2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست
بله عزیزم سلامت باشی این بار مثبت شدم شکر خدا

خداروشکر عزیزم من قبلا کاربریم اسمش (معلق) بود خیلی خوشحالم این دفه ام تعیین جنسیت کردی؟چکارایی انجام دادی این دفه لطفا راهنماییم کن من ماه دیگه انتقالمه

سلام سارا خوبی جونم چه خبرا تو چه مرحله ای هستی اسمت یادم رفته بود گلم الان دیدم 

سلام عزیز دلم هیچ فعلا منتظرم پریود بشم برم‌انشالله برای انتقال. مرسی به یادم بودی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲ الی ۳ هفته جوابش طول میکشه. اومد دوز دارو رو برات مشخص می کنن. ان شالله مسئله ای نباشه

برا 27مهر جواب میدن ب نظرت اگه 13یا14 ابان انتقال بدم این مدت بین  جواب ازمایش تا انتقال کافیه برا درمانم؟شنیدم قرص میدن

زیاد عکسش مشخص نیست

اره خوب چون هاله ش کمرنگه ولی انگار هست پس فردا دوباره بزن انشاالله پر رنگ میشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
برا 27مهر جواب میدن ب نظرت اگه 13یا14 ابان انتقال بدم این مدت بین  جواب ازمایش تا انتقال کافیه ...

نظر دکتر مهمه ممکنه بهت قرص بیشتر بدن من چون فاصله زیاد بود گفت روزی یدونه بخور تا انتقال. به بعضی ها روزی دو تا میدن. و اینکه کدوم فاکتور مشکل داشته باشه هم مهمه‌ خیلی چیزها شرطه. به خودت استرس نده بگو هر چی خیر ان شالله پیش بیاد

خدایا شکرت
نمیدونم والله خودمم حسش میکنم 

اره معلومه انشاالله مثبتی خدابزرگه به حق این ماه عزیز دلت شاد بشه وایسا دوستای دیگه هم ببینن نظرشونو بگن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره خوب چون هاله ش کمرنگه ولی انگار هست پس فردا دوباره بزن انشاالله پر رنگ میشه

شنبه هفته قبل آمپول اچ سی جی زده بودم شاید بخاطر اون باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اره معلومه انشاالله مثبتی خدابزرگه به حق این ماه عزیز دلت شاد بشه وایسا دوستای دیگه هم ببینن نظرشونو ...

گفتم حالا فردا اول وقت بزنم صبح زود.اینو ظهر زدم تازه آبم زیاد خورده بودم 

شنبه هفته قبل آمپول اچ سی جی زده بودم شاید بخاطر اون باشه

فک نکنم بخاطر امپوله الان یه هفته از تزریقش گذشته انشاالله مثبتی آمپول که اینقد اثرش نمیمونه وایسا سشنبه هم بی بی بزار انشاالله مثبتی نگران نباش

گفتم حالا فردا اول وقت بزنم صبح زود.اینو ظهر زدم تازه آبم زیاد خورده بودم 

پس مثبتی این بی بی وسط روز با ادرار تازه زدی اینجوری هاله داره دختر من فک کردم این مال اول صبحه تازه فردا با ادرار اول صبح بزن انشاالله پر رنگ تر میشه 

فک نکنم بخاطر امپوله الان یه هفته از تزریقش گذشته انشاالله مثبتی آمپول که اینقد اثرش نمیمونه وایسا س ...

خدا کنه امروز خیلی ناراحت شدم وگریه کردم

پس مثبتی این بی بی وسط روز با ادرار تازه زدی اینجوری هاله داره دختر من فک کردم این مال اول صبحه تازه ...

بعد هالش همون اول نیورد فکرکنم یه ده دقیقه یا پانزده دقیقه طول کشید.چه بگم والله میترسم الکی دلخوش کنم.شوهرم میگه مال خشک شده خطش پیداست