2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
@ماشالا   شما کی وقت سنو داده بهتون من چهارشنبه ی هفته ی بعد دادبهم

شنبه رفتم گفت ۱۰ روز دیگه که میشد ۲۰ مهر ولی بهم وقت ۱۹ مهرو دادن

شما رفتی سونو شدی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام 

من بی بی چک زدم منفی بود ،البته روز هفتمم هست ولی گفتم شاید چون جنین بلاستوسیست بوده شاید نشون بده ،خیلی تو ذوقم نخورد اما دوست داشتم یه چی نشون بده امیدوار شم به آزمایش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما علایمتون بعد انتقال جنین از چ روزی شروع شدمثل  بزرگ شدن سینه

عزیزم من اصلا علائمی نداشتم فقط موقع پریودم که شد خیلی کوچولو سینه هام حساس بودن بعدم زود خوب شدن همین البته بگم من موقع پریودِ عادیمم هیچ وقت درد کمر وزیر دل هیچی نداشتم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستانی که رویان میرید اطلاع دارید فردا تعطیله یا نه من باید امروز یا فردا برم سونو  خونه نیس ...

عزیزم میخای زنگ بزنم برات بپرسم؟

من از اول تا اخر شیاف رو معقدی میذارم،،اونجوری دیگه کثیف کاری نمیشه وواسه یبوستم خوبه

آره منم از کثیف کاریش متنفرم بخاطر همون دیشب مقعدی گذاشتم پس کلا همین کارو میکنم وقتی قشنگ اثرشو داره 

سلام  من بی بی چک زدم منفی بود ،البته روز هفتمم هست ولی گفتم شاید چون جنین بلاستوسیست بوده شای ...

عزیزم چه روزی انتقال دادی؟

من شنبه ۲۷ شهریور انتقال دادم هفته بعدش یکشنبه حالا نمیدونم روز ۸ بودم یا ۹ یه بی بی چک گذاشتم یه هاله خیلی محوی انداخت که به زور نور گوشی قابل دیدن بود 

شنبه رفتم گفت ۱۰ روز دیگه که میشد ۲۰ مهر ولی بهم وقت ۱۹ مهرو دادن شما رفتی سونو شدی؟

به منم برایه ۲۱ نوبت داده ولی میترسم زود باشه چون بتام پایین بوده قلبش دیر تشکیل بشه باز بهم استرس بده

عزیزم چه روزی انتقال دادی؟ من شنبه ۲۷ شهریور انتقال دادم هفته بعدش یکشنبه حالا نمیدونم روز ۸ بودم ی ...

تعدادروزها از انتقال تا الان +سن جنین+۱۴اونجوری سن جنینو حساب میکنن اون ۱۴ روز اونجا چی میگه نمیدونم

به منم برایه ۲۱ نوبت داده ولی میترسم زود باشه چون بتام پایین بوده قلبش دیر تشکیل بشه باز بهم استرس ب ...

دقیقا منم از روزیکه نیکاد اومد اونجوری گفت همش دودلم که ۱۹ برم یانه همسرمم دیشب میگفت وقتتو کنسل کن بنداز هفته بعدش دوشنبه...

ولی دیدی سیلویا گفت تو ۶ هفته قلب تشکیل میشه باز حرف سیلویام دودلم کرد

آخرین پریودت چه تاریخی بوده پروانه؟

دقیقا منم از روزیکه نیکاد اومد اونجوری گفت همش دودلم که ۱۹ برم یانه همسرمم دیشب میگفت وقتتو کنسل کن ...

من زخامتم خییییلی دیر بالا رفت فکر میکردم۵ اخرین پریودم بود ولی دیروز دفتر چمو نگاه کردم سوم بود چون زخامتم دیر بالا رفت ۲۴ سیکلم برام انتقال دادن والله منم دو دلم 

دقیقا منم از روزیکه نیکاد اومد اونجوری گفت همش دودلم که ۱۹ برم یانه همسرمم دیشب میگفت وقتتو کنسل کن ...

شما داروهاتون میرسه من تموم شد هیچ جا گیرم نیومد مجبور شدم رفتم تهران برایه یک هفتم بیشتر بهم نداد اصلا به خاطره داروهامم شده مجبورم برم

چشم تبسم جان ولی آخه مگه میشه حموم نرفت خیلی سخته که

اره میدونم من الان خودم ۳ روزه نرفتم دیوونه شدم ولی اون سری رفتم و امدم اون اتفاق برام افتاد سعی کن تحمل کنی 

تو درد تخمدان داشتی علایمت چی بود من خیلی تو سکوت ب سر میبرم 

تعدادروزها از انتقال تا الان +سن جنین+۱۴اونجوری سن جنینو حساب میکنن اون ۱۴ روز اونجا چی میگه نمیدونم

برا من ۳۸ روز میشه یعنی چند هفته ام الان؟