2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
نه بی بی چک الان زدم

مطمنی هاله هم نداره؟؟ بی بی چک مطمن نیس شایدم زود زدی وایسا پس فردام بزن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ن هیچکدوم اصن نمیخوام باردار شم.....خواهش میکنم جواب بدید اگه تجربه ای دارید  من پریود بودم یک ...

آهان گرفتم 😉😉😉😉 فقط باید بگم شرمنده گلی من اصلا واقعا واقعا واقعا جلوگیری بلد نیستم چون تا حالا انجام ندادم🙈🙈🙈🙈 به امید اینکه شاید روزی معجزه بشه طبیعی باردار بشم

از روز اول فکر کنم دوستم باید شروع کنی ، روی جعبه اینو نوشته البته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمنی هاله هم نداره؟؟ بی بی چک مطمن نیس شایدم زود زدی وایسا پس فردام بزن

امروز ۱۵ روز که انتقال دادم مرکز ما میگه ۲۱روز که شد آزمایش بدید.والله یه خطی میبینم که نمیدونم بخاطر که خشک شده افتاده باشه.حالم خیلی گرفته شد فکرنمیکردم منفی میشم.انگار خدا دلش نمیخواد که بچه داشته باشیم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آهان گرفتم 😉😉😉😉 فقط باید بگم شرمنده گلی من اصلا واقعا واقعا واقعا جلوگیری بلد نیستم چون تا حالا ...

زنگ‌ زدم به یه دکتر زنان اسنپ ، گفتش بذار هورمونات خودشون بصورت طبیعی تنظیم بشن ، خیلی سختمه تو یک ماه دوبار پریود شدم 😔😔😔

اینجوری که شما قرص اورژانسی خوردی همین الانشم هورمونات بهم ریخته حتما برو پیش ماما یا دکتر طبق تجویز ...

عزیزم زنگ زدم ی دکتر زنان تو اسنپ ، گفت میتونی ال دی بخوری از روز اول پریودیت ولی بهتره بذاری هورمونات خودشون تنظیم شن 😔😔😔😔

امروز ۱۵ روز که انتقال دادم مرکز ما میگه ۲۱روز که شد آزمایش بدید.والله یه خطی میبینم که نمیدونم بخاط ...

پس فعلا وقت داری تا آزمایش عکس بی بی رو میفرستی ببینیم؟؟  اینو نگوو عزیزمم خدابزرگتر از این حرفاس انشاالله توام مادرشدی فقط فعلا خبر نداری 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم زنگ زدم ی دکتر زنان تو اسنپ ، گفت میتونی ال دی بخوری از روز اول پریودیت ولی بهتره بذاری هورمون ...

عزیزم پس همون کارو بکن که دکتر گفته اونا بهتر میدونن اگه گفته بهتره نخوری فعلا دست نگه دار و نخور که به بدنت کم ضرر برسه فعلا طبیعی یا با ک ا ن د و م جلوگیری داشته باش

روز هفتم هاله و روز دهم کامل.  شانس من بود.  شما نگران نباشید.  حیلی خالم خراب شد ...

مرسی عزیزم❤️

ببین خیلی عجیبه

منم به نظرم افت بتاس

چون اینجوری تو ۱۲ ۱۳ روز از زدن آمپولت میگذشته، بعدم که روز ۱۰ پر رنگ تر شده. با این شرایط امکان نداره اثر آمپول باشه

به نظرم به دکترت بگو، عکس بیبی چک هارو نشونش بده، ببین نظرش چیه

ساراجون‌فرستادم هیستروشدم‌دکترازآندو‌متر‌‌ نمونه‌برداشته‌بودفرستاده‌بودن پاتولوژی..این‌جوابشه..

عزیزم ببخش دیر جواب دادم نه ربطی به آندومتریوز نداره تا جایی که میدونم.‌

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم آزمایش تیروئیدو کاش بری بدی ببری به دکترت نشون بدی من دیروز جوابشو گرفتم عددش ۳.۳ بود بنظرت ات ...

ببین عزیزم من تو آزمایش های پیش از بارداری رفتم پیش دکتر غدد ( قدییما که فکر میکردم خودم باردار میشم🙈) بعد از آزمایش و اینا، یه آزمایش برام نوشت گفت وقتی مثبت شدی حساب کن هفته ۸ برو این آزمایش رو بده، گفتم اگر قبلش عددش زیاد شده بود چی؟! گفت الان که نرمالی، برای همین هفته ۸ برای ما مهمه! اگر لازم باشه از اون موقع دارو میدیم، قبلش هم مشکلی برای جنین پیش نمیاد

سری پیش ازروز دوم درد شدید گودی کمر داشتم عفونت گرفته بودن این سری هم از روز ۷ درد کمرم گرفته عفونت ...

برو دکتر دارو بگیرآب زیاد بخور و ماست هم بخور شیاف هم مقعدی بزار. ان شالله برطرف میشه

خدایا شکرت