2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خانما من رفتم سونو ۵ هفته گفت کیسه زرده و قطب جنین دیده شد وای گفت فعلا خون داره اطرافش یکمم هم شل ه ...

دیدی بهت گفتم الکی انقدر به خودت استرس دادی ایشالا قلبم به زودی میبینی عزیزم و مشکلی نباشه دیگه استرس نداشته باش اصلا و استراحت کن❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ایجانم عزیزم خداروشگر که سالمید دوتاتون  صدا قلبش و شنیدی ؟😍😍😍

نه صدای قلبشو نمیذارن گوش بدم فقط امروز ضربانشو گفت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایجانم عزیزم خداروشگر که سالمید دوتاتون  صدا قلبش و شنیدی ؟😍😍😍

خودم باید بگم صداشو بذارید بشنوم یانه دکتر صلاح میدونه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دیدی بهت گفتم الکی انقدر به خودت استرس دادی ایشالا قلبم به زودی میبینی عزیزم و مشکلی نباشه دیگه استر ...

چرااسترس و دارم دیگه گفت احتمال خون ریزی و سقط داری چون جاش سفت نیست جنینم ک نیست دیگه احتمالا پوچه

عزیزم من هفتم از پریودم بیشتره  من سونو قلب داپلر رفتم اون دقیق بود ان تی هم همون بود

سلام عزیزم خب خداروشکر پس برامنم درست گفته احتمال زیاد

فقط سارا جونم من هفته پیش رفتم رویان داپلر برا قلبش درمورد هماتومم هیچی نگفت امروز رفتم سونو میگه همچنان هماتوم داری راستش یکم بدبین شدم بهشون همش میگم از همین الان دکترمو عوض کنم برم جای دیگه دکتر 

خانما من رفتم سونو ۵ هفته گفت کیسه زرده و قطب جنین دیده شد وای گفت فعلا خون داره اطرافش یکمم هم شل ه ...

عزیزم فک کنم قطب جنین همون جنینه فقط ضربان نداشتی نگران نباش با این همه آمپول و شیاف که استفاده میکنی فقط جای نی نی ت داره سفت و محکم میشه دیگه چرا سقط!!! فکرای منفی نکن 5 هفته زوده برا ضربان

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خودم باید بگم صداشو بذارید بشنوم یانه دکتر صلاح میدونه؟

والا اونروز دکتر سونوگراف به من گفت ضرر داره برای بچه ضربانش و گفت ۱۵۲ و یه کوچولو صداش و گذاشت سریع قطع کرد

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
چرااسترس و دارم دیگه گفت احتمال خون ریزی و سقط داری چون جاش سفت نیست جنینم ک نیست دیگه احتمالا پوچه

عزیزم کیسه زرده داره مهمه اگه پوچ باشه فقط ساک و میبینن انقدر فکر منفی نکن استراحت کن داروهاتو سر ساعت استفاده کن ایشالا که هیچی نمیشه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

عزیزم خدارو شکر که ساک  و کیسه و قطب جنین دیده  شده 

خیلی زوده واسه قلب و دیدن جنین 

با دکترت صحبت کن شاید شیاف یا آمپولتو بیشتر کنه

بهش بگو که اطراف ساک شله شاید آسپرین و آنوکسانم قطع کنه برات

چیکا جون به سلامتی بغل بگیریشون عزیزم چه اسمای خوشگلی😍 ببین منم دوقلو دارم کی تعیین جنسیت بهت جنسی ...

قربونت برم مهربون.

یکیشونو ان تی گفت یکیشونو انومالی. هرچی خدا بخواد فداتشم خدا برات حفظشون کنه الهی

خداياشكرت....❤️ 

بابا دختر چقدر استرس میدی کدوم پوچ، قطب جنین همون فتال پله، همون که تبدیل به جنین میشه، همه چی خوب بوده دیگه

هماتوم هم که خیلی رایجه، فقط استراحت کن، دارو ها هم سر وقت، همین

کی گفت برای قلبش بری؟!

واااای چیکا چه اسمای قشنگی😍😍😍الهی که نامدار باشن عزیزم  وای چیکا حس خوبتو به ماهام منتقل کر ...

الهی فدای قلب مهربونتون بشم همتون عشقید مثل خواهرم کنارم بودید😍🥺❤️

خداياشكرت....❤️ 
باشه عزیزدلم حتما فقط خداکنه اونموقع آن بشی  هرچی گفت چه وقت داد چه نداد بهت میگم عزیزم

عزیزم نگفت چند هفته ای