2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مرسی عزیزم به یادم بودی  من منتظرم تو هفته دیگه ام ار ای بدم  خیلی واسم دعا کن به کوچولو ...

سلام عزیزم

انقدر دنبال اسم کاربرین گشتم که تگت کنم پیدا نکردم

چشم عزیزم حتما اگه لایق باشم دعاگوتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی ؟ اگر شیر مادر میخوره کاریش نداشته باش حتی ممکنه 10 روز یکبار مدفوع کنه، تا وقتی سفت ...

اخه اذیت میشه میخواد دفع کنه نمیتونه ...همش گریه میکنه 

اره کولیکش کمتر شده شکر خدا الان دیگه فقط یکی دو ساعت گریه میکنه و آروم میشه.فقط یبوست اذیتش میکنه

منم دوسه روزه اینطورشدم دوهفته دیگه وقت دکترمه عزیزم شماچندهفته آن تی دادید من۱۲هفته و دو روز وقت گ ...

ان تی رو ۱۲ هفته پنج روز انجام دادم دکترم تاکید کرد حتما اون موقع باشه اره بهم همون موقع گفت پسره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم برو با خیال راحت بکش بره حتی عکس رادیوگرافی هم با پیش بند سربی میتونی بگیری با خیال راحت ...

مرسی زینبی جون که همیشه با حوصله جواب میدی عزیزم 😘زینبی جون من یه چند روزی با لرز شدید از خواب میپرم به نظرت طبیعیه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سری پیش ازروز دوم درد شدید گودی کمر داشتم عفونت گرفته بودن این سری هم از روز ۷ درد کمرم گرفته عفونت ...

عزیزم من دکترم گفت شیاف رو واژینال استفاده کن بهتره ولی من از اول تا الان همه رو معقدی استفاده میکنم ،،ساید ترشحاتت بخاطر شیاف باشه که ولژینال میذاری،،سعی کن لباس زیر نبوشی وشلوارتم گشاد بپوش خودتم حتما بعداز دستشویی خشک کن، ایشالله که برطرف میشی واینبار مامان میشی بحق این اذان 🤲🤲🤲

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم لکه بینی چی داری؟؟

از پنجشنبه تقریبا میشه گفت استراحت مطلقم خداروشکر کم شده دارم ولی کم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من منفی شدم😭😭😭انشاءالله بقیه که انتقال دادن مثبت بشن

الهی بگردم منان جون آزمایش دادی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی زینبی جون که همیشه با حوصله جواب میدی عزیزم 😘زینبی جون من یه چند روزی با لرز شدید از خواب میپر ...

عزیزم دقیقا منم دیشب همینطوری شدم یعنی دوتا پتو کشیدم روم بازم سردم بود فکر کنم علائم حاملگیه،،بعضی شبا اینجوری میشم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم‌خودتوباجوش‌شیرین‌ونمک‌بشور هروقت‌دستشویی‌رفتی..دیگ‌خارش‌نمیگیری اگه‌بهترشدی‌منم‌دعاکن‌برادوب ...

ممنون از راهنمایت گلم حتما همین کارروانجام میدم،،،

ایشالله بحق این اذان بحق شش گوشه قبر امام حسین دامن همه منتظرا سبز بشه،،الهی امین یا رب العالمین🤲🤲

عفونت حتما باید درمان بشه گلم سهل انگاری نکن ولی خودسر دارو نخور شاید بهت شیتف واژینال بده شایدم انت ...

نه عزیزم من همین داروهای خودمم با ترس ولرز میخورم😅چه برسه به اینکه سرخود بخام داروی دیگه ای بخورم،،حتما میرم پیش یه متخصص

ممنون عزیزدلم انشاءالله خیلی زود چشم انتظاریات تموم بشه وشما خبر مثبت شدنتو بهمون بدی ذوق کنیم  ...

مرسی قربونت برم خاهری

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه عزیزم یه بار گرفتن و ثبت شد تو پرونده عمق رحم یه اندازه س مگه هر روز تغییر میکنه منم جنینم فریز ش ...

خداکنه برا منم یه بار بگیرن و مثله دوستمون نباشم چون خیلی ادیت کننده بود 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭