2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
والا دفعه اول نه دکتر عارفی ندادن، ولی بار دوم دکتر رزاقی برام ivig تجویز کرد که دو تا دونه قبل انتق ...

ممنون از توضیحت عزیزم بله دکتر عارفی شنیدم علمش خوبه ولی از لحاظ وقت گذاشتن و اخلاق تعریف نمیکنن 

آخه میدونی مشکل بیشتر ما مورفو صفر همسرمه من مجبورم دکتر زنان خوبی برم که با ارولوژ خوبی هم همکاری کنه

البته عارفی برای آخر بهمن ماه وقت داد رزاقی هم فعلا مریض جدید نمیگیره!! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان درد تخمدانای من خیلی شدید شده انگار سنگ اویزون شده اصلا نمیتونم راه برم اخه چرا اینطوری شده ا ...

عزیزجان چرابادکترت یابامرکزتماس نگرفتی ببینی علت این دردها چی هست؟ حالا نگران نباش انشاالله که چیزی نیست استراحت کن ببین بهترنمیشی.

بله رویان بودم داروهای انتقالم امپول پروژسترون روزی یکی و استرادیول روزی دوتا همین ولی الان امپولم ش ...

ممنون خاهری خدا جوجه هاتو برات حفظ کنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام گلم .‌عزیزم الان همسرم واکسن بزنه چقدر بعد میشه پانکچر کرد ؟

عزیزم شرایط شما را نمیدونم ولی دکتر برای ما گفت همسرم واکسن نزنن قبل از سیکل هستیم. گفت روی اسپرم اثر میزاره

البته دکتر خودتون باید نظر بده چون شاید آزمایش همسر شما به بدی مال ما نباشه و برای ایشون واکسن بد نباشه 

مال ما صد در صد غیر نرمال است و تعداد هم ۷۰۰ هزار تا

بچه ها من تا دیروز هیچ درد و علائمی نداشتم ولی امروز خیلی درد دارم مثل درد پریودی از دیروزم لکه بینی ...

عزیزم نگران دردات نباش تو هفته های اول این دردا هست ادم هر لحظه حس میکنه داره پریود میشه

دوستان کسی مثل من بوده که درد پری داشته باشه

گلم درد پریودی طبیعیه حاالا نمیدونم تاثیر داروهاست یا روند طبیعیه بارداریه. من خودم هر لحظه میگفتم الان پریود میشم همش از استرس تکون به خودم نمیدادم

ممنون عزیزم.من گونال زدم و اچ ام جی .سیکلم لانگ بود سینافکت هم میزدم.بعدش پانکچر شدم ۹تا تخمک داشتم. ...

سلام گلم ، مبارکت باشه ، ان شاءالله ۹ ماه رو سفت به دلت بچسبن😍😍😍😍

گلم اسم دکترت چی بود؟ ذخیره ات چند بود؟ دوز گونالت چند بود؟

اسمشو نمیتونم انگلیسی بنویسم شاید اشتباهی بگم اسمش دهها هست

dhea

منم یه سه ماه خوردم ، رو ذخیره تاثیر داره یا کیفیت تخمک؟ شما دیگه نرفتی آزمایش ذخیره بدی؟

نمیدونم برا پانکچر بعدیمم بخورم یا اول برم آزمایش dheas بدم

من اول انتقالم یک شیاف و یک امپول داشتم ماما گفت بهتره ساعتش حدود 12 ساعت باهم احتلاف داشته باشه ک ک ...

یک دنیا ممنون که جواب دادی عزیزم منم ساعت ۳ آمپولمو میزنم دیگه الان دیدم لکه بینی تقریبا خیلی زیاد شده مجبور شدم شیافو بذارم از فردام همینو رعایت میکنم

فقط عزیزم یه مسئله شیافو مقعدی بذارم مشکلی نداره؟

واژینال اصلا نمیتونم تحملش کنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اين اشتباهه كه دائم مي بينم دوستان ميگن تا هفته ٩ وقت هست براي قلب جنين ، قلب جنين هفته ٦ تشكيل ميشه ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت 

سیلویا جان من با حساب خودم الان ۵ هفته و۱ روزم هفته دیگه دوشنبه ۶ هفته تمام میشم برا سونو قلب برم خوبه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم نگران دردات نباش تو هفته های اول این دردا هست ادم هر لحظه حس میکنه داره پریود میشه

درسته عزیزم 

من آخه از روزی که انتقال دادم هیچگونه درد وعلائمی نداشتم وندارم ولی امروز رفتم حموم اومدم از بعد اون دردم شروع شد یکم ترسیدم 

عزیزم شرایط شما را نمیدونم ولی دکتر برای ما گفت همسرم واکسن نزنن قبل از سیکل هستیم. گفت روی اسپرم اث ...

مرسی گلم جواب دادی . همسر منم جواب آزمایشش صفر در صده . ۲۵ میلیونم تعدادشه . 

خوب شد که گفتی . بازم ممنونم

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم خوبی ؟ ببین من هیچ اطلاعی ندارم فقط میدونم هیچ کاری رو نباید سرخود انجام داد حتما تحت نظ ...

سلام عزیزم خوبی من ۱۴ شهریور کرونا گرفتم و الان که ۱۳ مهر ماه هست یک ماه شده ولی هنوز سرفه دارم و تنگی نفس یعنی دوباره کرونا گرفتم ؟ 

یا اینکه هنوز ادامه ی همون کروناست و من همچنان کرونا دارم و ناقل هستم؟

ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم 🥰