2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
عزیزم اگه فقط خارش داری به نظرم عفونت قارچی هست نه باکتریایی و آزیترومایسین مناسب نیس، حتما تحت نظر ...

اره خارشش خیلی کمه ،ولی میترسم میگم نکنه خدایی نکرده عفونت باشه،،اینجا میرم پیش یه متخصص

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم مبارک باشه جشن تعیین جنسیت نی نی های خوشگلت به سلامتی بغل کنی فسقلارو

ممنونم عزیزم

همچنین سلامتی گلپسر خودت😍😘

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خارشش خیلی کمه ،ولی میترسم میگم نکنه خدایی نکرده عفونت باشه،،اینجا میرم پیش یه متخصص

منم همین چندوقت پیش خارش داشتم، دکتر گفت عفونت قارچی هست، بهم پماد داد خوب خوب شدم، بهت دارو میده خوب میشی عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی فدات شم انشالله شمام به سلامتی فارغ بشی

ممنون گلممم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
تو پریودی گرفتن؟ چندروز مونده به انتقال گرفتن؟

برامن ۲بار گرفتن عزیزم اولین بار روز ۲ پریودی که رفته بودم برا شروع سیکل پانکچر گرفتن یه بارم موقعی که برا شروع سیکل انتقال اولم رفتم هر۲بارشم تو پریودیم بود

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
لطفا اگه کسی ازمایش ایمنی داده بهم بگه تا سوالمو بپرسم

بپرس عزیزم هرکی بلد باشه جواب میده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانوما چهارروزه انتقال دادم از روز دوم لک دیدم تاالان روز دوم زنگ زدم گفتن عیب نداره بالاخره ر ...

عزیزم روغن زیتون کنار هروعده ی غذایی یه قاشق بخور عالیه.برا ما شربت لاکسی ژل هم داده بودن که خیلی خوب بود

بچه ها خبری از طوطیا ندارید؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام به همگی ببخشید دیر اومدم بتا 368بود روزی همگی انشاءالله 

@مهگلل   جان مبارکت باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات بسلامتی ودل خوش بدنیابیاد بالاخره خداجواب سختیات داد بازم خداروشکرازلیست انتظار خارج شدی گوارای وجودت گلم

بپرس عزیزم هرکی بلد باشه جواب میده

من فرداصبح ازمایش ایمنی دارم چون انتقال جنینم ماه اینده ست سوالم اینه اگه مشکل ایمنی داشته باشم کی بهم دارو میدن یعنی از کی قبل انتقال باید قرص بخورم یا امپول بزنم

دوستان من ترشحات پنیری دارم با احساس گرگرفتگی فک کنم این دفعه هم منفی بشم اون سری هم بعد انتقال عفونت گرفتم دکترم گفت عفونت نمیزاره جنین رشد کنه اخه چرا اینجوری میشه هرسری بعد انتقال چیکارکنم کسی بوده مثل من باشه و مثبت بشه

سلام دوستان من امشب ازمایش دادم از ۴۳۵ طی ۵روز رسیده به ۲۱۱۲ومسول ازمایشگاه گفت رشدش نرماله از همتون ...

مبارکت باشه، دیگه خواهشاً استرس نداشته باش ولذت. ببر   بازم تبریک میگم عزیزم خوشحال شدم گلم