2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
من چون ازش زیاد خوردم دقیق یادمه

نتیجه گرفتین انشاالله

الان که کلا پیدا نمیشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره به دکترم خیلی اعتماد دارم. ممنونم ازت که به یادم بودی خیلی لطف کردی. انشالله بارداری راحتی داشته ...

ساراجون‌‌جواب‌آزمایشمو‌بفرستم‌

نگاه‌کن‌منم‌آندومتریوزدارم‌آیا؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مبارکه عزیزدلم،ایشالله به سلامتی به دنیا بیاری فسقلتو چقدر امروز روز خوبیه تاپیک رو دور مثبته الهی ...

ممنون گلم ،من کلا اون استیکر هفته های نی نی هاتونو میبینم دلم باز میشه ،خدا نی نی تونو براتون حفظ کنه

نه عزیزم آزمایش چی؟ سری قبل نگاه کردم فولیک اسیدم ۵ بود این سری ۱ بود متفورمینو خیلی ساله میخورم روز ...

کاش زنگ بزنی از کارشناس بپرسی. من متفورمین هم دو ساله میخورم از اونطرف ژن هتروزیگوت داشتم که باید فولیک ۵ بخورم الان ۳ ماهه دارم پنج میخورم. بپرس ۵ ادامه بدی یا ۱

خدایا شکرت
خیلی تبریک می گم عزیزم. خداروشکر که مثبت شدین🌱 یکبار پانکچر کردین؟ چند سالتونه؟

سلام عزیزم ،مرسی مهربون 

۳۶ سالمه ،یکبار سال ۹۳ پانکچر کردم و از اون جنین ها انتقال دادم ،روز دهمه و فقط بی بی چک مثبت شده 

نتیجه گرفتین انشاالله الان که کلا پیدا نمیشه

نمیدونم والا قرار بود برم آی وی اف دکترم گفت تخمکا یکیش زود رشد کرده بدرد آی وی اف نمیخوره. فعلا هم نمی‌خورم آی یو آی کردم.اراک داروخانه دکتر حقیقی داره دُز ۱۰۰ داروخانه دکتر سعیدی فر دُز ۲۵میل دارن هر تعداد بخواید

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
سلام دوستان.  من بیبی چکم روز هفتم و دهم مثبت شد.  امروز روز سیزدهم هست و آزمایش دادم و ...

دارو استفاده کردی ؟؟؟

مگه میشه بی بی الکی خط بندازه محالهههههه مگر اینکه  آمپول زده باشی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزم ،مرسی مهربون  ۳۶ سالمه ،یکبار سال ۹۳ پانکچر کردم و از اون جنین ها انتقال دادم ،روز ...

به سلامتی عزیزم،  ایشالا چند روز دیگه با یه جواب آزمایش عالی بیای و خوشحالمون کنی🤲🌻

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان.  من بیبی چکم روز هفتم و دهم مثبت شد.  امروز روز سیزدهم هست و آزمایش دادم و ...

آخه چطور ،روز هفتم همون لحظه مثبت شد ؟

من روز هفتم زدم چن ساعت بعد مثبت شد اما امروز روز دهم زدم زیر سه دیقه خط انداخت خیلی کم اما تا پنج دیقه پررنگ شد 

حتما مثبت بودی و بتات بعدا افت کرده ،

منم بتای خواهرمم پایین بود بچش پسر بود خدا از دهنت بشنوه امروز دیگه خیالم راحت میشه شمام با ای وی اف ...

من اندومتریوز شدید لگنی داشتم همسرمم مورفولوژی صفر، تو پانکچر از 17 تا تخمک فقط 3 تا جنین شد 2تاش موند انتقال دادم منفی شد 2 ماه بعدش دوباره تو سیکل بودم که خدا خواست و طبیعی مامان شدم الهی خدا واسه همه منتظرا ازین معجزه ها بده، امروزم تو شاهد یکی از این معجزه ها باشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنون گلم ،من کلا اون استیکر هفته های نی نی هاتونو میبینم دلم باز میشه ،خدا نی نی تونو براتون حفظ کن ...

جووون دلم چشم بهم بزنی جای ما وایسادی و داری لحظه شماری میکنی واسه بغل کردن فسقلت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️