2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
نیلدا جونم میتونی منو راهنمایی کنی  من روزی ۳تا استرادیول میخورم تا دیروز هر۸ساعت میخوردم ولی ...

عزیزم راستی قلبه جوجت مبارک باشه عزیزم!عزیزم میشه بگی دکتر اتاق عمل برا تخمک کشیت کی بود فدات؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من پارسال شهریور سه تا جنین داشتم که دوتاش خوب بودن یکیش متوسط انتقال دادم ولی جواب نگرفتم، امسال ۱۱ ...

منم فردا میخوام برم آزمایش به من گفتن ۱۶ روز بعد برو آزمایش من ۱۴ مهر انتقال دادم و فردا روز ۱۴ میشه به نظرم دیگه نشون میده جنین منم سه روزه بوده

انشالله فردا هر دومون مثبت بشیم🙏🙏

من ایندفعه ششمین بار انتقالمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام امپول چسب جنین چیه اسمش چیه ب دکتربگم مینویسه؟

سلام اسمشو نمیدونم منم این بار میگم بنویسه 

@پروانه21   فک کنم پروانه جون بدونه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام دوستان 

منو نمیدونم یادتونه یا نه 😭

انتقال دادم پیش دکتر نصر

مثبت هم شدم بعد کلی انتظار

ولی قلبش وایساد و سقط کردم.

الان نیاز به مشورت دارم

نمیدونم چیکار کنم با دکتر عارفی ادامه بدم یا همون مرکز مام پیش دکتر علی رضایی.؟

چون همسرم میگه دکتر عارفی تو رو نمیشناسه باید از اول این مسیر رو باهاش بریم اما مرکز مام دیگه تو رو میشناسه و این دفعه سعی میکنن بهتر برات انجام بدن ،منم موندم چیکار کنم

منم فردا میخوام برم آزمایش به من گفتن ۱۶ روز بعد برو آزمایش من ۱۴ مهر انتقال دادم و فردا روز ۱۴ میشه ...

ایشالا فردا با یه بتای تپل خوشحالمون میکنی   

سلام دوستان خوبید؟ تیریک میگم به همه دوستانی که به تازگی مادر شدن انشالله بسلامتی بارشون رو زمین بز ...

سلام من توی سایت ثبت نام کردم ولی پیام اومد اسم شما در سامانه وجود ندارد

من انقدر همسرم دیر میاد از سرکار رو هیچ کاری نمیتونم روش حساب کنم اینجام تنهام جز خواهرم کسیو ندارم ...

شوهر منم بنده خدا ساعت ١٠ شب مياد ديگه چه ميشه كرد بايد سوخت و ساخت😂😂اره به اميدخدا خاله جونشون. انشالله تو هم ني نيتو بسلامتي بغل كني😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان  منو نمیدونم یادتونه یا نه 😭 انتقال دادم پیش دکتر نصر مثبت هم شدم بعد کلی انتظا ...

سلام ببخشید عزیرم یه سوال داشتم شما قلب جنین تشکیل شد بعد قلبش وایساد؟؟ خودش سقط شد و خونریزی کردید یا دکتر رفتید و با دارو سقط کردید؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستان  منو نمیدونم یادتونه یا نه 😭 انتقال دادم پیش دکتر نصر مثبت هم شدم بعد کلی انتظا ...

ای جانم  اخه چرا 😔خیلی ناراحت شدم عزیزم چند هفته بودی این اتفاق افتاد؟

بنطر منم همسرت راست میگه شما یه بار با دکتر نصر مثبت شدی بنظر منم دوباره برو پیش دکتر نصر

سلام دوستان من تازه امروز این تایپیک رو دیدم منم میکرو کردم دوتا تخمک در اومد که فقط یک جنین تشکیل ش ...

عزیزم اینجا خیلیا بودن که با یک جنین مثبت شدن تغذیه سالم پیاده روی اگه اضافه وزن دارین کم کردن وزن .استفاده از مکمل و ویتامین چون یه جنین دارین بهتره قبلش ازمایشهای ایمنی و انعقادی بدین

عزیرم به حرف این سنو گرافیا اصلا توجه نکن به منم گفت ۵هفته ای در صورتی ۶هفته و۱روز رفتم سنو نگران نب ...

سلام لطفا میشه درمورد امپول چسب جنین بگید ایا ب دکتر بگم مینویسه کی تزریق میشه؟قیمتش چنده ایا همه جا گیرمیاد...درمورد ازمایش ایمنی انعقادی شما چیزی میدونی؟

سلام لطفا میشه درمورد امپول چسب جنین بگید ایا ب دکتر بگم مینویسه کی تزریق میشه؟قیمتش چنده ایا همه جا ...

اسمش gcsf هست عزیزم. فکر کنم روز انتقال تزریق میشه و قیمتشم فکر کنم حدود دویست هزار تومنه 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم