2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
دوستان شما هم بعد از انتقال منفی و قطع کردن داروها سردرد میگیرین؟ دفعه پیش ده روز سردرد داشتم و ...

مگه پردنیزولون بعد انتقال هم‌ادامه میدین؟ به من گفت از دوروز قبلش قط کن 

سلام به همگی

من امروز روز دهم انتقال هستم. یه دونه جنین ۳ روزه برام انتقال دادن. 

هر روز صبح که آمپول پروژسترون میزنم حالت پریودی میاد سراغم تا نزدیکای ظهر خوب میشم. . ولی امروز بعد از ظهر دردی توی تخمدان سمت راستم هست که تا پام میاد. 

کسی بوده اینطوری باشه و باردار باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی فقط یه دونه داشتم اخرین شانسم چون گفتن دخیره ایی هم دیگه ندارم برام دعا کنید 

خیلی هم خوبه براش اسم بذار باهاش حرف بزن همشم برای سلامتش دعا بخونم و از مادر بودنت لذت ببر

من واقعا احساس مادر بودن دارم نه اینکه به حرف باشه واقعا ی چیزی درونم‌ تغییر کرده 

[QUOTE=212884489]منم دیروز انتقال دادم عزیزم البته واسه من دو مرحله ای بود چرا باید بیفته؟ من چهل دق ...

مهم نیست اصلا به منم گفتن میل با خودته میخوای دراز بکش میخوای برو پیشنهاد لگن و سوند هم دادن ولی گفتم نه خودم میرم دستشویی تازه چون دو مرحله ای بودم برای مرحله دوم با اینکه فرشته ها تو دلم بودن برای تشکیل پرونده مجدد کلی سرپا بودم و راه رفتم شوهرم میخواست ویلچر بیاره نذاشتم ولی آروم راه میرفتم 

مطمئنم باش اگه خدا بخواد بگیره میگیره اینجا ی‌ خانومی بود گفت اصلا استراحت نکرده بعدش خداروشکر مثبت هم شد 

دوستان جواب بدین لطفا نگران شدم مثل اینکه شماها پردنیزولون بعد انتقال هم خوردین ؟چرا به من گفت قط کن ...

بله عزیزم برای منو چندروز قبل انتقال قطع کرد و یک هفته بعد انتقال دوباره شروع کردم حتما ازدکترتون سوال کنین

سلام به همگی من امروز روز دهم انتقال هستم. یه دونه جنین ۳ روزه برام انتقال دادن.  هر روز صبح& ...

منم گاهی درد دارم من ۲مین روزه ...ببخشید شماپردنیزولون می خورید هنوز ؟

دوستان جواب بدین لطفا نگران شدم مثل اینکه شماها پردنیزولون بعد انتقال هم خوردین ؟چرا به من گفت قط کن ...

من اصلا نداشتم نه قبلش نه بعدش فکر کنم سبک دکترها با هم فرق می‌کنه چون باز اینجا دیدم ی عده میگفتن بعد از انتقال هم پردنیزول ادامه دادن بعضی ها هم قطع کرده بودن

بله عزیزم برای منو چندروز قبل انتقال قطع کرد و یک هفته بعد انتقال دوباره شروع کردم حتما ازدکترتون سو ...

ممنون عزیزم منم کفت ۲روز قبل قط کن ولی دیگه نگفت باز شروع کن امروز  ۲مین روز انتقالمه شما کی شروع کردین دوباره ؟

سلام به همگی 

دوستان عزیز من فردا نوبت ام ار ای دارم 

از همگی التماس دعا دارم واسه نی نیم دعا کنید شاید دعاهای شما در حقم مستجاب شد 

ممنون از همگی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود