2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست

سلام دخترا خوبین من دو روز بود آبریزش بینی گرفته بودم قرار بود انتقال بدم 

اما امروز خیلی وضعم بدتر شده سرفه و گرفتگی گلو هم اضافه شده بنظرتون به دکتر اطلاع بدم تا کنسل کنم سیکل و شنبه قرار بود انتقال بدم

تورو خدا راهنماییم کنین.⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مگه قبل انتقال تست کرونا نباید بدی؟

بهم نگفتن

و اینکه هنوز جنین و بیرون نمیارن که از فریز روز انتقال بیرون میارن نه؟؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
۲تا آمپول میزنم دکترم گفت زیاد شد یه شیافم بذار الان گذاشتم  دارم میرم بیمارستان سونو بشم ببین ...

استرس نده بخودت جونم انشاالله که چیزی نیست دختر

دوست من اینقد خونریزی داشت که دیگه به کل گفت پریود شدم اما نی نی ش سالم بود 

انشاالله بحق این روز که چیزی نیست

بهم نگفتن و اینکه هنوز جنین و بیرون نمیارن که از فریز روز انتقال بیرون میارن نه؟؟؟

اره.ولی فکر کنم تست کرونا باید بدی برا انتقال هم.حتما به دکترت بگو احتمالا کنسل کنه.برا خودتم بهتره اینجور.تا کامل اوکی بشی

اره.ولی فکر کنم تست کرونا باید بدی برا انتقال هم.حتما به دکترت بگو احتمالا کنسل کنه.برا خودتم بهتره ...

الان پیام دادم که آبریزش بینی داشتم صبح پاشدم دیدم بدتر شده گلوم هم گرفته چیکار کنم 

اصلا شانس من هشت دوره هست انتقالم کنسل میشه

دیشب هم شوهری گفت خواب دیدم یه خانوم بلند قد گفت همسرتون با آی وی اف باردار بوده بچه ش افتاده.😭😭😭

آره عزیزم رفتم سونو همون هماتوم بود فقط سایزشو زده بود ۱۷ در ۱۷ و۵ بنظرت بزرگه این خیلی؟

ایرادنداره عزیزم هماتوم فقط احتیاج به استراحت داره مطلق 

انشالله به زودی جذب میشه یا دفع میشه

من راجع به سایزش اطلاع ندارم انشالله که چیزی نیست نی نی تو به سلامتی بغل میگیری

عزیزم نگران نباش هرچی صلاحته همون میشه.حتما الان صلاح نیس به انتقالت.بسپار دست خدا

خیلی اعصابم خورد شد شوهرم میگه خوب شو بعد برو چون یوقت بدتر میشی هنوز انتقال ندادی راه چاره هست انتقال بدی راه چاره هم نمیمونه

سلام بچه ها شبتون بخیر من رفتم سونوگرافی شدم گفت همون هماتومه به حساب سونو گرافی ۶ هفته بودم ساک وکی ...

عزيزم استراحتتو بيشتر و بيشتركن كم كم از بين ميره

خداياشكرت....❤️ 
فدات شم عزیزم همچنین کنجد کوچولویه تورو. اره واسه قلب کوجولوش یس بخون. من از روزی که ساک تشکیل شد تا ...

ممنون عزیزم اره چند روزه یس میخونم هر روز صبح میخونم براش انشاالله قلبش تشکیل بشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام بچه ها شبتون بخیر من رفتم سونوگرافی شدم گفت همون هماتومه به حساب سونو گرافی ۶ هفته بودم ساک وکی ...

نگفتم دختر تو هماتوم داری از همون اول که گفتی لکه بینی داری گفتم مثه من هماتوم داری ولی برات تشخیص ندادن خداروشکر خیالت راحت شد فقط استراحت کن چیزی نیس راستی توام 6 هفته بودی ولی فعلا قلبش تشکیل نشده بود؟؟ منم رفتم 6 هفته بود که گفت فعلا قلب تشکیل نشده یکم از استرسم کمتر شد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏