2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام مهربونم قربونت برم الحمدالله خودت خوبي؟ الان ٣٤ هفته به اميدخدا اگر همه چي خوب پيش بره انشالله ...

چیکا جون من رفتم سونوگرافی میگه 36 هفته ای؟

ولی دکتر میگه20 آبان زایمانته،یعنی الان 34 هفته ام.

به کدوم میشه اعتماد کرد؟

خداروشکر پس امکان بارداری هست؟خیلی نگران کننده نیست؟

نه انشاالله

خیلیا اینجوری باردار شدن نگران نباش عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو مرحله ای بودی؟ به سلامتی عزیزم بیمارستان بوعلی میری دیگه؟ من خیلی از بیمارستانش راضی بودم تو سای ...

اره عزیزم دو مرحله ای بوده

خودت خواستی سزارین کنی یا دکتر گفت،،چقد هزینه اش زیاده،،تا ببینم دوقلویی هزینه اش بیشتر باشه یا نه فرقی نمیکنه

اتفاقا بوعلی خیلی بیمارستان خوبیه .

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
با هیچی خوب نمیشه وای خدا رحم کنه دیشب همش بفکر تو بودم که میگفتی بیای ماههای بالاتر داغون میشی،با ...

اي جان دلم انشالله هفته ها برات تند تند ميگذره و بسلامتي زايمان ميكني راحت ميشي اين روزا هم ميگذره. تازه مياي هفته هاي بالاتر تكوناشون بيشتر ميشه شيرين تره با همه سختياش😘😍

خداياشكرت....❤️ 
کیستتون چند سانت ؟من یه کیست ۱۸ میلی تو تخمدان چپم دارم میخواستم ببینم چه قدر تاثیر دارع تو مثبت و م ...

سایزش ۳ هست عزیزم بستگی داره که کجاها رو درگیر کرده باشه من فقط تخمدان رو درگیر کرده بستگی به شرایط بدن هر فرد تاثیر داره توی مثبت و منفی شدن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چیکا جون من رفتم سونوگرافی میگه 36 هفته ای؟ ولی دکتر میگه20 آبان زایمانته،یعنی الان 34 هفته ام. به ...

عزيزم منم طبق سونو يك هفته بيشترم. دكترمن با سونو كاري نداره اصلا طبق حساب خودش بهم تاريخ داد

خداياشكرت....❤️ 
اره عزیزم دو مرحله ای بوده خودت خواستی سزارین کنی یا دکتر گفت،،چقد هزینه اش زیاده،،تا ببینم دوقلویی ...

بیمارستان من دوقلویی دوبرابر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
از نیکاد چه خبر؟؟؟

هیچ خبر عزیزم والا از دیروز نیومده تاپیک یه خبر از خودش بده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چیکا من شبا از فشاری که روی پهلو و دنده هام نصف شب بیدار میشم و نمیتونم بخوابم واقعا دیشب گریه ام گ ...

عزیزم دوقلو داری اخه دردا و اذیت هم بیشتراز یه قلوعه کاش میشد ببینمتون انقد زن دوقلو حامله دوس دارم😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اره عزیزم دو مرحله ای بوده خودت خواستی سزارین کنی یا دکتر گفت،،چقد هزینه اش زیاده،،تا ببینم دوقلویی ...

عزیزم بوعلی تو خیابون دماوند منظورته؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شماسرکلاژکردین اگه کردین استراحتتون درچه حدبودچندهفته زایمان کردین

نه عزیزم استراحت مطلق بودم به خاطر خونریزی شدید و بعدش دردای زایمان ۳۷ هفته و ۳ رور

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕