2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
سونو آنومالیش مشکل داشت  باید دو سه هفته دیگه تکرار کنم  دعااا کنید خوب بشه

هیچی نیست ایشالله که همه چی خوبه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما دوشنبه انتقال جنین دادم دوتا بلاست گرید A ولی هنوز لکه لانه گزینی ندیدم انتقال دومم هست خ ...

عزیزم خیلیا اینجا لک ندیدن و مثبت شدن ربطی به لک نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه فعلا درگیر این سرفه های بی امانم . چندتا متخصص رفتم اصلا قطع نمیشه . هزار جور آمپول زدم انگار نه ...

عزیزم انشالله زود زود خوب میشی و شروع میکنی گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم.مرسی گلم.ذخیرم ۵و خورده ای بود.گونال دوز ۹۰۰ و ۴۵۰

نگفتی کدوم مرکز با کدوم دکتر بودی؟ منم دوز داروهام همین قد بود ، ذخیره ام 0.4 ، همش میگفتم شاید اشتباه شده برم دوباره آزمایش بدم ، من با همین دوز داروهای شما شش تافولی داشتم که دوتاش پوچ بود ، رو این حساب یعنی ممکنه جواب آزمایش اشتباه بوده؟ البته قبلش خیلی مکمل هم خوردم

نظر شما چیه @زینبی_بابا    

اگر قبلا می خوردی الان هم بخور منم چند ماه پیش روزی یکی می خوردم ایندفعه دکتر گفت تا روزی سه تاش کن ...

دکترت نگفت نیازه آزمایش dhea بدی؟ من به دکترم گفتم گفت نه لازم نیست ، میگم زیادیش ضرر نداشته باشه

بعضی ها دکترشون اول براشون آزمایش dheas نوشته بعداجازه مصرف داده

بله حتما بخوريد

سلام سیلویا جان خوبی؟؟ فسقلیت در چه حاله؟ 😍😍😍😍😍

سیلویا تو هم گفتی ابن سینا بودی؟

من شنیدم جنین شناس مام خیلی خوبه ، تصمیم گرفتم برا پانکچر دوم برم مام 

شما درباره مام اطلاعاتی نداره؟ تحقیق نکردی اون موقع؟

ممنونم من‌میخام‌نوبت‌بگیرم‌ نمیتونم..تقریبا‌۳هفته‌هس‌دارم‌زنگ‌میزنم میگن‌سایت‌آبان‌بازنشده حضوری ...

نمیدونم چون من خودم شهرستانی بودم کلا تلفنی نوبت میگرفتم اگه گفتن فعلا باز نیس پس صبر کن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
گلم زنگ زدیم‌میگه تا شنبه نیستن یعنی الکی گفتن؟میترسم فردا اینهمه راه برم‌نباشن

نه دیگه الکی نمیگن باشن حتما نوبت میدن ولی برا کارهای ضروری حتما نوبت میدن مثه پانکچر و انتقال و سونو هایی که ضروری باشه من خودم اینجوری بودم بهم نوبت دادن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

خانوما برنامه به خانه بر میگردیم شبکه 5 داره درمورد واکسن زدن زنان باردار صحبت میکنه دکتر زنان نسرین چنگیزی رو اوردن دوست دارید نگاه کنید شاید به دردتون بخوره