2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
سلام بچه ها میگم من هماتوم دارم ولی الان یه هفته میشه لک ندیدم و قطع شده این یعنی جذب شده؟؟ و اینکه ...

اره از روی بتا مشخصه 

عشقم نی نی داره اون تو فعالیت میکنه احتمالا تهوع یهویی واسه تشکیله قلبه😍😍😍

خدا رو شکر که لک نداری خیلی علامت خوبیه 

اگه خدایی نکرده زبونم لال کوچکترین مشکلی بود به خونریزی میفتادی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من امروز روز یازده انتقالم دلم شور میزنه خیلی  اونایی که مثبت شدن به دلشون افتاده ...

عزیزم نگران نباش ریلکسسسسس

بی بی میزدی خوب 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اگه بالا بره یعنی رشدشم خوبه ولی به نظرن نری بهتره میترسم بیشتر استرس بگیری انشالله هفته ی بعد میری ...

اینکه برم و آز بتا بدم رو مخمه نمیدونم چی بگم ای خدا چقد سخته ای وضعیت انشاالله....

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

[QUOTE=212152248]اره از روی بتا مشخصه  عشقم نی

اره پروانه جونم گفت بتا مشخص میکنه رومخمه برم بتا بدم

کاش اینجوری باشه..

جددی تینا جون یعنی خدای نکرده جنین مشکل داشته باشه و بخواد سقط بشه خونریزی میکنم؟؟

آخه من فک میکردم تا وقتی همه امپول میزنم پروژسترون جاشو حسابی محکم کرده حتی جنین مشکل داشته باشه همینجوری نمیفته و خونریزی نمیکنم تا وقتی داروهامو قطع کنم و برم دکتر بهم دارو بده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام به همگی

من تازه عضو سایت شدم ولی خیلی وقته توی این تاپیک هستم و پیام ها رو میخونم، با مشکلاتتون اشک ریختم و با شادی‌ها شاد شدم، چون توی این راه هیچکی ما رو درک نمیکنه مگه اینکه خودش توی این مسیر سخت باشه

من پارسال شهریور سه تا جنین داشتم که دوتاش خوب بودن یکیش متوسط انتقال دادم ولی جواب نگرفتم، امسال ۱۱ مهر دوباره دوتا جنین ۳ روزه انتقال دادم، فردا میخوام برم آزمایش بدم ولی همش ته دلم غصه دارم و از جواب آزمایش میترسم، بی‌بی چک هم استفاده نکردم

سعی میکنم امیدوار باشم و توکلم به خداس، واسه من هم دعا کنید، هر چند که میدونم هر چی میخواسته بشه دیگ ...

عزیزدلم از ته دلم از خدا میخام که دلتو فردا شاد کنه و فردا بیای خبر مثبتیتو بهمون بدی انشاءالله🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من انقدر همسرم دیر میاد از سرکار رو هیچ کاری نمیتونم روش حساب کنم اینجام تنهام جز خواهرم کسیو ندارم ...

نیلدا جونم سلام.چطوری عزیزم.بیا از خودت بگو

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
زینبی جان  من الان تو ۱۴ هفته و ۴ روزم،  تو بارداری اولم دکترم ۸ هفته برام ازمایش توکسوپلا ...

نه دیگه هر دفعه لازم نیست بدنت ایمن بوده

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سعی میکنم امیدوار باشم و توکلم به خداس، واسه من هم دعا کنید، هر چند که میدونم هر چی میخواسته بشه دیگ ...

انشاالله فردا دلت شاد بشه عزیزم برات ایت الکرسی میخونم انشاللله خوش خبر باشی 

ان شاالله خوش خبر میای عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من پارسال شهریور سه تا جنین داشتم که دوتاش خوب بودن یکیش متوسط انتقال دادم ولی جواب نگرفتم، امسال ۱۱ ...

انشالله که فردا با خبر خوب میای و اشک شوق برات میریزیم 😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام خوبین من ۱مهر پانکچر پی ارپی شدم بعد پانچر ۱۴ مهر پریود شدم تا هفت روز بعد الان ۱۲ سیکلمه دوباره از دیروز خون ریزی دارم رفتم دکتر سونو واژینال انجام دادم گفت چیزرویت نشد در ثورتی که من کیست اندومتریوما ۱۸ میلی تو تخمدان چپم داشتم ممکنه خودش ازبین رفته باشه بعذ پانکچرم مدروکسی پروژستون خوردم تو روخدا کسی میدونه جواب بده