2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
آره فدات شم از همه یه دفعه میگیرن خیالت راحت پانکچر گرفتن دیگه انتقال نمیگیرن  برامن موقع پانک ...

وای خاهر من ازم گرفتن خیلی اذیت شدم گفتم بازم میگیرن گفت نه ولی هرچقد خودم پرونده رو زیر رو کردم ندیدمش اندازه رو 😁وای خداکنه دیگه ازم نگیرن منکه طاقتشو ندارم انتقالم ۳ ماه دیگس!راستی خاهر خدا تو دلیتو برات حفظ کنه عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
از دوست پزشکم پرسیدم ضرر نداره قرص معده است به همراه داروی آلرژی هم میدن چون خاصیت ضد ویروسی هم داره ...

عزیزم دو روزه گفتی که گفتی بهم . مصرف کردم و یه مدلم سیتریزین خارجی گرفتم . خیلی بهتر شدم . مرسی گلم من از ۱ مهر سرفه میزنم تا الان . بالای ۶ تا دکتر رفتم همه آزیترومایسین و لورتادین و کتوتیفن دادن بهم . این واقعا معجزه کرد 

بازم ممنونم ازت 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها هر کی میدونه راهنمایی کنه من الان دو سه شبه با لرز شدید از خواب بلند میشم علتش چیه به طوری  که باید چند تا پتو بکشم روم اوایل اینجوری نبودم هفته نوزده هستم این طبیعیه یا چون دو روزه قرص اسپرینم رو قطع کردم اینجوری شدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دوستان من ترشحات پنیری دارم با احساس گرگرفتگی فک کنم این دفعه هم منفی بشم اون سری هم بعد انتقال عفون ...

من اونسری شیاف ایرانی بود عفونت گرفتم مردم این سری شیاف خارجی سیکلوژست تا الان اصلا اذیتم نکرده اوندفعه سوزش و خارش لبه های ببخشید اونجام اصلا باد کرده بود 

بگرد شیاف خارجی پیدا کن من کریون استفاده کردم که خارجی عفونت گرفتم فقط سیکلوژست عالیه 

سلام به همگی ببخشید دیر اومدم بتا 368بود روزی همگی انشاءالله 

مبارکت باشه عزیزم💃💃💃💃 بارداری راحتی داشته باشی😍😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم قبلا بخاطر عفونت ادراری اریترمایسن به تجویز دکترم خوردم،،الان بخام زنگ بزنم به دکترم میگه پاشو ...

عزیزم‌خودتوباجوش‌شیرین‌ونمک‌بشور

هروقت‌دستشویی‌رفتی..دیگ‌خارش‌نمیگیری

اگه‌بهترشدی‌منم‌دعاکن‌برادوباره‌مادربشم..ممنونم‌عزیزم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من اونسری شیاف ایرانی بود عفونت گرفتم مردم این سری شیاف خارجی سیکلوژست تا الان اصلا اذیتم نکرده اوند ...

گلم ب نظرت عفونت تو مثبت منفی شدن اثر میزاره توروخدا هرکی میدونه بگه دارم میمیرم چراهرسری بعد انتقال اینطوری میشم دکترم بعد اون سقط گفت عفونتم نمیزاره جنین رشد کنه 

من فرداصبح ازمایش ایمنی دارم چون انتقال جنینم ماه اینده ست سوالم اینه اگه مشکل ایمنی داشته باشم کی ب ...

۲ الی ۳ هفته جوابش طول میکشه. اومد دوز دارو رو برات مشخص می کنن. ان شالله مسئله ای نباشه

خدایا شکرت
منم تقریبا همینا گرمیجات وادویه نمیخورم .  فردا روز 8ولی هیچ علایمی ندارم .شما چطور ؟

سری پیش ازروز دوم درد شدید گودی کمر داشتم عفونت گرفته بودن این سری هم از روز ۷ درد کمرم گرفته عفونت چنیری هم ک دارم دیگه اینا واسه منفی بودن تکمیل دیگه دکتر اون سری بهم گفت عفونت نمیزاره جنین رشد کنه

من اونسری شیاف ایرانی بود عفونت گرفتم مردم این سری شیاف خارجی سیکلوژست تا الان اصلا اذیتم نکرده اوند ...

خانومی مبارکت باشه انشالله به سلامتی ۹ ماه رو میگذرونی و نی نی رو بغل میگیری

میشه بگی بعد از انتقال استراحتت در چه حد بوده؟ مثلا آشپزی میکردی؟ و دکترت کی بود و چندمین انتقالت بوده

پزشک اورو گفت. دکتر همایون عباسی تعداد اسپرم ۷۰۰هزار است صد در صد آبنرمال حجم منی را نمیدونم فکر ...

مرسی بابت توضیحات.الان مرکز مام یه پست توی پیج اینستاش گذاشته که تزریق واکسن هیچ ایرادی نداره.ولی خوب نظرات متفاوت و ضد و نقیض در این مورد زیاد هست و دلیلش هم اینه که هنوز علم به طور کامل این ویروس رو نشناخته و در نتیجه عوارضش و تاثیر واکسنش هم هنوز کاملا مشخص و شناخته شده نیست. من و همسرم که هردو دوز اول رو زدیم.امیدوارم که مشکلی پیش نیاد.و شماهم به سلامتی سیکلتون رو طی کنید و بزودی خبر بادرداریتون رو بشنوم.