2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
من هنوزم زیر دلن درد میکنه نمیدونم از چیه لامصب

طبیعیه پروانه نی نی داره جا باز میکنه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من اصلا علائمی نداشتم فقط موقع پریودم که شد خیلی کوچولو سینه هام حساس بودن بعدم زود خوب شدن هم ...

من درد تخمدان دارم ک نگرانم کرده رفته رفته زیاد تر میشه گودی کمرم درد میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما داروهاتون میرسه من تموم شد هیچ جا گیرم نیومد مجبور شدم رفتم تهران برایه یک هفتم بیشتر بهم نداد ا ...

آره عزیزم من شنبه که رفتم گفتم برام نوشتن همشو 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یک دنیا ممنون که جواب دادی عزیزم منم ساعت ۳ آمپولمو میزنم دیگه الان دیدم لکه بینی تقریبا خیلی زیاد ش ...

خواهش می کنم عزیزدل

برای اون چون دکترم فقط مینوشت واژینال ولاغیر من ب حرف دکترم کردم

میتونی با مامایی کلینیکت مشورت کنی عزیزم

سلام خواهراي گلم من دنبال سرم اي وي اي جي عستم ...تو تهران داروخانه هاي سيزده ابان و هلال احمر و ٢٩ فرودين نداشتن....كسي تازگيها اين سرم رو گرفته؟ممنون ميشم بگين از كجا بگيرم....١٩٠ هم تماس گرفتم گفتن اطلاعي تداريم

اره میدونم من الان خودم ۳ روزه نرفتم دیوونه شدم ولی اون سری رفتم و امدم اون اتفاق برام افتاد سعی کن ...

نه فدات شم نه درد تخمدان نه هیچ علائم دیگه ای نداشتم فقط روز ۷ لک قهوه ای دیدم اونم حجم زیاد تاالانم نداشتم فقط دیروز رفتم حموم اومدم یکم کمر ودلم درد گرفت که بعدش خوب شد 

انشاالله شمام به سلامت میری صدای قلب گل پسرت و میشونی عزیزم اره گفتا تا 8 هفته اینا وقت هس برا تشکیل ...

الهیییی شکرت 🙏🙏

باز هم الهی شکر برای فندقای نابی که خدا بهمون عنایت کرده و خودش حافظشونه🙏🙏🙏

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من درد تخمدان دارم ک نگرانم کرده رفته رفته زیاد تر میشه گودی کمرم درد میکنه

طبیعیه تبسم جان امام رضارو قسم میدم به حق دردونه جوادش الهی که مثبتی🤲🏻🤲🏻🤲🏻

والا این دردارو بین بچه ها شنیده بودم دارن انشاءالله که خیره براتو بخاطر حاملگیته این دردا

۵هفته و سه روزپس منم ۵هفته و دو روزم برایه من میشه ۳۷روز میشه

شما سر دخترات کی رفتی برا قلبشون؟

سلام خواهراي گلم من دنبال سرم اي وي اي جي عستم ...تو تهران داروخانه هاي سيزده ابان و هلال احمر و ٢٩ ...

سلام عزیزم 

اگر ۲۹ فروردین نداره معمولا بقیه هم ندارن. تلفنشون رو بگیر زنگ بزن و ازشون بپرس میارند اون روز یا نه. کلا باید پیگیر باشی. یکی از دوستان هم می گفتن سازمان غذا و دارو اگر حضوری بری بهت می گن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈