2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046553 بازدید | 684527 پست
بچه ها میخوام خودمو انشاءالله آماده کنم برای انتقال دیگه البته الان نه انشاءالله بعد عید توصیه ای کا ...

انشاءالله با خبرای خوب عزیزم

متعادل نگه داشتن وزن و پیاده روی روزانه (حداقل 40 دقیقه) رو حتما داشته باش.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم خیلی ناراحت شدم برات، انشاءالله با انتقال بعدی دلت شاد شه  دکترم سارا فلاحی بود، بعد از ...

یه مدت دوسال پیش میومدم شیراز پیش مژگان صیادی مخواستم ای وی اف کنم که کرونا اومد نشد.صیادی هم مرکز رستمی کاراشو انجام میده.نمیدونم والله خیلی دلم میخواد بیام میترسم باز بوشهر انجام بدم خدای نکرده نشه.اینجا اصلا از روال کارشون توضیح نمیدن گفتم چسب جنین برام بزنید نکردن فکرنکنم هچینگ هم نکردن جنینا واقعا پشیمونم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امپولایی و داروهایی که به خود خانمامیدن تو‌میکرو بیشتر از ای وی اف هست یا همون مقداره ؟ منم اگه دکتر ...

منظورتو از میکرو و ای وی اف متوجه نشدم؟ چون فکر می کنم هر دو یکیه، تو زبان عامیانه خودمون بهش ای وی اف میگیم، اگه منظورت سیکل تخمک کشی و انتقال هست، داروهاشون متفاوته، تخمک کشی؛ فقط آمپول داره (مثل سینال اف، هاش ام جی، هاش سی جی و اورگالوتران )ولی انتقال؛ قرص و شیاف و آمپول داره (مثل قرص استرادیول، آمپول پروژسترون، و بعد از انتقال شیاف پروژسترون)

راحت باش عزیزم،اره بار اولم بود میکرو شدم، قبلش ای یو آی نکرده بودم، دکترا که این روزا راحت قبول می ...

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه برنجک جون من دیروز رفتم اکوی قلب جنین بهم گفت تا ۹۰ درصد میگم مشکلی نیست ده درصدیک هفته بعد تولد بیارش نوزاد رو ببینم بهت بگم به شما هم اینجوری گفت بهم گفتش روال کار همینه اکو تا ۹۰ درصد درسته 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه برنجک جون من دیروز رفتم اکوی قلب جنین بهم گفت تا ۹۰ درصد میگم مشکلی نیست ...

سلام گلم، ممنون، خداروشکر، تو خوبی؟ نی نی خوبه؟

اره عزیزم به منم گفت همه چی خوبه خداروشکر و نی نی که انشاءالله به دنیا اومد 4،5 روزش بود بیارش یه چکی کنم گفت به همه خانما اینو میگیم، نگران نباش عزیزم.

سلام خانوما.

ببخشید یه سوال داشتم من کلا سه تا جنین دارم دوتاش 3روزه اس ویدونه هم 5روزه گرید هرسه تاشونم aهستش بنظر شما تو انتقال هرسه تاشو باهم میشه انتقال داد؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

[QUOTE=211519099]منظورتو از میکرو و ای وی اف متوجه نشدم؟ چون فکر می کنم هر دو یکیه، تو زبان عامیانه خودمون بهش ای وی ...[/QUOTE بله همونه اما تو‌ میکرو شانس بارداری یکم بالاتر میره چون اسپرم رو داخل تخمک تزریق میکنن ولی تو‌ای وی اف تخمک و اسپرم کنار هم قرار میگیرن و‌خودشون لقاح پیدا میکنن، میکرو پیشرفته ای وی اف هست

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میشه جواب منم بدین.بعد انتقال چه خورد و خوراکی و باید و نبایدهای داشتی؟😊

حتما عزیزم، هر روز 40 دقیقه پیاده روی می کردم، برای رشد ضخامت اندومتر آب زیاد می خوردم

غذاهای مقوی مثل مغزیجات و توت سفید می خوردم، دکترم اعتقادی به مکمل نداشت، فقط قرص کوالی فول بهم داد، غذاهای سرد مثل ماست و پنیر هم با مصلحاتش می خوردم

یک ماه قبل از انتقال شکممو با روغن سیاه دونه چرب می کردم و می بستم (بغیر از روزای پریود) اگه اضافه وزن داری حتما حتما کم کن، وزن متعادل تاثیر زیادی داره، انشاءالله به زودی خبر خوش بارداریتو بهمون بدی.

[QUOTE=211519099]منظورتو از میکرو و ای وی اف متوجه نشدم؟ چون فکر می کنم هر دو یکیه، تو زبان عامیانه ...

چه جالب، الان فکر می کنم همش همون میکرو هست دیگه بخاطر شانس موفقیت بالاترش.

چه جالب،  الان فکر می کنم همش همون میکرو هست دیگه بخاطر شانس موفقیت بالاترش.

ممنون که این همه سوالمو ‌پاسخ دادی عزیزم خدا نی نی تو‌برات نگه داره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
روغن سیاه دونه رو هر شب استفاده میکنم.از وقتی امدم تو سیکل انتقال حلوا و چیزای گرم خوردم اینا اشکال ...

نمی دونم، من که گرمی همه چی می خوردم حتی زمانی که پریود بودم

ولی بعدش شنیدم میگفتن تو سیکل انتقال دمنوشای خیلی گرم تو پریود خورده نشه بهتره، چون تاثیر خوبی رو ضخامت اندومتر نداره.

ممنون که این همه سوالمو ‌پاسخ دادی عزیزم خدا نی نی تو‌برات نگه داره 

قربونت عزیزم   کاری نکردم

انشاءالله به زودی دامنت سبز شه گلم.

تو بارداری نمک مصرف میکرد ؟ اخه کسایی که بارداریشون اینجوریه نباید زیاد نمک بخورن 

نه عزیزم اصلا سابقه فشار نداره 

خیلی راحته بارداری اسونی داره همینطوری که راه میره یا چیزی میخوره یا خوایه یهو فشارش میره بالا بچه می افته 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
سلام گلم، ممنون، خداروشکر، تو خوبی؟ نی نی خوبه؟ اره عزیزم به منم گفت همه چی خوبه خداروشکر و نی نی ک ...

مرسی عزیزم خیالم رو راحت کردی 😘

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷