2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
یعنی روزهای  بعدش هیچ علایمی نداشتید گلم  مثل لک ودرد واینا  . اخه من انتقال دوممه. ...

عزیزم‌ من روز دو یا سه انتقال بود فک کنم لک قهوه ای  دیدم

نهم انتقالم بی بی مثبت شد 

توکلت بخدا استرس اصلا نداشته باش 

من خیلیا رو شنیدم و دیدم بدون علائم و لک مثبت شدن

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
فدات بشم عزیزم والا ۲۷ شهریور تاریخ انتقالم بود به حساب خودمون ۵ هفته و۳روز بودم ولی سونو گفت ۶ هفت ...

بسلامتی خوااااااهر

اره عزیزم ۶ تمومه 

خوب ماشالا رشد فندقت خوب بوده که بیشتر از تاریخ خودت نشون داده🤩🤩🤩🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم عزیزم والا ۲۷ شهریور تاریخ انتقالم بود به حساب خودمون ۵ هفته و۳روز بودم ولی سونو گفت ۶ هفت ...

من ۲۳ شهریور انتقال دادم ینی منم ۶ هفته و ۴ روزه ام؟؟😍😍😍

به شرط لیاقت حتما تو هردعایی اسمتو میارم عزیزم منم اسمم مهساس عزیزم

خیییلی خوشبختم مهسا اسمت هم قشنگه مثل اخلاق خودت

ممنون که اسمم بیادت میمونه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره عزیزم ۶ هفته تمومی و داری هفته هفتم رو پر میکنی یعنی ۶ هفته و یک روز، تیکرتو درست کن، منم تو سون ...

چشم عزیزم انشاءالله که نی نیت بسلامتی بیاد بغلت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

آره فکر میکنم از روز آخر پریودی فکر کنم حساب میکنن

من خودمم بلد نیستم بچه ها برام حساب میکردن اولین روز آخرین پریودیت کی بوده؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

تیکر نداری چرا بزار تیکر انرژی مثبت میده بهمون😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
شما کی باید بری واسه سونو قلب؟؟؟ چی بهت گفت سونوگراف دیشبی؟؟؟

والا گفت ۱۰ روز دیگه برا قلب درصورتیکه مشکلی نداشته باشی مثل خونریزی ولکه بینی واین چیزا ولی اگه یه وقت مشکلی بود خدایی نکرده زودتر برم ولی من احتمال خیلی زیاد انشاءالله بدون مشکل برا ۲۴ مهر برم 

خیییلی خوشبختم مهسا اسمت هم قشنگه مثل اخلاق خودت  ممنون که اسمم بیادت میمونه

عزیزدلمی

بچها کسی میدونه هزینه اکوی قلب جنین چقده؟؟شنیدم خیلی گرونه؟میشه نریم یا حتما باید رفت؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چشم عزیزم انشاءالله که نی نیت بسلامتی بیاد بغلت 

ایشالا شما و همگی دوستان باردار تا ۹ ماهگی رو به سلامتی طی کنید و نی نی هارو به شادی در آغوش بگیرید

و خدایی که در این نزدیکیست
ایشالا شما و همگی دوستان باردار تا ۹ ماهگی رو به سلامتی طی کنید و نی نی هارو به شادی در آغوش بگیرید

الهی آمین

بچها کسی میدونه هزینه اکوی قلب جنین چقده؟؟شنیدم خیلی گرونه؟میشه نریم یا حتما باید رفت؟

عزیزم تهران هستین؟ من پارسال اکو ۵۸۰دادم ولی یه باردیدم زینبی جون اینجاگفتن کلینیک صدر تو ولیعصر با دفترچه تامین اجتماعی رایگانه دکتر دانش اموز هم معرفی کردن ، یه دوستی میگفت دوقلو انجام نمیدن حالا شمایه رنگ بزن بپرس 

هزینه شهر شما با تهران فرق میکنه و خیلی پایین تر

من اینجا رفتم هر قل ۷۲۰

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚