2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
واقعا؟ منم ذخیره پایین ام ‌...اینوفولیک چرا برا ما خوب نیست؟ 

سلام عزیزم منم شنیدم برا کسایی که پلی کیستیک هستن مناسبه برا ما ذخیره رو بازم پایین میاره. منم شنیدم دیگه نمیدونم راسته یا الکی میگن.

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم عزيزدلم چشم حتما. محتاجم به دعا❤️

چیکا جونم من رفتم تو سایت دکتر اسرافیلی میزنه نوبت فردا پر شده بنظرت فردا زنگ بزنم میتونم از منشیش وقت بگیرم بین مریضی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چیکا جونم من رفتم تو سایت دکتر اسرافیلی میزنه نوبت فردا پر شده بنظرت فردا زنگ بزنم میتونم از منشیش و ...

منم فردا نوبت دارم. ساعت ٣/٤٥ دقيقه منشي مياد تو ٤ زنگ بزن شرايطتو بگو دختر خيلي خوبيه انشالله كه بهت نوبت ميده فداتشم 

خداياشكرت....❤️ 

[QUOTE=212884489]منم دیروز انتقال دادم عزیزم البته واسه من دو مرحله ای بود چرا باید بیفته؟ من چهل دقیقه هم تا خونه تو ...[/QUOTE

عزیزم مرسی از روحیت منم یک ساعت تا خونمون راه هست از مرکز مام....نذاشتن بعد انتقال دراز بگشم..گفتن لازم نیست😔😔😔😔

ممنون عزیزم شهرک سلامت کجاست میشه دقیق تر آدرس بدید

آدرس دقیق: استان اصفهان، اصفهان، بزرگراه شهید آقابابایی، بزرگراه شهید اقابابایی، سپهر، بین راران و مهر

تلفن تماس: 03135557408

وب‌سایت رسمی: ihcc24.ir

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم فردا نوبت دارم. ساعت ٣/٤٥ دقيقه منشي مياد تو ٤ زنگ بزن شرايطتو بگو دختر خيلي خوبيه انشالله كه به ...

باشه عزیزم انشاءالله بگه بیا 

چیکا جان یه سونوگرافی ای که فردا زنگ بزنم بهم نوبت بده انجام بده برام میشناسی؟

اگه بشه فردا برم صبح سونوگرافی انجام بدم بعد اگه بعدازظهر بهم نوبت دادم برم پیش دکتر نشون بدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

دوستان شما هم بعد از انتقال منفی و قطع کردن داروها سردرد میگیرین؟

دفعه پیش ده روز سردرد داشتم و با استراحت و مسکن خوب نشدم فکر می کردم علتش اینه که پردنیزولون رو یه دفعه قطع کردم

ولی اینبار با وجود اینکه پردنیزولون رو کم کردم الان یک هفته ست که سردرد دارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻