2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
نه مقعدی تاثیر نداره ،دکتر من تاکید کرده حتما واژینال بزارم ،بچه ها با پروژسترون شوخی نکنین خیلی مهم ...

باشه عزیزم مرسی گفتی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من یه چی بگم الکی بیاین امیدوارم کنین 😆 بی بی چک ام بعده سه ساعت مثبت شد ،اصلا تا حالا روی ب ...

عزیزدلم امیدواری الکی نیست ولی من ۲تا از دوستام شب بی بی زده بودن منفی بوده صبح رفتن نگاه کردن دیدن عه مثبته که بعد آزمایشم دادن مثبت بودن من خودمم میخاستم بی بی بزنم همین دوستم گفت اگه منفی شد چندساعت صبر کن شاید بتات پایین باشه بعد مثبت شه 

تجربه چندین ساله من در رابطه با بی بی چک منفی اینه که حتی چندین ساعت طولانیم بگذره هیچ رنگی نمیگیره ولی مثبت باشی بعد چندساعت احتمالش هست هاله بیفته

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من یه چی بگم الکی بیاین امیدوارم کنین 😆 بی بی چک ام بعده سه ساعت مثبت شد ،اصلا تا حالا روی ب ...

عکسشو بذار ببینیم😍😍

نه مقعدی تاثیر نداره ،دکتر من تاکید کرده حتما واژینال بزارم ،بچه ها با پروژسترون شوخی نکنین خیلی مهم ...

ولی چیکا جون از اول مقعدی گذاشته الان به سلامتی داره دوقلوهاشو به دنیا میاره 

روی خودشم نوشته واژینال و مقعدی

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

بچه ها تهران داره بارون میاد زیر بارون براهمگیمون دعا کردم امام رضا رو قسم دادم به حق دردونه جوادش که نور چشمش بود انشاءالله اونایی که باردارن صحیح وسلامت بارشونو بذارن زمین ونی نی شونو بغل کنن 🤲🏻اونایی که انتقال دادن یا تو سیکل هستن به حق این بارون مثبت بشن الهی 🤲🏻اونایی هم تو سیکل پانکچر هستن الهی که جنینای تپل مپلی براشون تشکیل بشه🤲🏻

الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه ها درحق هم دعای خیر بکنیم که مطمئنم معجزه میکنه😭😭

من به دعای بقیه درحقم خیلی اعتقاد دارم🙏🏻🤲🏻😭

سلام عزیزم. نگووو عزیزم چ حرفیه. متاسفانه جدا جدا یادم نیس اخه برا اسفند پارساله مال من. سه تا آزمای ...

قربونت برم اجی مهربون

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
برا چه کسایی سیکل 45 روزه در نظر میگیرن ؟این سیکل پانکچر هست دیگه؟

این برا انتقاله من برا انتقال سیکلم 45 روزه بود تشخیص دکتره که سیکل لانگ باشه من PCOبودم و جنین فریز داشتم شاید دلیلش این PCOبودنم بود شایدم نه دقیق نمیدونم عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشاله طبیعی باشه تحمل میکنم.میترسم خدای نکرده مشکلی باشه که اینجور.مرسی عزیزم از راهنماییت

آره برا همه چی الکی استرس نگیر تا آخر بارداری انواع اقسام دردها تو هرجای بدن با شدت بالا و پایین هست،اصلا جای تعجب و... نداره

امسال میکوبم 
اثر امپول تاچند روز هست واسه بی بی زدن؟

والا عزیزم دقیق نمیدونم بهتره بچه هایی که استفاده کردن بگن بهت ولی خب فکر میکنم یک هفته بعد آخرین آمپول بتونی بی بی بزنی 

چی گفت من ندیدم برنامه رو خیلی نگرانم یکی از دوستانم تو آنومالیش خیلی به مشکل خورده درحالی ک ان تی ...

همش میگفت واکسن بزنید اونم سینوفارم خانومایی که بالای 12 هفته هستن خطر کرونا بیشتر از امپوله و خدایی نکرده دورازجون کسی گرونا گرفت خوددرمانی نکنه و دکتر بره 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانمی شماچندتاجنین براتون تشکیل شدبالاخره؟ تعیین جنسیت بودی؟؟

سلام اره تعیین جنسیت بودم اما متاسفانه با وجود ۱۵ تخمک فقط ۳تا برام تشکیل شده ک اونام فعلا تعیین جنسیت نشدن 

امید چندانی هم ندارم فکر کنم اونام جنس مورد نظر نباش

اگه باشه هم فقط یبار شانس انتقال دارم

یعنی با کمال تعجب بدترین نتیجه رو گرفتم

امسال میکوبم