2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
شما هنوزم استراحت میکنی؟ من موندم دودل که پاشم یا نه البته تو خونه راه میرم و کار سبک میکنم اما اکث ...

منم یکم راه میرم امروز کلی عطسه کردم  اونم شدید کلا حالم گرفته اس تنهام تو خونه شوهرم سر کاره ....خودمم معلمم از صب گوشی بدست سر کلاسم تو شاد ....خلاصه دلم گرفته حسابی جز شماها کسی و ندارم حتی حرفی بزنم باهاش به هیچ کس نگفتم حتی مامانم  چون نمی خوام بعدا جواب پس بدم تو این ۹ سال خیلی حرفا شنیدم برا همین اصلا نگفتم هنوز پی دوا دکترم ...راستی شما دسشویی ایرانی میری یا فرنگی ؟من فرنگی اما همش حس می کنم تنم نجس میشه نمازم قبول نیست فکر اونم که شده خوره تو ذهنم 

عزیزم شما بعد از انتقال چند روز استراحت کردین؟

ببین من این انتقال دومم بود انتقال اولم منفی شده بود کلا چون چند سال بود که هرکاری میکردم باردار نمیشدم همش ناراحتی و اینا بود کلا یه دفعه هم بعد انتقال منفیم سیکلم به خاطر لک بینی کنسل شد من کلا قید همه چیو زدم چون این آخرین جنینامم بود گفتم فقط برم بذارم که دیگه خیالم راحت شه که من همه کار کردم اما نشد انقدر ناامید بودم چون اصلا امید نداشتم که بشه اصلا سخت نگرفتم من دفعه اول که منفی شد از روز اول تا ۱۴ خونه نرفتم همش استراحت مطلق بودم در این حد! اما اینسری از همون روز اومدم خونه خودم ۲ ،۳ روز اول رفتم خونه مامانم غذا میخوردم برمیگشتم از بعدشم خودم غذا درست کردم حتی شب ۸ انتقالم نشستم یه دل سیر گریه کردم که من میدونم نشده ایندفعه ام بازم فردا بی بی چک میذارم که دیگه ازین بچه دار شدن کامل دل بکنم که صبحش گذاشتم دیدم در کمال ناباوری مثبت شد ! اصلا نشاسته و اینا هم نخوردم ! تجربه خودم اینه که نه خوراک و نه استراحت و اینا هیچ تاثیری نداره من انقدر نا امید بودم دیگه بیخیالش بودم برا همین استرس زیاد نداشتم ولش کرده بودم در فکر این بودم که برم باشگاه بنویسم ! فقط اینسری از روز اول شیر سویا خوردم روزی ۱ لیوان نمیدونم اون تاثیر داشت یا نه ! و قرص استرادیول هم خارجی خوردم ضخامتم از سری پیش ۱ سانت بیشتر بود و اینکه آمپول آنوکساپارین هم اینسری زدم دفعه قبل فقط آسپرین میخوردم ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله بارداری راحتی داشته باشی

خیلی برام دعا کن که هفته دیگه قلباشونو ببینم و بعدشم کلا مشکلی پیش نیاد 🤲🏻 ایشالا شما هم همونی که میخوای بشه 😍❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم یکم راه میرم امروز کلی عطسه کردم  اونم شدید کلا حالم گرفته اس تنهام تو خونه شوهرم سر کاره . ...

عزیزم منم شوهرم کلا خونه نیس خودم تنهام شما حداقل اینکه معلم هستید خیلی خوبه به فال نیک بگیر یه سرگرمیه که کمتر تو فکر بری هممون سختی کشیده ایم و فقط ماها همو درک میکنیم من خودمم اصلا نمیتونم فرنگی استفاده کنم و از روز انتقالمم تا الان استفاده نکردم فقط ایرانی میرم خداروشکر مشکلی نبوده به اینا نیست فقط نزار یوبس بشی و زور بزنی وگرنه به ایرانی و فرنگی ربطی نداره اگه میدونی باهاش راحت نیستی و حس میکنی نجس میشی ازش استفاده نکن انشاالله خداجون برات خواسته و مثبتی و مامان شدی این مهمه خواست خدا بقیش وسیله س

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شما چند تا جنین انتقال دادی و چند روزه بودن؟ چند روز بعد آزمایش دادی ؟

عزیزم من یه جنین ۵ روزه انتقال دادم 

۱۴ روز بعد بتا دادم 

از روز نهم بی بی مثبت شد

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم شما بارداری؟برام دعا کن ♥️🌷

عزیزم اتشالا شما هم مثبتی 💚

علائمتون با علائم من مو نمیزنه

منم یکم راه میرم امروز کلی عطسه کردم  اونم شدید کلا حالم گرفته اس تنهام تو خونه شوهرم سر کاره . ...

عزیزم  خیلی خوبه که کار میکنی کمتر درگیر میشی 

منم دانشجو هستم با درس خودم و مشغول میکنم 

انشالا که مثبتی شما هم بنظرم استرس خیلی بده 

روز انتقال من یکم حالتای استرس داشتم دکترم گفت اگه اینطوره که پاشو برو خونتون یه روز که استرس نداشتی بیا 

تازه انشالا بعد مثبتی هم هی درگیری فکری داری یه بار رشد بتا یه بار سونو ساک یه بار قلب یه بار ان تی الی آخر.....تا بیاد تو بغلمون😁

ببین همه ی ماهایی که اینجاییم انقدر درد کشیدیم و درد داریم که بخوایم بنویسیم اندازه یه کتاب میشه ! هممون کلی دلمون شکسته کلی گریه کردیم کلی احساسای بد و سخت و تحمل کردیم ! اصلا غصه نخور تنها نیستی اتفاقا سعی کن ازین دوران لذت ببری هرکاری که حالتو خووب میکنه انجام بده آهنگ بذار برا خودت فیلم ببین کتاب بخون کارای حال خوب کن انجام بده آرامش داشته باش عزیزم همه ی ما همینیم چه میشه کرد زندگی همینه دیگه خیلی چیزا از کنترلمون خارجه فقط باید باهاش کنار بیایم 

بچه ها مگه باوجود روزی ی امپول پروژسترون و روزی دوتا شیاف بدون اینکه اونارو قطع کنی میشه اینجوری خون ...

عزیزم اصلا اصلا نگران نباش 

خود شیاف پروژسترون حساس میکنه رحم و  و زیادیش مشکل سازه 

من خونریزی کردم رفتم سونو همه چی خوب بود قلبشم میزد 

خون میاد قطع میشه بعد لک میبینی نترس به دکترت زنگ بزن فقط همین

چیکا جان، طبق سونو انتی، هفته آینده که زایمانت هست، چند هفته و چند روز میشی؟

طبق سونو ان تی که تاریخ طبیعی زده فداتشم. ولی دکترم حساب کرد گفت ۱۳ ابان ۳۷ هفته میشم

خداياشكرت....❤️ 
سلام تو چندروز بعدازمایش مثبتت خون ریزی و لک بینی کردی

سلام عزیزم لکه بینی که از روز ۶ انتقالم شروع شد تا همین الان همچنان ادامه داره خونریزیمم اولین سری ۱۴ مهر بود یعنی ۲روز بعد تاریخ آزمایشم تا الانم ۳ دفعه خونریزی کردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ان شاالله  اره عزیزم اصلا مثل دفعه قبل نبود کلا فرق کرده روی تخت زایمان انتقال میدن بعد تخت و ...

آهان پس خدارو شکر، نتیجه بگیری سردی و گرمی دکتر زیاد مهم نیس حضرتی هم ب زور حرف میزنه اما خب کارش مهمه نه حرف زدنش

انشالله ۱۴ روز دیگه خبرای خوووب میدی

برا منم دعا کن،بعضی روزا کلا ناامید‌میشم

امسال میکوبم