2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
عزیزم شما اول چند تا میخوردی؟

از هفته ای چهارتا بعدسه تا بهد دوتا الانم یکی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیلکل لانگ یعنی چی؟

یعنی سیکل 45 روزه که ال دی میدن اول منم لانگ بودم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
از هفته ای چهارتا بعدسه تا بهد دوتا الانم یکی

مرسی عزیزم اتفاقا از دکترمم پرسیدم گفت یهو قطع کن

شاید چون از اول نصف قرص بود و کم بود اینجوری گفت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزيزم هنوزم ميخورم

من از اول نصف قرص داشتم

دکترم میگه من با سونو کاری ندارم طبق انتقال فردا ۱۲ هفتم تموم میشه گفت از فردا قطع کنم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم اتفاقا از دکترمم پرسیدم گفت یهو قطع کن شاید چون از اول نصف قرص بود و کم بود اینجوری گفت

خواهش میکنم عزیزم،،اره شاید،،بالاخره هرچی باشه دکتره بهترمیدونه تا من☺

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خواهش میکنم عزیزم،،اره شاید،،بالاخره هرچی باشه دکتره بهترمیدونه تا من☺

دیگه سپردم به امام رضا فردا قطع میکنم

بخاطر ستایش جون که اونجوری شد ترسیدم 

خدا مواظب همه نی نیا باشه سالم بیان بغل مامان باباهاشون

آره ١١ شهريور هيسترو و لاپارا شدم دوره نقاهت بعد عمل هستم 

به سلامتی عزیزم

انشالله به زودی خبر خوش بارداریت💕💕

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دکترت نگفت نیازه آزمایش dhea بدی؟ من به دکترم گفتم گفت نه لازم نیست ، میگم زیادیش ضرر نداشته باشه ب ...

آره قبلش آزمایش دادم و بعد تجویز کرد. فکر می کنم لازمه آزمایش...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چی گفت

میگفت 12 هفته به بالا حتما واکسن بزنید اونم سینوفارم و اونایی هم که قصد بارداری دارن اول دو تا دوز واکسن رو بزنن و دو هفته بعد از تزریق دوز دوم اقدام کنن به بارداری که دیگه خیالشون از استرس واکسن راحت بشه

و اینکه کسی دوراز جون کرونا گرفت حتما دکتر بره و خود درمانی نکنه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم  اگر ۲۹ فروردین نداره معمولا بقیه هم ندارن. تلفنشون رو بگیر زنگ بزن و ازشون بپرس می ...

سلام به ووي ماهت....فدات بشم الهي سازمان غذا وًدارو داروخانه است؟ميدونين تلفن يا ادرسش كجاست؟