2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربانت، پسرمم خوبه خداروشکر عزیزم🥰🥰🥰 من عاشق دخترم❤ خدا برات حفظشون کنه تحت نظر پیله وری هستی؟

ممنون عزیزم،،والا بیمارستان میرم ،،تا حالا که پیله وری بوده یاونگی خیلی کم میاد بیمارستان

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم فولیکولار بود فک کنم با دو مرحله ال دی از بین نرفت  دکتر گفت مشکلی ایجاد نمیکنه

خب خدا رو شکر نوع کیستتون فرق میکنه با اینی که ماها داریم. دعا کن برام عزیزم با نی نی تو دلت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میگم از دکتر نپرسیدی علتش چیه منم فک می کنم برای همون بارداری باشه

نه والا عزیزم نپرسیدم،،مطمئن باش بخاطر بارداریه ، هورمونا تعقیر میکنن 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزم،،والا بیمارستان میرم ،،تا حالا که پیله وری بوده یاونگی خیلی کم میاد بیمارستان

به سلامتی عزیزم

من مطب میرفتم با خودشم سزارین شدم خیلی راضی بودم واقعا هوامو داشت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه والا عزیزم نپرسیدم،،مطمئن باش بخاطر بارداریه ، هورمونا تعقیر میکنن 

راستی انتقالت با کی بود؟ پیله وری؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
حجامت سخت نیست؟ دردداره؟ منم بایدبرم البته بعدازپریودی ولی میترسم    

نه اصلااا. درد چرا داره ولی کمه چند لحظه ای که تیغ میزنه اونم کم. چون قبلش بادکش میندازه. البته من طب اسلامی رفته بودم اونا اول کلی با روغن ماساژ میدن بدنو که ی تکون اساسی بخوره بعد بادکش میندازن بعد حجامت. اینا باعث میشه بدن هم اماده تر بشه هم اون اخلاط مضر ی جا جمع بشن که با حجامت خارج بشن. 

من تو حجامت ، بعدش اذیتم می کنه یکم . اونم بخاطر خارشش.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دختر و پسر😍

عزیزممممم بسلامتی این دوران بگذرونی بغلشون کنی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نه الان توان و صبرت زیادتره من گذاشتم برا اخرا درست کنم یهو ببینم تیکرم کمتر شد 😂

نه اصلا از الان دارم روز شماری میکنم 🥲🥲

بگذره زودتر

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من بخاطر تعیین جنسیت انجام دادم گلم... اما زمانی که جنین پی جی دی میشه مشکلات ژنتیکی هم بررسی میشه& ...

در pgd تعيين جنسيت سلامت جنين بررسي نميشه ولي در pgd سلامت  جنسيت ها را تعيين ميكنن 

خب خدا رو شکر نوع کیستتون فرق میکنه با اینی که ماها داریم. دعا کن برام عزیزم با نی نی تو دلت

اگه قابل باشم رو چشام دعا میکنم برات 🙏🙏🙏

از خدا میخام بزودی زود دل خودت و همسرت و شاد کنه 💚💚💚

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...