2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
من اونسری شیاف ایرانی بود عفونت گرفتم مردم این سری شیاف خارجی سیکلوژست تا الان اصلا اذیتم نکرده اوند ...

بارداریت رو تبریک میگم عزیزم .ایشالا به سلامتی. میشه بگی سیکلوژست رو از کدوم داروخانه تهیه کردی؟تهران هستی شما؟

چرا جواب نمیدین خیلی دلم گرفته میخوام بدونم کسی با شرایط من بوده و بچه دار شده 💔😔 شماها همتون مرا ...

عزیزم نگران نباش.اینجا انواع شرایط رو داشتیم و خیلیهاشون باردار شدن.اصلا به اینکه مرکز خصوصی یا دولتی بری نیست.بستگی به وضعیت خودت و همسرت به لحاظ قدرت باروریتون داره.و از همه مهمتر تا خدا نخواد هیچکس و هیچ چیز تاثیری نداره.کسایی بودن که ده ها بار توی مرکز خصوصی انجام دادن و نشده و یکی دیگه توی مرکز دولتی با یه بار انتقال مادر شده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا مگه همچین چیزی میشه😭😭 روز ۱۳ هم بی بی زده بودی؟! بی بی روز ۷ و ۱۰ هاله بود یا کاملا مثبت؟! ...

روز هفتم هاله و روز دهم کامل. 

شانس من بود. 

شما نگران نباشید. 

حیلی خالم خراب شد دیروز بابت جوابم. 

😭☹️

ان شاء الله شما مامان هستین. 

بد به دلتون راه ندین 

آخه چطور ،روز هفتم همون لحظه مثبت شد ؟ من روز هفتم زدم چن ساعت بعد مثبت شد اما امروز روز دهم زدم زی ...

ممکنه اما اگر بتام هم افت میکرد، جوابم نباید زیر 2 میشد. 

باید مثبت میشد آزمایشم و مجدد تکرار مید و میومد پایین. 

دارو استفاده کردی ؟؟؟ مگه میشه بی بی الکی خط بندازه محالهههههه مگر اینکه  آمپول زده باشی

دارو هام آنوکسا، شیاف، آمپول پروژسترون، فولیک اسید، ویتامین ب 

من دقیقا سه رو قبل از تخمک کشی، آمپول زدم. 

سری پیش ازروز دوم درد شدید گودی کمر داشتم عفونت گرفته بودن این سری هم از روز ۷ درد کمرم گرفته عفونت ...

خب دکتر راهکاری نمیده برا عفونت؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فعلا ک زنگ زدم ب مرکز میگه نمیتونیم کاری بکنیم تا قبل ازمایشت 

عزیزم اگه عفونتت قارچی باشه ماست به دلیل باکتریهای بسیار مفیدش خوبه برات، حتی میتونی غیر از خوردن ماست، مقداری ماست رو در آب حل کنی و بریزی تو تشت یا وان و توش بشینی. البته تشت ضدعفونی شده استفاده کن. لباس زیرتو مدام عوض کن و هربار با اتو داغ اتو کن تا ایشالا دکترتو ببینی

و خدایی که در این نزدیکیست
دارو هام آنوکسا، شیاف، آمپول پروژسترون، فولیک اسید، ویتامین ب  من دقیقا سه رو قبل از تخمک کشی، ...

الان ی بی بی بزار ببین مثبته بازم؟ شاید ازمایشگاه اشتباه کرده اخه میگی بی بی ات بعد از روز هفتم پررنگتر شده نمیتونه بخاطر امپول باشه اگه بخاطر امپول بود باید کمرنگتر میشد

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
وای خاهر من ازم گرفتن خیلی اذیت شدم گفتم بازم میگیرن گفت نه ولی هرچقد خودم پرونده رو زیر رو کردم ندی ...

ممنون عزیزدلم انشاءالله خیلی زود چشم انتظاریات تموم بشه وشما خبر مثبت شدنتو بهمون بدی ذوق کنیم 

عزیزم خیالت راحت دیگه نمیگیرن یکبار برا همه اس 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها خبری از طوطیا ندارید؟

مرسی عزیزم به یادم بودی 

من منتظرم تو هفته دیگه ام ار ای بدم 

خیلی واسم دعا کن به کوچولوهاتم بگو واسه نی نی من دعاا کنن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود