2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست
وای توروخدا یکی بیاد جوابمو بده حالم خیلی بده😭😭😭😭😭😭 دستمال کشیدم پر از خون شد😭😭😭😭 خدایا خ ...

استراحتتو بیشتر کن . فردا بگو دکترت احتمالا پروژسترونتو بیشتر میکنه. انکسپارینم میزنی؟؟؟

استراحتتو بیشتر کن . فردا بگو دکترت احتمالا پروژسترونتو بیشتر میکنه. انکسپارینم میزنی؟؟؟

نه آسپرین دارم خبرم امشبم زود خوردم 

لکه بینی داشتم دکترم گفت اگه زیاد شد علاوه بر ۲تا آمپولت روزانه یه دونه شیافم بذار دیشبم گذاشتم الانم گذاشتم ولی الان دیگه قشنگ خون قرمز بود

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه تا صبح پریود شدم چی؟😭😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
والا من رفتم شنبه سونو حرفی از هماتوم نزد حالم خیلی بده توروخدا بگو چیکار کنم؟ الان یه دونه شیاف گذا ...

بخدا نمیدونم چیکار کنی. خوب تو شنبه رفتی امروز ۴ شنبس شاید تو این فاصله هماتوم تشکیل شده . شیافم که زدی ارامشتو حفظ کن تا فردا ببینی دکترت چی میگه. ببین تو ای وی اف خون ریزی و لکه بینی خیلی شایعه منم چند بار واسم پیش اومد

وای توروخدا یکی بیاد جوابمو بده حالم خیلی بده😭😭😭😭😭😭 دستمال کشیدم پر از خون شد😭😭😭😭 خدایا خ ...

عزیزم پاشو برو بیمارستان ،یه بیمارستانی که سونوگرافی بکنن ازت 

اگرم مرکز زنگ نیزدی حتما اینو بهت میکفتن

هول نکن ایشالا چیزی نیست 

زیر دلمم خیلی درد میکنه 😭قشنگ مثل خون پریودی بود خاک تو سرم 

عزیزم نگران نباش منم ۷هفته خونریزی کردم زیاد رفتم بیمارستان گفت فقططط استراحت کن و همون لحظه دوتا ‌پروژسترون توی یه سرنگ بزن هماتوم داری احتمالا

نه آسپرین دارم خبرم امشبم زود خوردم  لکه بینی داشتم دکترم گفت اگه زیاد شد علاوه بر ۲تا آمپولت ...

من موقع لکه بینی اسپرینم دکتر قطع کرد و گفت دوتا پروژسترون هم زمان تو ی سرنگ بزن 

اره عزيزم دكترم گفت مقعدي بذار تاكيدم كرد. اگر تاثير نداشت روش نمينوشت

دوباره کامت گذاشتم و به دوستمون توضیح دادم که من فقط صحبت دکترو تکرار کردم و خوندم نوشته مقعدیم همونقدر موثره که واژینال موثره

عزيزم ارامشتو حفظ كن توكل مگه يادت رفته چند نفر از بچه هاي اينجا خونريزي داشتن ولي الان بچه هاشون كنارشونه؟ خود اما جون از كساني بودن كه خونريزي از نوع زياد دارن الان ماشالا پرنسس شون خانوم شده❤️

شما هم يك سوره قرآن بخون تا فردا ميري سونو خيالت راحت ميشه فقط ارامش داشته باش و بسپار به دستاي معجزه گر خدا 

سلام عزیزم.کدوم پزشک به شما گفت که همسرت واکسن نزنه؟دلیلش حجم کم اسپرم بود یا چه چیز دیگه ای؟ پزشک ا ...

پزشک اورو گفت. دکتر همایون عباسی

تعداد اسپرم ۷۰۰هزار است

صد در صد آبنرمال

حجم منی را نمیدونم فکر کنم اون خوبه ولی مهم تعداد است که کم است. 

فکر کنم بعد از مدتی اثر واکسن از بین بره و برای اونایی که قبل از سیکل هستن خوب نباشه. 

والا تحقیقات اصلا کانل نیست توی این زمینه ولی برای کسی که میخواد میکرو یا آی وی کنه و اکثرا وضعیت اسپرها بده خوب منطقی به نظر میرسه که واکسن خوب نباشه. 

چپن خیلی چیزا اثر میزاره رو کیفیت و تعداد اسپرم. 

یه سرچ بکنید اینترنت مثلا همپن طور که ویتامین و ورزش کیفیت و تعداد را خوب میکنه خوب بیماری هم اثر بد داره 

واکسن هم یه جور ویروس ضعیف شده است. 

مثلا دکتر زنان به من گفت بزنم ولی اورو گفت همسرم نزنه. نمیدونم والا چون فکر کنم ساخت اسپرم الانه ولی ساخت تخمک الان نیست. 

اینا همش حدس و گمانه شاید رو کیفیت تخمک هم اثر بزاره ولی من زدم امید به خدا. گفتم میخوام برم این مرکز به اون مرکز

همسرم میتونه بعد بزنه ولی من دیگه نه

ببین الان بهترین کار استراحته چون فکر نکنم بتونی جایی رو پیدا کنی الان سونو کنن ولی باز بگو شوهرت ی پرسوجو کنه . هی نرو دستشویی الکی واسه چک کردنه این که خون ریزی داری یا نه ها. بخدا میدونم حالتو. من که دستمال کاغذی میذاشتم تا صبح همه خواب بودن من با چراغ قوه گوشیم چک میکردم دستمالو

وای بچه ها خاک تو سرم شد کار از لکه بینی گذشت الان یه عالمه خون قرمز اومد ازم 😭😭😭توروخدا بگین چیه ...

نه بابا چرا تا خونریزی دارین فقط به سقط فکر میکنین استرس نداشته باش خونریزی هزارتا دلیل داره یوقتی ام هیچ دلیلی نداره همش که سقط نیست

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

عزيزم چندتا امپول ميزني؟ خونسرد باش ماها اكثرا خونريزي كرديم

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم چندتا امپول ميزني؟ خونسرد باش ماها اكثرا خونريزي كرديم

۲تا آمپول میزنم دکترم گفت زیاد شد یه شیافم بذار الان گذاشتم 

دارم میرم بیمارستان سونو بشم ببینم چیه 😭😭😭

۲تا آمپول میزنم دکترم گفت زیاد شد یه شیافم بذار الان گذاشتم  دارم میرم بیمارستان سونو بشم ببین ...

اصلا نگران نباش ني ني حالش خوبه من با ٢ تا امپولو سه تا شياف بازم خونريزي داشتم با اينكه هماتومم نداشتم. با خبراي خوب برميگردي انشالله فداتشم. اگر تهراني بيمارستان كودكان تا ٤ صبح سونو ميكنه. 

خداياشكرت....❤️