2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خانما من رفتم سونو ۵ هفته گفت کیسه زرده و قطب جنین دیده شد وای گفت فعلا خون داره اطرافش یکمم هم شل ه ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 مبارکهههههههههههههه 🎊 🎉 🎊 🎉 

خوب معلومه زوده اون طفل معصوم رو دید بزنی، مگه ماکروفره 😅😅😅😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اونروز دکتر سونوگراف به من گفت ضرر داره برای بچه ضربانش و گفت ۱۵۲ و یه کوچولو صداش و گذاشت سریع ...

ضربانشو به من امروز گفت ۱۶۸ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه دقیقا تو رحمم بود ...ممنون عزیزم به خاطر لکه بینی گفتم رکتال بذارم 

قربونت نگران نباش چیزی نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایشالا به راحتی ام زایمان کنی عزیزم ❤️خیلی برا منم دعا کن ! عزیزم تجربه ایی داری یا کاری کردی چ ...

تجربه من فقط خونه موندنو رعایت کردنه وزنشون داشت خوب پیش میرفت یهویی وزن‌گیریشون کم‌شد نمیدونم چرا. امروز ۲۶۰۰ و ۲۳۰۰😔

خداياشكرت....❤️ 
الهی فدای قلب مهربونتون بشم همتون عشقید مثل خواهرم کنارم بودید😍🥺❤️

چیکا جونم خداروشکر وقت داد بهم گفت یک ربع به ۷ اینجا باش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پسرم ۲۳۰۰ دخترم ۲۶۰۰ اصلا فکر نمیکردم اینقدر کم وزن گرفته باشن میترسم برن تو دستگاه😔

عزیزم وزنشون برای دوقلویی خداروشکر خیلی هم عالیه اصلا جای نگرانی نداره والا من هرچی دوقلو دیدم تو فامیلمون همشون همین حدود بود وزنشون

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خییییلی خوشحالم 😍😍😍😍 الهی شکر 💕 💕 💕 💕  حالا چند هفته ایی؟ نوبت زایمانت کی هست؟

قربون قلب مهربونت😘😘امروز ۳۵ و ۴ روز والله منتظرم برم داخل ببینم چی میگه . زینبی جون وزن یکیشون ۲۳۰۰ اون یکی ۲۶۰۰ کمه بنظرت؟ دستگاه لازم میشن یعنی؟ اب یکیشونم ۸ هستش اون سری دکتر تاریخ زایمانمو گفت ۱۳ ابان 

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیزم نترس معمولا ۵۰۰ گرم بیشترن  من خاله ام بهش گفتن ۲۵۰۰ دو شب بعدش سزارین شد ۲۹۵۰ بود د ...

انشالله که خیر باشه اینقدر بد واستاده بودن بزور اندازه زد. هنوز داخل نرفتم دکترو ندیدم عزیزم برم ببینم کی تاریخ میده

خداياشكرت....❤️