2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
آلا جونم شما شامل انتقالیا میشی عزیزدلم الهی که انتقال میدی وبا جواب مثبتت خوشحالمون میکنی دورت بگرد ...

قربووونت برم   من فعلا جزو آواره ها حساب میشم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهگل مثبت شد؟؟

بی بی زده بود مثبت شده بود الهی که به حق دردونه امام رضا جواب آزمایشش یه بتای تپله

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من از اول نصف قرص داشتم دکترم میگه من با سونو کاری ندارم طبق انتقال فردا ۱۲ هفتم تموم میشه گفت از ف ...

اره دكتر منم با سونو كاري نداره. خب خوبه عزيزدلم دكتر من امروز گفت تا ٣٦ هفته بايد بخورم

خداياشكرت....❤️ 
نه مقعدی تاثیر نداره ،دکتر من تاکید کرده حتما واژینال بزارم ،بچه ها با پروژسترون شوخی نکنین خیلی مهم ...

عزيزم من از اول انتقال تا سه هفته پيش مقعدي گذاشتم دكترمم گفت مقعدي😐😐كي گفته تاثير نداره🤕

خداياشكرت....❤️ 
ولی چیکا جون از اول مقعدی گذاشته الان به سلامتی داره دوقلوهاشو به دنیا میاره  روی خودشم نوشته ...

اره عزيزم دكترم گفت مقعدي بذار تاكيدم كرد. اگر تاثير نداشت روش نمينوشت

خداياشكرت....❤️ 
ممنون‌عزیز رفتی‌پیش‌ایمونولوژی‌مشکلت‌پیداشد معلوم‌شددلیل‌منفی‌هات‌چبه؟

والا معلوم شد غلظت خون شدید دارم باید اسپرین و اتوکسا استفاده کنم

یکی از فاکتورام هم مشکل داشت باید پردو بخورم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

وای بچه ها خاک تو سرم شد کار از لکه بینی گذشت الان یه عالمه خون قرمز اومد ازم 😭😭😭توروخدا بگین چیه؟

چیکار کنم؟ یعنی داره سقط میشه؟😭😭😭😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

وای توروخدا یکی بیاد جوابمو بده حالم خیلی بده😭😭😭😭😭😭 دستمال کشیدم پر از خون شد😭😭😭😭

خدایا خودت بهم رحم کن یا امام رضا

جدددی😍😍 چقد دلم اروم گرفت خداخیرت بده تجربتو بهم گفتی من دکترم گفت دوشنبه هفته دیگه بیا یعنی دقیق ...

فدات شم عزیزم همچنین کنجد کوچولویه تورو. اره واسه قلب کوجولوش یس بخون. من از روزی که ساک تشکیل شد تا روز زایمانم هر روز واسش یس میخوندم

فدات شم عزیزم همچنین کنجد کوچولویه تورو. اره واسه قلب کوجولوش یس بخون. من از روزی که ساک تشکیل شد تا ...

عزیزم توروخدا پست منو ببین جواب بده😭😭😭

وای بچه ها خاک تو سرم شد کار از لکه بینی گذشت الان یه عالمه خون قرمز اومد ازم 😭😭😭توروخدا بگین چیه ...

نترس گلم احتمالا هماتوم داری. به دکترت گفتی؟ یکی از دوستای منم یادمه یهو شب خون ریزی شدید پیدا کرد لخته لخته ازش میومد فکر کرد بچش دیگه سقط شده ولی فرداش رفت سونو دید بچه سره جاشه و قلبشم تشکیل شده و اون خون ریزی ها بخاطر هماتومش بوده

نترس گلم احتمالا هماتوم داری. به دکترت گفتی؟ یکی از دوستای منم یادمه یهو شب خون ریزی شدید پیدا کرد ل ...

والا من رفتم شنبه سونو حرفی از هماتوم نزد حالم خیلی بده توروخدا بگو چیکار کنم؟ الان یه دونه شیاف گذاشتم 

نترس گلم احتمالا هماتوم داری. به دکترت گفتی؟ یکی از دوستای منم یادمه یهو شب خون ریزی شدید پیدا کرد ل ...

زیر دلمم خیلی درد میکنه 😭قشنگ مثل خون پریودی بود خاک تو سرم