2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلام دوستان حالم بده زن داداشم این دومین بچه اش بود که تو شش ماهگی افتاد یهو فشارش میره بالا بچه می ...

پزشک بارداری پر خطر فکر کنم پرونالوژیست بهش میگن زینبی جون تک کن ازش ببرس. اگه تهرانی رویان دکتر مشفقی هست

خدایا شکرت
سلام دوستان حالم بده زن داداشم این دومین بچه اش بود که تو شش ماهگی افتاد یهو فشارش میره بالا بچه می ...

تو بارداری نمک مصرف میکرد ؟ اخه کسایی که بارداریشون اینجوریه نباید زیاد نمک بخورن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم بودن، منم خداروشکر با اولین انتقال باردار شدم.

شما همون بار اولتون میکرو کردین یا قبلش ای وی اف یا ای یو ای ناموفق داشتین ،بعد اینکه دکتر تشخیص داد که باید میکرو بشین یا میشه خودمونم بگیم‌، هزینه هاش چقدر باهم فرق داره ؟ ببخشین سوالم زیاد شد 

اره عزیزم بودن، منم خداروشکر با اولین انتقال باردار شدم.

برنجک جون شما شیراز زیر نظر چه دکتری بودید؟؟مرکز دکتر رستمی میرفتید؟؟چطورن کارشون خوبه؟؟جنین شناسش چطور؟؟من پشیمونم بوشهر انجام دادم اصلا توضیحی به ادم نمیدن نمیگن جنینا خوبه بده اصلا خوشم نیومد از نحوه کارشون کاشکی همون شیراز انجام داده بودم کرونای لعنتی همه چیو خراب کرد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اره عزیزم هستن من خودمم هستم

خدا رو‌شکر که باردار شدین ،ندا جون شما چطر بودین اول ای وی اف ناموفق داشتین یا از همون اول میکرو‌کردین ،احتمال اینکه با میکرو موفق بشیم بیشتره ؟ 

بچه ها میخوام خودمو انشاءالله آماده کنم برای انتقال دیگه البته الان نه انشاءالله بعد عید توصیه ای کاری چیزی که بشه تا اونموقع خودمو آماده کنم دارید؟؟مثلا ویتامینای که برای انتقال جنین میخورین اونارو هم بهم بگید ممنون میشم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیز دلم هیچ فعلا منتظرم پریود بشم برم‌انشالله برای انتقال. مرسی به یادم بودی

بسلامتی و دلخوش انشاالله که با بتای تپل مپل سارا جان تو چیکارا میکنی قبل انتقال برای ضخامت آندومتر 

کلا تغذیه و داروهای تقویتی چیا استفاده میکنی 

من انتقالم کنسل شد هم رشد ضخامت خوب نبود همم سرماخوردگی گرفتم البته دوروزه رفتم باز دکتر گفت حساسیت فصلی هستش اسپری بینی داده با مولتی ویتامین برا تقویت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دوستان، من وارد ماه چهارم شدم، خیلی ترشح دارم،گاهی هم خارش،دیروز دکتر بودم فراموش کردم بهش بگم،۱۸ آبان وقت بعدیمه،راهمم دوره نمیتونن برم تا اون موقع،الان بدجور نگرانم، چیکار کنم احساس خوبی ندارم. 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
شما همون بار اولتون میکرو کردین یا قبلش ای وی اف یا ای یو ای ناموفق داشتین ،بعد اینکه دکتر تشخیص داد ...

راحت باش عزیزم،اره بار اولم بود میکرو شدم، قبلش ای یو آی نکرده بودم، دکترا که این روزا راحت قبول می کنند میکرو کنند، حتی اگه مشکل زوجین زیاد حاد هم نباشه، ما چون هر دو تالاسمی مینور بودیم بخاطر یه سقط جنین ماژور سراغ میکرو و pgd رفتیم، البته خودم تنبلی تخمدان هم داشتم، هزینه هم چون درخواست pgd برای تعیین سلامت جنین داده بودیم 70 میلیون با انتقال کلا شد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام به همگی ببخشید دیر اومدم بتا 368بود روزی همگی انشاءالله 

مبارکه گلم ممنون از دعای قشنگت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
راحت باش عزیزم،اره بار اولم بود میکرو شدم، قبلش ای یو آی نکرده بودم، دکترا که این روزا راحت قبول می ...

شما ذخیره تون چقدر بود ؟شوهرتون چی  اسپرمهاش مشکل داشت یا نه ؟

برنجک جون شما شیراز زیر نظر چه دکتری بودید؟؟مرکز دکتر رستمی میرفتید؟؟چطورن کارشون خوبه؟؟جنین شناسش چ ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات، انشاءالله با انتقال بعدی دلت شاد شه 

دکترم سارا فلاحی بود، بعد از انتقال و مثبت شدن آزمایش رفت مسافرت خارج از کشور، دیگه برای ادامه بارداری رفتم زیرنظر دکتر گویا مددی، مددی هم کارش خیلی خوبه، خیلیا پیشش نتیجه گرفتن

اره مرکز رستمی می رفتم، جنین شناسشو نمی دونم کی بود ولی به منم در مورد گرید جنینا چیزی نگفتن، فقط گفتن کیفیتش خوبه

من چون می خواستم pgd  تعیین سلامت برای جنینا انجام بدم اومدم شیراز، فکر کنم بوشهر pgd نداشت درسته؟ ولی اگه نمی خواستمم pgd انجام بدم بازم میومدم شیراز، چون تعریف مرکز رستمی رو خیلی شنیده بودم، اتفاقا یه خانمی هم از گناوه میومد با من انتقالش بود خداروشکر مثبت شد، کاش می تونستی بیای مرکز رستمی دفعه بعد، درسته رفت و آمد سخته ولی ارزششو داره.

شما ذخیره تون چقدر بود ؟شوهرتون چی  اسپرمهاش مشکل داشت یا نه ؟

من ذخیره ام 12 هست، و طی دوبار تخمک کشی کلی تخمک کشیدن ولی بیشترش پوچ بود، بار اول 36 تا تخمک گرفتن 6 تا جنین بلاست شد، بار دوم 27 تا تخمک کشیدن 10 تا جنین بلاست شد و گفتن یکیشم به درد نخوره انداختن دور، شوهرم واریکوسل درجه 3 داره و قبلا کم تحرکی داشت، ولی زمان میکرو آزمایش داد بدون دارو کم تحرکیش خوب شده بود، البته حلوای خرما و مغزیجات و گرده نخل قاطی می کردم بهش می دادم نمی دونم تاثیر این بود یا نه، ولی با وجود این قبلش من طبیعی یبار باردار شدم، بعد که برای میکرو رفتم در مورد واریکوسل شوهرم به دکتر گفتم گفت چون میخاید میکرو کنید نیازی نیس دارو بخوره.

سلام دوستای گلم خپبین انشالله خبرای خوب و خوشحال کننده همش بدین دوستان دکتر من روزی ۱۰تا یک میلی اس ...

سلام عزیزم، روزی 10 تا یک میل که زیاد نیست، منم 8 تا یک میلی می خوردم، که در اصل می شد 4 تا دو میل

شمام انگار 5 تا دو میل می خوری

بودن خانمایی که تا 6 تا دو میل هم خوردن، به دکترت اعتماد داشته باش و نگران نباش.

من ذخیره ام 12 هست، و طی دوبار تخمک کشی کلی تخمک کشیدن ولی بیشترش پوچ بود، بار اول 36 تا تخمک گرفتن ...

امپولایی و داروهایی که به خود خانمامیدن تو‌میکرو بیشتر از ای وی اف هست یا همون مقداره ؟ منم اگه دکتر قبول کنه فکر کنم میکرو‌به صلاحم باشه شایدم همون اول خودش بگه