل هیچ وقت نداشتین؟ مثلاً انگشتی چیزی خشک ب ...

نه اصلا ، تمام این سوالارو دکتر کرد و گفتم چیزیم نیست نه علائمی داشتم نه فاکتوری مورد داشت دیگه نمیدونم..

الان از وقتی گفتید عوارض داره خیلی حالم بد شده خیلی نگرانم.

گلم من مرکز مام میکرو کردم دکتر نصر انتقال داده و دکترمم دکتر علیرضایی از بعد بارداری هم دکترم دکتر متین شده.

شما دکترتون کیه تهرانید؟