2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
بله دکتر قطع کرده حتی گفت بعد قطع لک اول از آسپرین شروع کنم بعد دو روز بعد انوکسارو شروع کنم وای نگر ...

اهان خوب دکترتون گفته من فکر کروم از ترس خونریزی قطع کردین

نه عزیزم نگرانی نداره

ماهاکه بیشتر از دکتر حالیمون نمیشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام چیکا جونم رفتم سونو گرافی گفت هماتوم داری احتمالا خونریزیات برا همینه  حالا فقط موند دکتر ...

خداروشکر قربونت برم. انشالله بازم زنگ‌زدی نداد بهم خبر بده باهاش صحبت کنم ولی معمولا میده

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من از دیروز خداروشکر لک ندارم که آسپرین رو دیشب خوردم میخواستم امروزم فقط آسپرین بخورم و از فردا ...

نه عزیزم نترس

من کلا رو تجربه خودمو دوستان اینجا حرف زدم

ولی اگه دکتر گفته که حتما اینجوری صلاح دونسته

دکتر من عارفی اصلا راضی نشد حتی یشب قطع کنم 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
راستی ماشالا جوون طبق سونوت که گفته 8 هفته ایی با سن انتقالت میخونه یا با آخرین پریودیت؟؟ 

والا با آخرین پریودم میخونه تقریبا ۷ شهریور آخرین پریودم بود 

راستش الان خودمم یکم شک کردم به اینکه هفته امو بالا نگفته باشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشاءالله عزیزم به شرط لیاقت دعاگوت هستم عشقم  من ۲۷ شهریور انتقالم بود عزیزم

ممنون عزیزم همه مامانا لایق هستن 😍 انشاالله به سلامت فارغ بشی گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خداروشکر قربونت برم. انشالله بازم زنگ‌زدی نداد بهم خبر بده باهاش صحبت کنم ولی معمولا میده

باشه عزیزدلم حتما فقط خداکنه اونموقع آن بشی 

هرچی گفت چه وقت داد چه نداد بهت میگم عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اهان خوب دکترتون گفته من فکر کروم از ترس خونریزی قطع کردین نه عزیزم نگرانی نداره ماهاکه بیشتر از د ...

گلم امروز زدم انوکسارو چون شما گفتید اینجا تا حالا دکتری انوکسارو قطع نکرده منم ترسیدم لطفا برام دعا کن دیگه خون نبینم واقعا برام وحشتناکه ایشالله همه نی نیاشونو در آرامش کامل و سلامت و به موقع بدنیا بیارن.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
انشاالله عزیزم ممنون با نی نی تو دلیت برام دعا کنین انشاالله خودتم به سلامت فارغ بشی و نی نی تو بغل ...

مرسی گلم

همیشه بیادت هستم عزیزم برات دعا میکنم همیشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واقعا من امروز که اینجا مطرح کردم یکی از بچه ها گفت تا حالا کسی انوکسا رو قطع نکرده منم ترسیدم امروز ...

نه گلم فقط به حرف دکترت توجه کن بهتر از هرکسی میدونه من‌حتی اسپرینم نداشتم در صورتی که غلظت خون دارم دکتر اینطور صلاح دونست. توکل به خدا گلم انشالله همه چی عالی پیش میره

خداياشكرت....❤️ 
والا با آخرین پریودم میخونه تقریبا ۷ شهریور آخرین پریودم بود  راستش الان خودمم یکم شک کردم به ...

نه نگران نباش همه دوستان تا ان تی هفته هاشون دقیق نبوده خوبه که رشد نی نی ت خوبه عزیزم تا ان تی سن بارداری دقیق نیس الکی خودتو نگران نکن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سارا جون ساعت ۴ نوبت دارم مشخص میشه🥺

وای نمیدونی چقد ذوق دارم😍😍😍😍

انگار تاریخ زایمان خودم قراره مشخص بشه😍😍😍

کی میشه منم برم واسه تعیین وقت زایمان

رفتی بیا خبرم کن منتظرم 

راستی اسم جوجه هارو چی گذاشتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا با آخرین پریودم میخونه تقریبا ۷ شهریور آخرین پریودم بود  راستش الان خودمم یکم شک کردم به ...

عزیزم من هفتم از پریودم بیشتره 

من سونو قلب داپلر رفتم اون دقیق بود ان تی هم همون بود

وای نمیدونی چقد ذوق دارم😍😍😍😍 انگار تاریخ زایمان خودم قراره مشخص بشه😍😍😍 کی میشه منم برم واسه ...

ای جووون‌دلم از بس که خوش قلبی قربونت برم خدا جوجتو‌برات حفظ کنه الهی منم همش روزشماری میکردم الان استرس دارم همراه با هیجان🥺🥺الهی به حق علی قسمت همه منتظرا . احتمال ۹۹ درصد رها و‌ رادمهر عزیزدلم

خداياشكرت....❤️