2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
منکه درد تخمدانام نگرانم کرده  هفته چندی سونو رفتی

نگران نباش دورت بگردم 

با حساب خودمون ۵ هفته و۳ روزم الان 

آره عزیزم شنبه رفتم گفت ساک تشکیل شده ۱۰ روز دیگه بیا برا قلبش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش دورت بگردم  با حساب خودمون ۵ هفته و۳ روزم الان  آره عزیزم شنبه رفتم گفت ساک ت ...

ببحشید منم جواب میدم

من دوتاشون شش هفته و دوروز با سونو شکمی دیرم و قلبشونو شنیدم

ولی همه بهم گفتن خیلی زوده و ممکن دیده نشه 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ببحشید منم جواب میدم من دوتاشون شش هفته و دوروز با سونو شکمی دیرم و قلبشونو شنیدم ولی همه بهم گفتن ...

یک دنیا ممنون عزیزم که گفتی اتفاقا هفته دیگه دوشنبه منم ۶ هفته و۱ روزم که سونو قلب وقت داده پس بنظرت برم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یادت میاد چند روز بعد از انتقالت بود سنوی قلب

سه هفته

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آره منم از کثیف کاریش متنفرم بخاطر همون دیشب مقعدی گذاشتم پس کلا همین کارو میکنم وقتی قشنگ اثرشو دار ...

اره اینجوری راحتتره،،تازه استرس اینم نداری که نکنه ریخته بیرون وجذب نشده باشه،،ولی معقدی باخیال راحت کارتو میکنی😁😁

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اگه تشکیل نشه خدایی نکرده بازم تا چند هفته جا داره برایه قلب 

ببخشید عزیزم اشتباه گفتم من چهار هفته بعدانتقالم رفتم سونو قلب

یک هفته بعد مثبت شدن رفتم سونو ساک

دو هفته بعدش سونو قلب

نمیدونم اکثرا میگن تا ۹ هفته صبر کنید

دکتر عارفی سونو قلب رو میگه ۸هفته بیا

حتی بعضیا مثل طب سنتی معتقدن بعضی جنین ها اول مغزشون تشکیل میشه بعد قلبشون نمیدونم صحت داره یا نه

یک دنیا ممنون عزیزم که گفتی اتفاقا هفته دیگه دوشنبه منم ۶ هفته و۱ روزم که سونو قلب وقت داده پس بنظرت ...

نمیدونم عزیزم

ولی ممکن قلب کوچولوشو نبینی اگه استرس میگیری میخوای ۷ هفته برو

مبارکت باشه ایشالله لذتشو ببری کیفشو بکن ی دونه ساک بود 

آره عزیزم یه دونه بود

الهی که چندروز دیگه شما خبر مثبتیتو میدی بهمونو وخوشحالمون میکنی به این وقتِ اذانی