2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
ای جووون‌دلم از بس که خوش قلبی قربونت برم خدا جوجتو‌برات حفظ کنه الهی منم همش روزشماری میکردم الان ا ...

قربونت عزیزدلم

الهی قسمت همه منتظرا همه باردارا هم نی نی شونو سالم بغل کنم

چه اسمای قشنگی😍😍😍نامدار باشن

منو خبر بکن ببینم این جوجه ها کی قراره بدنیا بیان😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا برات حفظشون کنه  من روز ۱۴ بتام ۱۸۶۰ خواستم بدونم امکان داره واسه منم دوتا باشه

ببین به نظرم بعید نیست با توجه به بتای خودم ایشالا همونی که میخوای بشه همینکه مثبت شده خداروشکر عزیزم برو سونو نشون میده کی باید بری سونو؟ رفتی بیا خبر بهم بده

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خیلی برام دعا کن که هفته دیگه قلباشونو ببینم و بعدشم کلا مشکلی پیش نیاد 🤲🏻 ایشالا شما هم همونی که ...

عزیزم اگر لایق باشم حتما برای همه دوستان دعا میکنم منم مثل شماها هستم توکلت بخدا باشه مطمئن باشه خدا جواب اعتمادت رو میده خودت هم گفتی که کاملا ناامید و بیخیال شده بودی ببین در عین ناامیدی خدا بازم لطفو رحمتشو شامل حالت کرده الان دیگه نوبت تو هست بهش اعتماد کن دلتو بسپار بخدا ، حتما صدای قلبشو هم میشنوی خودش رو هم میاد بغلت انشاالله بزرگ شدنش رو هم میبنی 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
ای جووون‌دلم از بس که خوش قلبی قربونت برم خدا جوجتو‌برات حفظ کنه الهی منم همش روزشماری میکردم الان ا ...

چیکا جون به سلامتی بغل بگیریشون عزیزم چه اسمای خوشگلی😍

ببین منم دوقلو دارم کی تعیین جنسیت بهت جنسیت گفت و درست بود ؟؟؟؟ من خیلی دوست دارم ۱ دختر و ۱ پسر شه !!!! البته انقدر سختی کشیدم هرچی بشه از خدامه اما اینجوری خب بیشتر دوست دارم ! برا منم خیلی دعا کن منم بتونم به راحتی بگذرونم و برسم به زایمان 🤲🏻😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم اگر لایق باشم حتما برای همه دوستان دعا میکنم منم مثل شماها هستم توکلت بخدا باشه مطمئن باشه خدا ...

ممنونم عزیزدلم ایشالا واقعا 😍❤️🤲🏻

ببین به نظرم بعید نیست با توجه به بتای خودم ایشالا همونی که میخوای بشه همینکه مثبت شده خداروشکر عزیز ...

من ۱۸ مهر انتقال دادم جنینم ۳ روزه بود

دکترم گفت ۱۶ آبان واسه اولین سونو بیا 

توکل بخدا فقط صحیح و سالم بغلشون بگیرم

ایشالا خدا تو دلیا شما رو حفظ کنه

شما کی انتقال دادین؟

واااای چیکا چه اسمای قشنگی😍😍😍الهی که نامدار باشن عزیزم 

وای چیکا حس خوبتو به ماهام منتقل کردی بخدا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من ۱۸ مهر انتقال دادم جنینم ۳ روزه بود دکترم گفت ۱۶ آبان واسه اولین سونو بیا  توکل بخدا فقط ص ...

من ۸ مهر انتقال دادم جنین ۵ روزه عزیزم 

۲۹ مهر هم رفتم برا اولین سونو ! 

ایشالا واقعا فقط مشکلی پیش نیاد و به بهترین شکل بگذره برامون😍❤️🤲🏻

گلم امروز زدم انوکسارو چون شما گفتید اینجا تا حالا دکتری انوکسارو قطع نکرده منم ترسیدم لطفا برام دعا ...

نگفتم هیچ دکتری

گفتم اکثر دکترا برای خونریزی اسپرین رو فقط قطع کردن

حالا انشاالله خیره عزیزم

خیالت راحت نی نی سالمه و جاش خوبه خوبه😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم قلبش تشکیل شده بود تو ۲۹؟

نه هنوز خیلی زود بود برا قلب تازه ۵ هفته بودم رفتم اونروز برا قلب باید هفته ی دیگه ۴ شنبه برم برام دعا کن 🤲🏻