2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684511 پست
سلام عزيزم بله خداروشكر نرمال بود. دكتر من هم سونو نوشت هم ازمايش براي انومالي هزينه ازمايش اگر اشتب ...

مرسی عزیزم که ج دادی ایشالله بزودی نی نیاتو بغل میگیری ما رو هم اون لحظه دعا کن عزیزم لطفا🥰💕

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
منم مام انتقال دادم میخواستم همینجا ادامه بدم اما انگار اینجا خیلی از بیمارستان آرمان کسی راضی نیست ...

من بخاطر معطل شدن خیلی زیاد تصمیم دارم عوض کنم چون شرایطم طوری نباید خیلی بشینم وگرنه از مام تا اینجاش که راضی بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من فردا ۵ هفته و ۳ روز میشم دیگه اصلا نمیتونم صبر کنم این استرس ساک داره منو میکشه برم نشون می ...

اصلا استرس نداشته باش آره عزیزم حتما نشون میده منم ۵ هفته و ۴ روز رفتم نشون داد هم ساک و هم کیسه زرده هم جنین برو ازین استرس و نگرانی خودتو نجات بده عزیزم من مطمئنم میری با خوشی ایشالا میبینی و خیالتم راحت میشه حتما برو ❤️😍❤️🥰 بیا خبرشم به من بده منتظر خبرتم 🥳

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من بخاطر معطل شدن خیلی زیاد تصمیم دارم عوض کنم چون شرایطم طوری نباید خیلی بشینم وگرنه از مام تا اینج ...

شما جفتتون پایینه برا این نباید بشینی ؟ من احساس میکنم اگه دکترمو عوض کنم همش دلم شور بزنه اره معطلیش زیاده منم قبول دارم ! یه سوال به من گفت باردار میشی باید دیگه بعدش با دکتر متین وقت بگیری نه تیم دکتر نصر الان من برا قلب میخوام برم باید با متین یعنی وقت بگیرم یا نه میتونم با تیم دکتر نصر بگیرم؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم مام انتقال دادم میخواستم همینجا ادامه بدم اما انگار اینجا خیلی از بیمارستان آرمان کسی راضی نیست ...

سلام عزیزم من یه سوال ازتون پرسیدم ولی فکر کنم ندیدید. 

در‌رابطه با آمپول میکرورلین که زدید. شما بدونه پریود انتقال دادید؟ و اینکه چند روز بعد دومی پریود شدید؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم من یه سوال ازتون پرسیدم ولی فکر کنم ندیدید.  در‌رابطه با آمپول میکرورلین که زدید. ش ...

ببین به من ۲ تا داده بود من اولیو که زدم پریود شدم بعد دومی دیگه پریود نشدم از دکترم که پرسیدم گفت ما توقع داریم که پریود نشی من کیست آندومتریوز دارم برا این داده بودن که بدنم بره توو حالت یائسگی به اصطلاح من اصلا بعد دومی پریود نشدم ببین من فکر کنم ۱۱ شهریور دومی رو زدم و ۸ مهر انتقال دادم من آخرین بار ۲۹ تیر پریود شدم کلا الان رفتم دیدم ! دیگه از ۱۸ شهریور هم استرادیول و…. شروع کردم ۲ هفته بعد رفتم سونو  و بقیه پروسه رو ادامه دادم عزیزم 

ببین به من ۲ تا داده بود من اولیو که زدم پریود شدم بعد دومی دیگه پریود نشدم از دکترم که پرسیدم گفت م ...

ممنونم عزیزم که جواب دادید. کیستتون رو عمل کرده بودید؟ چند سانت بود؟ جای خاصی رو درگیر کرده بود؟ آخه منم کیست اندو دارم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شما جفتتون پایینه برا این نباید بشینی ؟ من احساس میکنم اگه دکترمو عوض کنم همش دلم شور بزنه اره ...

گلم بله من جفتم پایینه الانم تو استراحتم . نه تا قبل سونو ان تی با دکتری که تا حالا بودی هستی مثلا من با دکتر علیرضایی بودم و قلبو ساکو همه چی با ایشون بود بعد که ان تی رو انجام دادی جوابش میبری پیش متین و از اونموقع دیگه تحت نظر متینی.