2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

سلام عزیزای دلم میشه منو راهنمایی کنید 

من شنبه که رفتم سونو ساک خبری از هماتوم نبود دکترم گفت اگه لکه بینیت بیشتر شد آسپرینتو قطع کن یه شیاف اضافه کن حالا دیشب که رفتم سونو گفت هماتوم داری بازم آسپرینو قطع کنم؟ 

آخه چندتا مطلب خوندم نوشته بود آسپرین باعث دفع شدنش میشه 

@زینبی_بابا   میشه راهنماییم کنی ممنون میشم فردام جمعه اس مرکز تعطیله که زنگ بزنم بپرسم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی میدونه تعبیر طلا توخواب زن باردار چیه من خواب دیدم خواب دیدم عمه شوهرم 4 تا النگو بهم کادو داد و من خیلی خوشحال بودم ک همش به دیگران نشون میدادم به نظرتون خوابم خوبه؟ تعبیرش خوبه؟ همش میگم خداکنه خوابم خوب باشه و قلب نی نی م تشکیل بشه و ازاین نگرانی دربیام

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره فکر میکنم از روز آخر پریودی فکر کنم حساب میکنن من خودمم بلد نیستم بچه ها برام حساب میکردن اولین ...

۵ شهریور بودم عزیزم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
والا گفت ۱۰ روز دیگه برا قلب درصورتیکه مشکلی نداشته باشی مثل خونریزی ولکه بینی واین چیزا ولی اگه یه ...

پس با هم میریم 

منم ۲۴ مهر ساعت ۲ ظهر نوبت دارم🤩

والا گفت ۱۰ روز دیگه برا قلب درصورتیکه مشکلی نداشته باشی مثل خونریزی ولکه بینی واین چیزا ولی اگه یه ...

فقط استراحت کن 

اره همین فولیکول های ریز میشن پلی کیسیک که هم احتمال هایپری رو زیاد میکنه هم تخمک پوچ

دقیقا من ک دکتر گفت عیب نداره سیکل رو شروع کرد و ۱۵ تخم‌ک فقط ۳ جنین شد برام واقعا متاسفم براش ک اصلا ماهارو درک نمیکنن

امسال میکوبم 
بچها کسی میدونه هزینه اکوی قلب جنین چقده؟؟شنیدم خیلی گرونه؟میشه نریم یا حتما باید رفت؟

من انجام دادم 710 تومان شد، دکتر من میگه ای وی افیا باید انجام بدن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم شما توی چه مرحله ای هستین؟؟

من یه ماه پیش منفی شدم الانم ازمایش ایمنی و اپکا برام نوشته اگه مشکلی نباشه اولای اذر انتقالمه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه ها کسی میدونه تعبیر طلا توخواب زن باردار چیه من خواب دیدم خواب دیدم عمه شوهرم 4 تا النگو بهم کاد ...

نیکاد جونم به فال نیک بگیر عزیزم تعبیر مثبت کن انشاءالله که خیره 

نیکاد جون شما آسپرینم داری الان؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دقیقا من ک دکتر گفت عیب نداره سیکل رو شروع کرد و ۱۵ تخم‌ک فقط ۳ جنین شد برام واقعا متاسفم براش ک اصل ...

شنبه فک کنم من دیدمتون اگه با خانم نوری صحبت کرده باشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
پس با هم میریم  منم ۲۴ مهر ساعت ۲ ظهر نوبت دارم🤩

انشاءالله خیره عزیزم الهی که جفتمون صدای قلب نازشونو میشنویم وخیالمون راحت میشه