2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
نیکاد نیومد هنوز؟ امروز سونو داشت؟

نه هنوز نیومده ساعت ۶ سونو داشته الهی که خوش خبر بیاد هرچقدر دیرتر میاد دلشوره من بیشتر میشه نگرانشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من سه تا جنین دارم‌ک بیوپسی شدن اما مرکز میگه کیت نداریم محدود میاد فعلا معلوم نیس انتقالم کی هس!!!

کدوم مرکزی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیکاد نیومد هنوز؟ امروز سونو داشت؟

آره ساعت ۶ 

باورت میشه سر درد گرفتم از نیومدنش 

استرس خودمم بیشتر شد😪😪😪😪

اه جدی من فکر کردم مشکلت حل شد و کیست از بین رفت که انتقال دادی. خدا خیرت بده که گفتی مامان خانوم خو ...

نه عزیزم من با کیست مامان شدم و الان هم خبری ازش نیست.خیالت راحت😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آره ساعت ۶  باورت میشه سر درد گرفتم از نیومدنش  استرس خودمم بیشتر شد😪😪😪😪

آره دقیقا منم استرس گرفتم👍🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اه جدی من فکر کردم مشکلت حل شد و کیست از بین رفت که انتقال دادی. خدا خیرت بده که گفتی مامان خانوم خو ...

عزیزم شما چند مرحله ال دی خوردی کیست ازبین نرفت الان که ازبین نرفته دکترت چی میگه منم کیست دارم یه ماه ال دی خوردم منتظرم پریود شم برم انقدرم استرس دارم

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
نه عزیزم من با کیست مامان شدم و الان هم خبری ازش نیست.خیالت راحت😍

خدا دختر پسرتو برات حفظ کنه. وای که چقد خوبه اینجا واقعا امروز کلی امید گرفتم 😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم شما چند مرحله ال دی خوردی کیست ازبین نرفت الان که ازبین نرفته دکترت چی میگه منم کیست دارم یه م ...

سه ماه خوردم عزیزم من کیستم آندومتریوزه معمولی نیست. چیز خاصی نگفتن فقط بهم دوتا آمپول دادن برای قبل انتقال 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@مهگلل   جان میشه لطفابگی اینسری چکارا کردی نتیجه گرفتی؟ چون منم خدابخواددارم به انتقال نزدیک ...

من اینسری انوکسا و آسپیرین و پردنيزولون داشتم عزیزم اوندفعه استراحت مطلق بودم ایندفعه نه غذا درست کردم ظرف شستم با شوهرم غذا میرفتیم بیرون سه باری آب پای مرغ خوردم صبح انتقال کله پاچه خوردم به ابپز کردم سه روز خوردم اول خدا بعد دست های معجزه گر دکتر نصر انشاءالله شما هم مثبت میشی عزیزم 

تبریز مرکز آذربایجان خیلی پشیمونم کاش مرکز دیگه میرفتم

توکلت بخدا 

ولی عجیبه میگن کیت ندارن 

بنظر من بهتر 

الان جنینات فریزن بذار سه روز قبل انتقال جنسیتشون معلوم شه که سریع انتقال بدی فریز مجدد نشن 

دکتر من میگفت فریز مجدد کیفیت جنینا رو کم میکنه

سلام یعنی چی کروموزوم جنسیتی مشکل داره! میشه بیشتر توضیح بدین؟؟

عزیزم ببخشید من پاسخ میدم من هم انجام دادم

Pgdبرای سلامتی جنسی مثلا اگه جنینی خدای نکرده دوجنسه باشه مشخص میشه یعنی بیماری‌های وابسته به جنسیت ولی پی جی اس که هزینش سه برابر پی جی دی است بیماری‌های کروموزومی رو مشخص میکنه مثل تالاسمی  و این بیماریها