2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046498 بازدید | 684518 پست
چشم عزیزدلم خداروشکر بخاطر وجودتون که راهنماییم میکنین دورت بگردم

قربوووونت برم       

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم آیت الله خامنه ای یک دنیا ممنونتم آلا جونم 

جووونم  چشم حتما. جوابش که رسید خبر میدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها کسی میدونه تعبیر طلا توخواب زن باردار چیه من خواب دیدم خواب دیدم عمه شوهرم 4 تا النگو بهم کاد ...

سلام عزیزم خداحفظ کنه کنجدتو ...خواب طلا یعنی کسی بارداره وبچه توراهه  ایشالا قلب کوچولوتم تشکیل میشه نگران نباش🥰🥰🥰🥰جاری من برای خیلیا میوه گلابی یا زرد الو و  طلا میبینه  هروقت بگه خواب طلادیدم میگردیم ببینیم کی توفامیل باردارشده 🤭🤭

بچه ها کسی میدونه تعبیر طلا توخواب زن باردار چیه من خواب دیدم خواب دیدم عمه شوهرم 4 تا النگو بهم کاد ...

خیلی خوبه عزیزم.   حتی بدترین خوابارو هم به خیر تعبیر کنین . این که خودش خوبه دیگه

سلام عزیزای دلم میشه منو راهنمایی کنید 

من شنبه که رفتم سونو ساک خبری از هماتوم نبود دکترم گفت اگه لکه بینیت بیشتر شد آسپرینتو قطع کن یه شیاف اضافه کن حالا دیشب که رفتم سونو گفت هماتوم داری بازم آسپرینو قطع کنم؟ 

آخه چندتا مطلب خوندم نوشته بود آسپرین باعث دفع شدنش میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچها کسی میدونه هزینه اکوی قلب جنین چقده؟؟شنیدم خیلی گرونه؟میشه نریم یا حتما باید رفت؟

عزیزم من بیمارستان محب یاس که دولتی هست رفتم خیلی ارزون شد دقیق یادم نیست فک کنم دوتاش ۱۰۰تومنم نشداول اکو شدم بعدش امینوسنتز انجام دادم که اونم ارزون تر ازجاهای دیگه شد هم اینکه اونی که انجام میداد دانشیار دانشگاه تهران بود به پزشکها اموزش میداد.واسه اکو هم.هم متخصص داشتن هم فوق تخصص

من یه ماه پیش منفی شدم الانم ازمایش ایمنی و اپکا برام نوشته اگه مشکلی نباشه اولای اذر انتقالمه

انشالا به خیر و خوشی💚🙏

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
انشاءالله خیره عزیزم الهی که جفتمون صدای قلب نازشونو میشنویم وخیالمون راحت میشه

به امید خدا💚🙏🙏

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ایشالا فندوقت صحیح و سلامت باشه و ۶ ماه دیگه به سلامتی بغلش کنی، منم یه هفته طول میکشه جواب سلفری بی ...

ان شاالله جوابش عالیه نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نیکاد جونم به فال نیک بگیر عزیزم تعبیر مثبت کن انشاءالله که خیره  نیکاد جون شما آسپرینم داری ا ...

ممنون عزیزم انشاالله که تعبیرش خوب باشه. عزیزم من اصلا آسپرین ندارم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها ببخشید من زیر شکمم انگار یخورده سفت شده و یکم درد داره طبیعیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خداحفظ کنه کنجدتو ...خواب طلا یعنی کسی بارداره وبچه توراهه  ایشالا قلب کوچولوتم تشکی ...

سلام عزیزممم ممنون خدا حافظ همه مادرا و نینی ها باشه جددی😍😍 چه خوب خیالم راحت شد همین که تعبیرش خوبه دلم اروم شد انشاالله منم قلب نینی م تشکیل شده که این خواب و دیدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خیلی خوبه عزیزم.     حتی بدترین خوابارو هم به خیر تعبیر کنین . این که خودش خوبه دیگه

ممنون عزیزم خیلی ممنون جواب دادی خداروشکر که خوبه به فال نیک میگیرم انشاالله قلب نینی م تشکیل شده که من این خوابو دیدم😍