2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
اره عزیزم میخورم من قبل انتقالم آز دادم معلوم شد کم کاری دارم بهم قرص داد نصف قرص میخورم و گفت یه ما ...

منم میخورم عزیزم من بیشتر میخورم ۴ روز اول هفته نصف ۳روز آخر هفته ۱ دونه کامل ولی نمیدونم چرا تو سیکل انتقال میام میره بالا قبل انتقال آزمایش دادم عددش ۱ بود الان ۳.۳ انتقال قبلیمم همین شد

شنیدم تیروئید تو ماه های اول خیلی مهمه میگم نکنه اتفاقی برا جنینم بیفته؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نمیدونم تا برم دوباره ویزیتم زیاد مونده شما از دکتر نپرسیدید 

منم دوسه روزه اینطورشدم دوهفته دیگه وقت دکترمه

عزیزم شماچندهفته آن تی دادید من۱۲هفته و دو روز وقت گرفتم دیر نیست؟؟؟جنسیت رو توی آن تی بهت گفتن؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله من قبل انتقال ازم گرفتن که معلوم شد کم کاری دارم و دارو داو بهم و گفت یه ماه دیگه باید تکرار کنی ...

ساعت چند میری برای سونو؟؟؟

ایشالا شاد و خوشحال برمیگردی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
منم میخورم عشقم من بیشتر میخورم تازه ۴ روز اول هفته نصف ۳روز آخر هفته ۱ دونه کامل ولی نمیدونم چرا تو ...

خوب پیش دکتر غدد برو بگو اینارو

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

دوستانی که هماتوم و خونریزی داشتین

من هماتوم داشتم تا سونوی آخرم که لکه بینی داشتم هماتوم بود الان ۱۰روزه لکه بینیم قطع شده شکرخدا تاالان استراحت تقریبا مطلق بودم ازاین به بعد میتونم یه کم کارای سبک خونرو انجام بدم واشپزی کنم به نظرتون خطرناک نیست؟؟

سلام زینبی جون پیام داده بودم بهتون یک ماه قبل که دخترم کولیک داره بردمش دکتر شربت نرس هارویز و چن ت ...

سلام عزیزم خوبی ؟ اگر شیر مادر میخوره کاریش نداشته باش حتی ممکنه 10 روز یکبار مدفوع کنه، تا وقتی سفت نیست اهمیت نداره گلم

ضمنا دوره کولیک هم با توجه به سنش داره تمام میشه😍😍😍😍

سلام زینبی جون من هفته ۱۹ بارداری هستم دندون عقلم شکسته وخیلی درد میکنه بعد دکتر گفت تا هفته ۲۸ وقت ...

سلام عزیزم برو با خیال راحت بکش بره

حتی عکس رادیوگرافی هم با پیش بند سربی میتونی بگیری با خیال راحت 

برای کشیدن دندونت حتما عکس لازمه

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️سلام دوستان وقت بخیر   من ماه بعد انتقال دارم دکتر کلی قرص ...

سلام عزیزم خوبی ؟

اول رژیم غذاییت رو غنی از فیبر ها کن یعنی 5 واحد میوه و سبزیجات داشته باش مثل کاهو، آلو خشک میوه سبزیجات 

اگر درست نشد دیگه باید به دکتر بگی ملین بنویسه، خطر هم نداره دارو ملین 

بچه ها چرا از اندازه گیری عمق رحم می‌ترسید!!!

پس چرا من سه بار اندازه گیری کردم نفهمیدم؟؟؟؟!!!!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚