2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046499 بازدید | 684518 پست
دوستاي قشنگم امروز يه مقدار شعله زرد نذري درست كردم جاي همتون خالي الهي به حق امام رضا همه حاجت روا ...

قبول باشه چیکا جونم الهی که حاجت روا بشی ونی نی هاتو صحیح وسلامت وصالح بغل بگیری

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالا جون خداروشکر که بچه ات سالمه و خونریزی از هماتوم بوده ... هماتوم یا ریز ریز با خونریزی دفع م ...

فدات بشم عزیزم

والا ۲۷ شهریور تاریخ انتقالم بود به حساب خودمون ۵ هفته و۳روز بودم ولی سونو گفت ۶ هفته 

حالا یعنی ۶ هفته تمومم یا تازه وارد ۶ هفته شدم؟

مثلا امروز میشم ۶ هفته و۱ روز؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
همونجوری که میتونی بخون. نشسته یا خوابیده. رکوع و سجده رو هم با اشاره سر یا اگه نتونستی با اشاره چشم

چشم عزیزدلم خداروشکر بخاطر وجودتون که راهنماییم میکنین دورت بگردم

@پروانه۲۱ راستی گلم بگواین سری چکارکردی بسلامتی مثبت شدی؟ یاگفتی من ندیدم خوشحال میشم ازکارایی که کر ...

عزیزم من این بار قبل انتقال هیسترو خراش داشتم چسپ جنین زدم قبلش بادکش گرم انجام دادم ۴۵ دقیقه هر روز پیاده روی داشتم حدودا ده کیلویی کم کردم ال ارژنین روزی سه تا به توصیه ی دوستان اینجا خوردم زمان انتقال اصصصلا سرمو بلند نکردم پاهامم تکون ندادم وبلند نکردم مثانمم پر بود ۵ روز اولو زیاد دولا راست نمیشدم توالت فرنگی استفاده کردم شب قبل انتقال با صبح انتقا ل کله پاچه خوردم چون تیرویید با یبوست دارم نمیتونم نشاسته بخ‌ورم نهار روز انتقال سیب زمینی شبش ماکارونی بقیه ی روزا عادی بودم رویال ژلو فرتیل سیامم ۴۵ روز قبل انتقال خوردم خ‌ونم غلیظه سری پیش از روز انتقال بهم انوکسا داد ولی این بار به اصرار خودم ده روز قبل انتقال بهم هپارین ۵۰۰۰دادن روزی دوتافعلا اینا یادمه اگه چیزه دیگیم یادم بیاد میگم

خانما کسی که کمر درد شدید دل درد و سینه درد نداره و لکه لانه گزینی بعد انتقال یعنی باردار نشده؟؟

نه فدات شم این چه حرفیه آخه من خودم هیچ علائمی نداشتم کلی هم اینجا ناله میکردم که چرا علائم ندارم 

خانما کسی که کمر درد شدید دل درد و سینه درد نداره و لکه لانه گزینی بعد انتقال یعنی باردار نشده؟؟

الهی که به حق امام رضا ودردونه اش جواد الائمه مثبتی دورت بگردم

ای جانم خیالت راحت شد دیدی کنجدت سره جاشه. خداروشکر که مشکله خاصی نبوده عزیزم

از دعای خیر شما دوستای گلمه 

بخدا که دست بوسه تک تکتونم روزی نیست که من خداروشکر نکنم بخاطر وجود نازنینتون

واقعا دست مریزاد داره آناجون خدا دوتا دسته گلاشو حفظ کنه براش الهی

عزیزم اگه خواستی اسم مرجع تقلیدتو بگو برات بپرسم

عزیزدلم آیت الله خامنه ای یک دنیا ممنونتم آلا جونم 

خداروشکر مبارک باشه گلم ان شاالله فندقتو سالم بغل کنی من یه هفته دیگه میرم ان تی دعا کن برام

ایشالا فندوقت صحیح و سلامت باشه و ۶ ماه دیگه به سلامتی بغلش کنی، منم یه هفته طول میکشه جواب سلفری بیاد تو هم واسه من دعا کن عزیزم

و خدایی که در این نزدیکیست
فدات بشم عزیزم والا ۲۷ شهریور تاریخ انتقالم بود به حساب خودمون ۵ هفته و۳روز بودم ولی سونو گفت ۶ هفت ...

آره عزیزم ۶ هفته تمومی و داری هفته هفتم رو پر میکنی یعنی ۶ هفته و یک روز، تیکرتو درست کن، منم تو سونو بهم گفتن ۱۱ هفته و دو روز هستم در حالیکه طبق پریودی ۱۱ هفته و یکروز هستم

و خدایی که در این نزدیکیست
یعنی روزهای  بعدش هیچ علایمی نداشتید گلم  مثل لک ودرد واینا  . اخه من انتقال دوممه. ...

ربطی به علایم نداره من علایم نداشتم ومثبت شدم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹