2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

میگم همه اینایی که داخل تایپک هستن 

با میکرو عمل انجام دادین یا بقیه ....

خواهش میکنم جواب بدین

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا جواب نمیدین خیلی دلم گرفته میخوام بدونم کسی با شرایط من بوده و بچه دار شده 💔😔

شماها همتون مراکز خصوصی رفتین یا دولتی ؟

کسی هست اینجا از مرکز تولید مثل یزد نتیجه گرفته باشه ؟

تو رو خدا جوابمو بدین 

خیلی استرس دارم خیلی نگرانم 😔😔😥

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
من فرداصبح ازمایش ایمنی دارم چون انتقال جنینم ماه اینده ست سوالم اینه اگه مشکل ایمنی داشته باشم کی ب ...

نمیدونم والا. اینجا من خیلی دیدم نظر دکترا متفاوت باشه. من خودم آپکام پایین بود که هیچ دارویی ندادن بهم و گفتن باید لنفوسیت تراپی بشم. ولی بعضی دکترام قبول ندارن اینو. چون دارو نداشتم نمیتونم چیزی بگم. باز دوستان بیان بهتر راهنمایی می کنن.

ان شاالله هیچ مشکلی نباشه. بودم نگران نباش حل میشه ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برامن ۲بار گرفتن عزیزم اولین بار روز ۲ پریودی که رفته بودم برا شروع سیکل پانکچر گرفتن یه بارم موقعی ...

وای چرا دوبار گرفتن رویان به من گفت فقط یه‌دفعه تنها میگیریم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
چرا جواب نمیدین خیلی دلم گرفته میخوام بدونم کسی با شرایط من بوده و بچه دار شده 💔😔 شماها همتون مرا ...

عزیزم دلت نگیره. مطمئن باش کسی بدونه جواب میده بهت عزیزم. بچه ها هم همه با هم آنلاین نیستن. هر کی هر وقت وقت کنه میاد ان شاالله میخونن و جواب میدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یادشون نرفته عزیزم یهو خفتت میکنن😂😂😂😂 چون رویان روال کارش همینه حتما میگیرن

ببخشید برایه شما هم‌دوبار گرفتن؟جنیناتون فرش بودن یا فریز !اخه از من روز دوم پریودی گرفتن که میخاستم پانکچر بکنم بعدش جنینامو فریز کردین ممکنه باز بخان دوباره واس سیکل انتقال بگیرن؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من زود گرفتن حدودا یه ماه شایدم بیشتر قبل انتقال چون سیکلم لانگ بود زود گرفتن نه تو پریودی نمیگیرن

من تو سیکل پانکچر روز دوم گرفتن چرا تو سیکل انتقال هم میگیرن 😥

بله عزیزم با اندازه گیری عمق رحم بود قبل انتقال اندازه گرفتن خیلیم سخت بود برام تا اندازه گرفت دادزد ...

اگه تو پریود میگرفتن کمتر درد میگرفت 

عزيزم اتفاقا من اصلا سر هماهنگي اذيت نشدم تمام كارام با نظم جلو رفت فقط بابت پانكچر و انتقال و اينا ...

مرسی عزیزم یعنی خودتون با بیمارستان تلفنی هماهنگ میکردین من چون شهرستانم حس میکنم مطب برام سخت میشه 

میشه بپرسم هزینه هاتون با انتقال چقدر شد داروهای پانکچر و خود پانکچر و انتقال

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
مرسی عزیزم یعنی خودتون با بیمارستان تلفنی هماهنگ میکردین من چون شهرستانم حس میکنم مطب برام سخت میشه& ...

اره عزيزم صبح ساعت ٧ زنگ ميزدم بخش اي وي اف برام پرونده تشكيل ميدادن. گلم من دي ماه پانكچرم بود اسفند انتقالم كلا حدود ١٥ تومن شد. الانو نميدونم چقدره

خداياشكرت....❤️ 
چرا جواب نمیدین خیلی دلم گرفته میخوام بدونم کسی با شرایط من بوده و بچه دار شده 💔😔 شماها همتون مرا ...

عزیزم اینجا با شرایط بدتر از توام نتیجه گرفتن. من شوهرم سالم بود ولی خودم هر دوتا لوله هامو تو بارداری خارج رحم از دست دادم و تخمدانم پلیکیستیک بود از ۲۷ تا تخمک کلا ۵ تا جنین تشکیل شد از بس تخمکام بدرد نخور بودن. ۲تا انتقالم منفی شد ولی سومی مثبت شد. اواین بار ی مرکز خصوصی رفتم تهران که هزینه هاش سر به فلک میکشید و انتقالم منفی شد بعدش رفتم اصفهان مرکز ناباروری مشتاق که هزینه هاش خیلی کمتر بود و دومین بار مثبت شدم

اره خارشش خیلی کمه ،ولی میترسم میگم نکنه خدایی نکرده عفونت باشه،،اینجا میرم پیش یه متخصص

عفونت حتما باید درمان بشه گلم سهل انگاری نکن ولی خودسر دارو نخور شاید بهت شیتف واژینال بده شایدم انتی بیونیک بده با دکتر مشورت کن و شرح حالتو بگو. من که اصلا دکتر معاینم نمیکرد فقط مدله ترشحاتمو میگفتم اونم انتی بیوتیک میگفت