2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم تو اون ۱۴ روز چه علایمی داشتی استراحت و تغذیه ات چطور بود؟

من هیچ علائمی نداشتم 

تازه روز ۷ انتقال هم کلی گریه کردم که به همسرمو و مامانم می گفتم هیچ علائمی ندارمو منفی ام

ولی روز ۱۱ و ۱۳ لک دیدم

تغذیه ام معمولی بود مثل قبل انتقال 

راستشو بخوای من اصلا آشپزی نکردم ظرفم نشستم مامانم و مادر شوهرم برام غذا میفرستادن

نه هنوز خیلی زود بود برا قلب تازه ۵ هفته بودم رفتم اونروز برا قلب باید هفته ی دیگه ۴ شنبه برم برام د ...

انشالله قلبشم میزنه عزیزم نگران نباش....تو اون ۱۴ روز چه علایمی داشتی عزیزم؟اخه من هیچ علایمی ندارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم اصلا رژیم غذایی روی جنسیت تاثیرنداره البته صحبت دکتراس  ولی قبل ای وی اف یه سری مکمله ...

عزیزم این مکمل هارو چجوری میتونم بخرم حتما دکتر باید بنویسه برا جنین پسر کدوم مکمل ها خوبه

انشالله قلبشم میزنه عزیزم نگران نباش....تو اون ۱۴ روز چه علایمی داشتی عزیزم؟اخه من هیچ علایمی ندارم.

نه ببین من اصلا علائم نداشتم فقط شب ۵ و روز ۶ تا ظهر یه دلدرد عجیب پریودی زیر دلم داشتم همین ببین به علائم نیست اصلا من سری پیش که منفی شدم لک دیدم روز ۱۱ انتقال که همه میگن عالیه ولی منفی شدم اصلا دنبال اینا نباش بذار حال طبیعی خودشو طی کنه ایشالا که مثبت میشی عزیزم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ای جووون‌دلم از بس که خوش قلبی قربونت برم خدا جوجتو‌برات حفظ کنه الهی منم همش روزشماری میکردم الان ا ...

انشاالله بسلامت بدنیابیان وقدمشون پرازخیروبرکت باشه براتون اسمهای قشنگی انتخاب کردین عزیزم خداحفظشون کنه 

سلام تینا جونم آره عزیزم گفت هماتومه احتمالا خونریزیات براهمون باشه  حالا بعدازظهر ببینم اگه م ...

ایجانم عزیزم خداروشگر که سالمید دوتاتون 

صدا قلبش و شنیدی ؟😍😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من هیچ علائمی نداشتم  تازه روز ۷ انتقال هم کلی گریه کردم که به همسرمو و مامانم می گفتم هیچ علا ...

عزیزم من تو شهر غریبم مجبورم غذامو خودم درست کنم کارهای خودمم خودم انجام بدم خیـــــــــــلی نگرانم و استرس دارم نمیدونم چی میشه....بنظرتون من امروز روز چندممه...شنبه صب ساعت نه انتقال دادم

میگم من شنبه صب ساعت نه انتقال دادم امروز روز سوم میشه یا دوم؟

من اینجوری حساب می کردم نه صبح شنبه تا نه صبح یک شنبه یک روز، تا نه صبح دوشنبه دو روز، نه به بعد امروز وارد سه روز شدی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

خانما من رفتم سونو ۵ هفته گفت کیسه زرده و قطب جنین دیده شد وای گفت فعلا خون داره اطرافش یکمم هم شل هستش هماتوم پری ساک ب قطر ۳ میلی متر هم داری

بچه ها برای دیده شدن جنین زوده ایا