2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

بچه ها من روزی نصف پردنیزولون میخورم دکترم مشایخیه طبق انتقال فردا ۱۲ هفتم تموم میشه ولی طبق سونو فردا میشم ۱۱ هفته و یک روز بعد گفت فردا قطع کنم میگه من با سونو کاری ندارم.بعد گفته یدفعه قطع کنم نباید ۱۲ هفتم طبق سونو کامل بشه؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من روزی نصف پردنیزولون میخورم دکترم مشایخیه طبق انتقال فردا ۱۲ هفتم تموم میشه ولی طبق سونو فر ...

من نوزده هفته که رفتم پیش دکترم ، گفت تا دوهفته یواش یواش قطعش کن من روزی یه دونه میخورم،،گفت ضرر داره یه دفعه قطع کردنش،،حالا شاید نظر دکتر با دکتر فرق کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها من روزی نصف پردنیزولون میخورم دکترم مشایخیه طبق انتقال فردا ۱۲ هفتم تموم میشه ولی طبق سونو فر ...

سارا جون امروز رفته بودی پیش مشایخی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ببخشید عزیزم اشتباه گفتم من چهار هفته بعدانتقالم رفتم سونو قلب یک هفته بعد مثبت شدن رفتم سونو ساک ...

خوبی گلم نی نیا خوبن ایشالله

میگم این امپول بتامتازون که واسه ریه هست رو همه باید بزنن؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم چه روزی انتقال دادی؟ من شنبه ۲۷ شهریور انتقال دادم هفته بعدش یکشنبه حالا نمیدونم روز ۸ بودم ی ...

پس شما روز هشتم بوده ،نه من روز هفتمم بود ،چیزی نشون نداد ،بخودم قول دادم تا روز یکشتبه که روز یازدهمه دیگه نزارم 😄

دقیقا منم از روزیکه نیکاد اومد اونجوری گفت همش دودلم که ۱۹ برم یانه همسرمم دیشب میگفت وقتتو کنسل کن ...

عزيزم دقيقا قلب تا ٨ هفته وقت داره كه تشكيل بشه تو خيلي ها متفاوته يكي ٦ هفته يكي ٧ هفته ولي دليل نميشه كه ادم بگه تا ٨ هفته فرصت نيست اينو خودم چون تجربه كردم دارم ميگم. من يكي از قل هام ٦ هفته و ٢ روز قلب داشت اون يكي ساك فقط توش جنين بود و قلب نداشت دوباره ٨ هفته رفتم اون يكي هم قلب داشت. پس مطمئنا جا داره تا ٨ هفته. 

خداياشكرت....❤️ 
ممنون میشم گلم میخاستم ببینم کسایی که بهشون گفتن تو پریودی بیا فردا سونو میکنن

عزیزم تماس گرفتم خانمه گفت امروز نیستن بعیدم میدونم فردام باشن حالا باز فردا تماس بگیرید خانمه گفت احتمال زیاد بیفته برا شنبه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍