2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم ولی قیمتش خیلی زیاده؟ برای شماتاثیرداشت؟

ببین ی ویتامین فوق العاد است واقعا رو افزایش مخاط رحمی تاثیر داره ولی برای بارداری مجموعه ای از عوامل دخیل هستن که این ویتامین به قسمتیش کمک می‌کنه بعدشم اولویت اولت پولش نباشه اول باید ببینی پیدا میشه چون من به سختی گیر آوردم

@زینبی_بابا    زینب جون من داخل سیکل طبیعی خودم چند روز قبل پریودی لک می بینم الان ال دی میخورم و بولسرین به بازو میزنم. الانم ۵ روز مونده به قرص تموم بشه دارم لک می بینم قرص هم سر ساعت خوردم. خونریزی طبیعیه؟

خدایا شکرت

بچه ها من ازوقتی لک دیده بودم اسپرینم و قطع کرده بودم تقریبا ۷ روز میشه الانم بعضی موقع ها خیلی ببخشیدا خلط های خونی دارم ی موقع همینجوری میبینم ازدماغم خون میاد ب خاطر انوکسا هستش چیکار کنم 

دخترها من دیروز انتقال دادم هیچ علایمی ندارم احساس میکنم بعد این که انتقال دادن افتاده موقع اومدن به ...

منم دیروز انتقال دادم عزیزم البته واسه من دو مرحله ای بود چرا باید بیفته؟ من چهل دقیقه هم تا خونه تو ماشین بودم به قول آنا جون فرشته های ما مثه کنجد تو ظرف عسل هستن نمیفتن 

به نظرم براشون اسم بذار و از اینکه تو دلت هستن لذت ببر فارغ از نتیجه شما تا دو هفته مادر هستی 

بچه ها من همسرم میره توو بالکن سیگار میکشه توو خونه تصفیه هوا هم داریم شب تا صبح روشنه موقع خواب اما همش دارم حرص میخورم که الان که من باردار شدم با اینهمه سختی ترک کنه نمیتونه خیلی رووو این قضیه حساس شدم خیلی بده الان ؟!؟ اصلا توو خونه نمیکشه تند تندم نمیکشه چند نخ میاد خونه میکشه اونم توو بالکن! انقد سخت باردار شدم میخوام همه چی رعایت شه حساس شدم خیلی ! البته اینم بگم که شوهرم دوسال ترک کرده بود خودم همش جلوش کشیدم دوباره اونم کشید ! تا قبل انتقال خودمم میکشیدم ! یه چیزی بگین کمتر حرص بخورم ! وسواس فکری گرفتم انگار ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بمن خبر بده حتما دراز بکش پاهاتو بالاتر نگه دار واسه من تاثیر داره

باشه عزیزم چشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالله جان تا جای ممکن اصلا بلند نشو. منم زن برادرم خیلی خونریزی و لک داشت همش استراحت بود

باشه عزیزم والا تا جای ممکن یا درازم یا نشسته اصلا کاری نمیکنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره خیلی بده منم فعلا دارم رعایت میکنم ببینم چی میشه.عزیزدلم چه اسم قشنگی🥰😍😍 خیلی دوس دارم و قشنگ ...

مرسی قربونت برم ای جووونم چه اسم قشنگی نامدار باشه عزیزم. نیم شده تیروییدم عزیزم، گفت نمیخوام قرص بخوری تا این موضوع برات بمونه گفت تا  زیر 0.3 نیومده نگران کننده نیس خیلی 

والا دیروز سونو رفتم وزنش 1380 بود که دکتر گفت خیلی خوبه و از الان هم سفالیک شده و سرش اومده پایین که اونم گفت طبیعیه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️