2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046596 بازدید | 684531 پست
معلوم نیست عزیزم شایدم آذر اصلا معلوم نیست چون آمپولایی که زدم مشخص نمیکنه کی پریود میشم

گلم من بعد ۷۰ روز پریود شدم تازه با یه امپول

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@khanomiman   سلام عزیزم امروز به نیتت سوره ی یس خوندم

عزیزم ممنونم خودت حاجت روا بشی یکشنبه باید برم ازمایش بدم دعا کن بتام خوب باشه و مثبت به حق امام رضا

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام عزیز کدوم مرکز میرین شما؟ گرید جنین هاتون چی بود؟ نمیشد چون جنین ها کیفیت ندارن 3 روزه انتقا ...

من شهرستانم عزیزم گرید جنین ها بد نبودن همه a و b بودن اگر گریدشون خوب نبود اصلا ریسک نمیکردن بلاست کنند ولی نمی‌دونم چی شد هیچ کدوم بعد از بلاست باکیفیت نمودن حالا انشاالله دو هفته دیگه میرم تا سه تا سه روزه انتقال بدم و ی دونه هم بذارم بلاست بشه

ببینید این ازمایشی که برام نوشتن فقط ایمنیه یا انعقادی هم داره

فکر کنم ایمنیه فقط

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دخترا استرادیول خارجی کجا پیدا میشه کدوم شهر

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام امروز روز چهار انتقالم خانما چیکار کردین بعدازوز انتقال تا این روزا زودتر بگذره من خیلی فکرم در ...

عزیزم توهم مثل منی یکشنبه انتقاا دادی منم امروز روز ۵ هستم علایم چی داری چندتا جنین انتقال دادی و چندمین بار انتقالته

عزیزم توهم مثل منی یکشنبه انتقاا دادی منم امروز روز ۵ هستم علایم چی داری چندتا جنین انتقال دادی و چن ...

دوشنبه انتقال دادم علام خاصی ندارم عادیم انتقال دوم دوتا جنین بلاست گریدaشماچی

خب خداروشکر چیزی نبوده .سکتمون دادی دختر. منم که از شدت ضعف پا نمیدونم چکار کنم.

الهی بگردم توروخدا حلال کن بخدا نمیدونی خودم چه حالی شدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
استرس نده بخودت جونم انشاالله که چیزی نیست دختر دوست من اینقد خونریزی داشت که دیگه به کل گفت پریود ...

فدات بشم مرسی بابته دلداریت 

دیشب رفتم سونو گفت هماتومه سایز ۱۷و۵ در ۱۷ بنظرت خیلی بزرگه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ایرادنداره عزیزم هماتوم فقط احتیاج به استراحت داره مطلق  انشالله به زودی جذب میشه یا دفع میشه ...

ممنون عزیزدلم همچنین شما

عزيزم استراحتتو بيشتر و بيشتركن كم كم از بين ميره

چشم عزیزم

چیکا میگم سایزش ۱۷ و۵ در ۱۷ بوده بزرگه؟

الان برا نماز چیکار کنم؟نمیتونم پاشم؟