2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلام سیلویا جان خوبی؟؟ فسقلیت در چه حاله؟ 😍😍😍😍😍 سیلویا تو هم گفتی ابن سینا بودی؟ من شنیدم جنی ...

ممنون عزيزم ، من ابن سينا بودم مام گرونتر از ابن سيناس ، كلا" مراكز شلوغ هستن و همين رو كيفيت كارشون اثر منفي داره من اگه ميخاستم از اول شروع كنم ميرفتم مطب دكتر و بيمارستان خصوصي 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در pgd تعيين جنسيت سلامت جنين بررسي نميشه ولي در pgd سلامت  جنسيت ها را تعيين ميكنن

عزیزم از این جهت گفتم چون میدیدم کسایی بودن که بهشون اعلام میکردند که مثلا دو جنین دختر سالم یه جنین پسر ناسالم و یک دختر ناسالم دارید حالا تصمیم بگیرید((هم جنسیت رو اعلام کردند و هم اونایی که مشکل کروموزومی داشتند))

جنین ها طی یک مرحله بیوپسی میشدند 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
در pgd تعيين جنسيت سلامت جنين بررسي نميشه ولي در pgd سلامت  جنسيت ها را تعيين ميكنن

خود من بدلیل مشکلات کروموزومی یک جنین گرید a  رو در مرحله بیوپسی از دست دادم

من سری پیش ازروز دوم انتقال درد گودی کمر داشتم  این سری هم دارم سینه هامم یکم تغییر کرده روزای ...

نه عزیزم توکلت بخدا باشه .انشا... خیره .بازخوبه همینارو داری 

من که هیچی ندارم  خیلی نگرانم .

بچه ها من هرروز ساعت ۳ آمپول پروژسترونمو میزنم امروز یادم رفته الان دارم میزنم با یک ساعت ونیم تاخیر مشکلی ایجاد میکنه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم ببخش امکان داره پردنیزلون باعث کمردردم باشه

نمیدونم عزیزم

فقط میدونم قطع ناگهانیش باعث درد توی بدن میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها من هرروز ساعت ۳ آمپول پروژسترونمو میزنم امروز یادم رفته الان دارم میزنم با یک ساعت ونیم تاخیر ...

نه عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه اصلا از الان دارم روز شماری میکنم 🥲🥲 بگذره زودتر

روزشماری که همه میکنیم

ولی اونایی که هفته های بالاترن میگن هفته های اخر خیلی سخت میگذره

مرسی مامان خانوم از روحیه ای که میدی. آره اتفاقا دکترمم هی بهم میگه هر وقت لارم بود عمل میکنیم ولی ت ...

منم دوبار عمل کردم ولی بیهوده و فقط ذخیره رو از دست دادم

اخرشم با همون کیست وارد سیکل ivfشدم

راستی انتقالت با کی بود؟ پیله وری؟

سلام شما هم همدان رفتی واسه نازایی

منم همونجا انتقال دادم خداروشکر الانم 36هفته ام و چند هفته دیگه بدنیا میاد😍

دکتر پیله ور برام انتقال داد

استرادیول رو چه ساعتایی می خورید منم روزی ۳تا اما اصلا ساعت نگفتن ؟

منم روزی سه تا بهم گفتن تماس گرفتم گفتن فرقی نمیکنه چه ساعتی بخوری درستش هر هشت ساعت یه دونست من 12ظهر دوتا میخرم 12 شبم دوتا بهشون گفتم گفتن خوبه باید با آب فراوان بخوری در طول روزم باید آب زیاد بخوری به من اینجوری گفت 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
خداروشکر ک نتیجه گرفتین انشالله ب سلامتی خدا فرج خیر بده ...💜

انشالا برای شما هم عزیزم 

شما بسلامتی کی میرید انتقال؟؟