2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
توکلت بخدا  ولی عجیبه میگن کیت ندارن  بنظر من بهتر  الان جنینات فریزن بذار سه روز ...

انشالله توکل بخدا

البته خودمم بخاطر داروها وضعیت بدنم بهم ریخته فعلا تاآذرماه ب فکر انتقال نیستم،خدا بهترین هارو برامون رقم بزنه انشالله💜

امسال میکوبم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکیشو یاونکی انتقال داد یکیشم پیله وری،،منم ایشالله واسه زایمان میرم همدان پیش پیله وری 

دو مرحله ای بودی؟ به سلامتی عزیزم

بیمارستان بوعلی میری دیگه؟ من خیلی از بیمارستانش راضی بودم تو سایت میگفتن خوب نیستو این حرفا ولی اصلا اینجوری نبود هزینشم برای من نزدیک ۷ تومن شد تو یه تاپیک نوشته بودن ۱۵ تومن!

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

سلام عزیزم از خبرای خوب توی گروه لذت بردم امیدوارم همه اونایی که مثبت شدن بسلامتی نی نی هاشونو بغل بگیرن و من و امثال من که منتظر هستیم ان شالله مثبت بشیم لطفا من رو در لیست خودت بذار ممنونم عزیزم

باردار شدین؟دفعه چندم مثبت شدین؟داروهاتون چی بود ؟منم یه کیست ۱۸ میلی تو تخمدان چپم دارم خیلی نگرانم ...

بله عزیزم

دفعه دوم

مشکل ایمنی انعقادی داشتم و فهمیدم

من هیسترو کردم ،سرم اینترالیپید زدم،قرص پردنیزولون ،امپول چسب جنین،انوکسا و شیاف پروژیترون و امپول پروژسترون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اي جان جان قندعسل😍😍خدا حفظش كنه الهي❤️❤️اره واقعا خدا بهم رحم كرد😂😂

چیکا من شبا از فشاری که روی پهلو و دنده هام نصف شب بیدار میشم و نمیتونم بخوابم

واقعا دیشب گریه ام گرفته بود

نه میتونستم بخوابم ، نه بشینم ،نه راه برم

زود نیست واسه شروع این دردا؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چیکا من شبا از فشاری که روی پهلو و دنده هام نصف شب بیدار میشم و نمیتونم بخوابم واقعا دیشب گریه ام گ ...

الهيييي. عزيزم اينجور مواقع به سمت چپ بخواب شكمتو اروم ماساژ بده ني نيا يكم جابجا بشن راه ديگه اي نيست حالا تو هفته هاي بالا بدتر ميشه من الان رو زمين ميشيم غذا بخورم عذاب ميكشم اينقدر كه به معده و قفسه سينم فشار مياد انگار يچي ميره تو استخونم. 

خداياشكرت....❤️ 
الهيييي. عزيزم اينجور مواقع به سمت چپ بخواب شكمتو اروم ماساژ بده ني نيا يكم جابجا بشن راه ديگه اي ني ...

با هیچی خوب نمیشه

وای خدا رحم کنه

دیشب همش بفکر تو بودم که میگفتی بیای ماههای بالاتر داغون میشی،با خودم میگم من اول راهم برسم به اونجاها چی میشه

بچه ها كسايي كه باردارن واكسن سينوفارم زدين؟ و يه سوال ديگه غربالگري دومو چند هفته رفتين؟ و سوال ب ...

بهترین زمان غربالگری دوم ۱۸ هفته یکی دوروز تا پنج روز

اره عزیزم جفت من و خیلیا اینجا پایین بوده 

استراحت کن با استراحت و بزرگ شدن رحم تا انومالی خودشو میکشه بالا

دو مرحله ای بودی؟ به سلامتی عزیزم بیمارستان بوعلی میری دیگه؟ من خیلی از بیمارستانش راضی بودم تو سای ...

اره عزیزم دو مرحله ای بوده

خودت خواستی سزارین کنی یا دکتر گفت،،چقد هزینه اش زیاده،،تا ببینم دوقلویی هزینه اش بیشتر باشه یا نه فرقی نمیکنه

اتفاقا بوعلی خیلی بیمارستان خوبیه 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏