2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046099 بازدید | 684498 پست
سلام‌بچه ها روز ۱۳انتقالم آز بتا دادم منفی بود.گاهی میگم یعنی واقعا میشه یه بارم بی بی چک یا آز منم ...

عزیزم نمی دونم چی بگم خدا بهت صبر و ارامش بده و توان شروع دوباره ناامید نشو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم فقط الان مغزم فقط رو این کلید کرده که حتما خونم غلیظ بوده و خونرسانی قطع شده!!!! تازه اتفاقیه ...

نیکاد جون سونو که جنین رشد نکرده رو توی یک سونوگرافی انجام دادی؟ نظرم اینه که توی دو تا سونوگرافی انجام بدی ببین هر دو همون حرف میزنند

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
۳۵ اما با ای یو ای و تحریک های بیخودی تخمدان  تخمکامو از دست دادم و بعد فهمیدم مشکل از شوهرمه . ...

من سنم از شما بیشتره من ۳۸ سالمه

توکل بر خدا

ان شاالله بارداری گلم

اره واقعا انگار ما آدم آهنی هستیم بخدا روحیم داغونه جسمم که بماند این سقط قراره چی به سرش بیاره الان ...

عزیزم حق داری واقعا !عزیزم عروس پشت پرده خیلی خوبه برا سقط سعی کن اونم بخوری فدات انشالا که‌کارت به کورتاز نمیرسه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

[QUOTE=213345238]من سنم از شما بیشتره من ۳۸ سالمه توکل بر خدا  ان شاالله بارداری گلم[/QUOTEمن خیلی راه و اشتباه رفتم چون فک می کردم مشکل خودمم شوهرمم تو ازملیشگاههای معمولی ازمایش میداد و سرمون کلاه رفت مداوم هر ماه تحریک  تخمدان و ....باعث کاهش شدید ذخیره ام شده برام دعا کن 

آخه من این مشکلو زودتر بهش اشاره کرد دکترم تو شهر خودم بدون دارو که فک نکنم درمان شده باشه پس اگه من ...

اره عزیزم اگه غلظت خون داشته باشی باید اسپرین میداد بعت خیلی تاثیر داره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
[QUOTE=213345238]من سنم از شما بیشتره من ۳۸ سالمه توکل بر خدا  ان شاالله بارداری گلم[/QUOTEمن خ ...

من ۶ سال نازایی دارم ۴ سال اول شوهرم آزمایش نمی داد همش خودم میرفتم دکتر آمپول و دارو استفاده میکردم ولی بی فایده بود چون شوهرمم ضعیف بود 

منم ذخیره تخمدانم کمه

۳۵ اما با ای یو ای و تحریک های بیخودی تخمدان  تخمکامو از دست دادم و بعد فهمیدم مشکل از شوهرمه . ...

عزیزم ما اینجا خیلی هامون هستیم همسن و سال شما، با مشکلات شدید همسر، و ذخیره تخمدان کم

ما هم مامان میشیم🥰🥰هممون

ام ار ای دادم هنوز جوابش نیومده چند روز طول میکشه

ای خدا.....انشاالله که صحیح و سالم باشه. عزیزم.🙏❤ 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
نه عزیزم  اطلاع ندارم  مشکل ایمنی انعقادی ندارین ؟  انشاالله به زودی باردار بشی و ب ...

تازه ازمایشات کامل رو دادم. انشاالله هرچی خیر و صلاحه برای هممون پیش بیاد❤

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود