2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
دوستانی که رویان میرید اطلاع دارید فردا تعطیله یا نه من باید امروز یا فردا برم سونو  خونه نیس ...

کارهای عمل و پانکچر انجام میدن ولی نمی دونم قسمت سونو هستن یا نه

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از توضیحت عزیزم بله دکتر عارفی شنیدم علمش خوبه ولی از لحاظ وقت گذاشتن و اخلاق تعریف نمیکنن&nbs ...

قربونت برم 

ببین دکتر پویان هم ارولوژ خوبیه، سالهاست پدرم پیشش میره و برای همسرمم راضی بودیم ازش. اولا سریع پیشنهاد عمل نداد و داروهایی هم که تجویز کرد خوب بود تاثیرش. دکتر عارفی هم قبولش داشت. دکتر رزاقی هم مثل اینکه تو مهر می خواد باز وقت جدید بده باز دوشنبه ها ۲ تا ۳ زنگ بزن و بپرس از منشیش.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
dhea منم یه سه ماه خوردم ، رو ذخیره تاثیر داره یا کیفیت تخمک؟ شما دیگه نرفتی آزمایش ذخیره بدی؟ نمی ...

اگر قبلا می خوردی الان هم بخور

منم چند ماه پیش روزی یکی می خوردم ایندفعه دکتر گفت تا روزی سه تاش کنم. روی تعداد تاثیر داره تا جایی که من میدونم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دوستم اصلا ازاین ب بعد حموم نرو منم سری پیش رفتم حموم و اومدم لکه بینی و خون ریزی کردم

چشم تبسم جان ولی آخه مگه میشه حموم نرفت خیلی سخته که

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من یه شیاف سری پیش بهم داد فقط واژینال باید میزاشتم مقعدی نمیشدد زنگ بزن از مرکزت بپرس 

عه باشه عزیزم زنگ میزنم حالا دیشب که مقعدی گذاشتم الان رفتم سرویس دیدم هیچی لکه واینا نیست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خانما علایمتون بعد انتقال جنین از چ روزی شروع شدمثل  بزرگ شدن سینه

واسه من از روز هشتم نهم انتقالم دلدرد پریودی داشتم ،،،سینهامم بعداز مثبت شدن دیگه یواش یواش سنگین شدن ودرد میکردن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شما چه جوری حساب میکنید 

والا پروانه منکه خودم بلد نیستم حساب کنم یکی از بچه ها برام حساب کرد طبقِ اولین روزِ آخرین پریودم که ۷ شهریور بود دوشنبه بهم گفت ۵ هفتت تمام شده الان مثلا ۵ هفته و۲ روزم بازم نمیدونم که درست باشه یانه شنبه رفتم سونو انقدر حواس پرت بودماااا اصلا نپرسیدم چندهفته ام  

عه باشه عزیزم زنگ میزنم حالا دیشب که مقعدی گذاشتم الان رفتم سرویس دیدم هیچی لکه واینا نیست 

من از اول تا اخر شیاف رو معقدی میذارم،،اونجوری دیگه کثیف کاری نمیشه وواسه یبوستم خوبه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏